- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.921
eşinle ii olmana sevindim canım ha işte şöle ol yawww.
valla bi gör adamı bişey yok gibi davranıyo manyak mı ne görümce konuşmuyo ama tepkili yani. valla yaa ne bileyim eviniz barkınız yok mu sizin çekin gidin yaaa. amannn aralarında sevgi falan yok ki olsa böle mi olur. anladığım kadarıyla çocuk oldu olalı beraber bile yatmıyolar manyak anacığım bunlar daha doğrusu mantığım almıyo farklı yani valla dün diyecektim necisiniz siz yaa die
günaydın kızlar..
Efsuncum,benim evime girecekler derken kendilerini demedim,yani onlarla ilgili olan bu sorunlar,evime kadar girecek beni huzursuz edecek anlamında dedim..yoksa evime almayacak değilim,zaten geldikleri yok,yılda bir ya gelirler ya gelmezler,gelirlerse de her zaman kapım açık olur..
Sana da ahkeşkeme de kızmıyorum doğru olan şeyleri söylüyosunuz...sağolun...
Bu arada eşimle düzeldik,dün gece...konuşmamak herşeyi büyütüyo,ilk defa böyle olduk,ilk defa eşimin bana kırıldığını gördüm..2-3 gündür olan tavırlarıma o da..onun dışında herşeyi unutmuş gitmiş,evimizdeyiz artık diye..ben unutmamıştım işte..
Neyse kızlar,dün gece konuşmak istedim ve uykusundan uyandırıp konuştum,konuştum..iyiyiz şimdi çok şükür,çok
Inşallah bi daha tekrarlanmaz...
Sizler nasılsınız?? Ahkeşkem görümcen ve eşi düzeldi mi yani neye karar verdiler,bi de söylemiyolar mı,bişey yokmuş gibi mi davranıyolar,hem bi de bunca şey olmuş,bi gidin evinizde vakit geçirin,halledin sorunlarınızı..bilmiyolar kendi evlerinin kıymetini...
eylüşümmm eşinle ii olmanada sevindim ayrıca kuzummmm
günaydın eylülcüm
bende evine girecekler derken fiziki olarak demedim
sen düşünerek ruhen sokuyorsun onları evine ve bence bu yüzden huzursuz oldun neyse sıkıntı hallolmuş zaten
ben yanlış anladım o zaman..
Evet o şekilde düşünürsek evimde gibi oluyolar tabii..
Halloldu şükür,her görüştüğümüzde az da olsa sorun olacak ama unutmayı öğrenicem inşallah
sen nasılsın bu arada?
inşallah
iyiyim çalışıyorum iş güç
iyi,kolay gelsin..
Bana tepkilisin anladığım kadarıyla,canın sağolsun....
senin kız ne diyo buduruma peki sen bu stresi sakın kızına farkettirme canım benim çocuklar çok etkilenir,senin için farketmez kızım sen başaılıysan her ögretmende başarılısındır ben sana güveniyorum de tatlım çocuğa yansırsa güven kaybı ve kaygı oluşur ister istemez
vefa,banu size de günaydın güzelliklerr
eylül efsun hayırdır bayanlar ne oluyoooo
kızlar ne oldunuz anlam veremedim yahuuu
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
bende anlam veremedim vefacığım . kızlar hayırdır ne oldu
merhaba nazcım iyiyim sen nasılsınnn
anlayamadım öglen arası yemekteydim efsunla eylül arasında ufak bi gerginlik oldu sanırım,,,,kızlarrrr yazarak anlaşmak zor bir iletişim yolu bunu hepimiz biliyoruz yüzyüze gibi olmuyor yanlış anlaşılmalara sebep vermeyelimmm canlarrr
sağol vefacığım azcık miğde bulantısı var ama yinede iyiyim hamdolsun .
nazcım merhaba,mide bulantıların başladı demek,zordur heralde ama bana o bile güzel geliyo,uzaktan
vefacım,efsun anlamazlıktan gelmeyi tercih etmiş,işim yoğun demiş ama hepinizin anladığı üzere konu iş değil,bana tavırlı o..nedenini biliyorum,o ister umursasın ister umursamasın ben farkındayım,canı sağolsun tekrar yineliyorum..ben burda herkesi seviyorum,zamanında turkuazla yaşananlar gibi bi sonuç olmaz,en azından kendi adıma söylüyorum,merak etmeyin..
nazcım merhaba,mide bulantıların başladı demek,zordur heralde ama bana o bile güzel geliyo,uzaktan
vefacım,efsun anlamazlıktan gelmeyi tercih etmiş,işim yoğun demiş ama hepinizin anladığı üzere konu iş değil,bana tavırlı o..nedenini biliyorum,o ister umursasın ister umursamasın ben farkındayım,canı sağolsun tekrar yineliyorum..ben burda herkesi seviyorum,zamanında turkuazla yaşananlar gibi bi sonuç olmaz,en azından kendi adıma söylüyorum,merak etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?