- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #7.281
bizim haftasonumuz hastalıklarla geçti efsunum benim bademcikler şişti cumartesi günü çok kötüydüm eşim işten geldi dr götürdü beni oğlanında boğazında iki tarafında fındık kadar şişlik farketmiştik onlarıda gösterelim dedik dr lenf bezi şişmesi dedi geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı şişmiştir ama antibiyotik vericem 1 hafta içinde inmezse uzmana götürün inş altından bişey çıkmaz dedi canım çok sıkıldı ilacını kullanıyoruz cumaya uzmandan randevu aldım o güne kadar iner inş...kızlar dua edin önemsiz bişey olsun moralim çok bozuk..
günaydın kızlarrrr
yine kimseler yokkk
nazar değdi topiğe....
kimseler yok yine
günaydın kızlar nasılsınız . ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür . bende özledim vefam girip bakıyorum kimseler olmayınca çıkıyorum bendeefsuncuğum işten ayrılmışsın hayırlısı olsun canım senin için . banucuğum oğluna çok geçmiş olsun . ahkeşkeciğim değişiklik yapmış saçları kestirip boyatmış oh ne güzel .
günaydın nazcım
ayyyy siz iii olun hep inşşallahhhh canım
bulantıların nası geçmiştir inşşallah biraz daha yaaa
evet çıktım işten canım karışık bi yerde benim için stresliydi patrona ayrılcam dediğim günden itibaren bütün sıkıntım geçti son 1 ay çok rahat çalıştım o yüzdenneyse hakkımda hayırlısı artık yine bakıyorum iş durmak yok çalışmaya devam inşşallah gönlüme göre bi yer olur....
aynen bende bakıyrm kimse yok gidiyorumçok dağıldık toplanalım bence
bulantılar devam efsunum şu 3. ayı atlattıktan sonra geçer yada azalır diyorlar sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
kızlarrrrr ;çok özledim eski sohbetlerimizi yaa,,,
efsunum inş hayatında aldığın güzel bir başlanğıç kararı olur canım benim gönlüne göre iş bulursun inşallah ,,,
ayyy ahkeşkem nasıl ii gelmiştir değişiklik insana ii yapmışsın bi kuaför ihtiyacı olanda benim valla:)) eşine gelince bencede kendi kaybetmiş((
banuşum nasıl oldunuz merak ediyorum hepinizi
naz,neclasu, eylüşşş kızlar sizde artık çok girmiyosunuz ya özlettiniz kendinizi
bu arada kızlarrr pazartesi eşimin doğumgünüydü çok güzel bir kutlama yaptıkkk eşim kıyamam çok mutlu oldu ya canım o benimmmm canımmm
bulantılar devam efsunum şu 3. ayı atlattıktan sonra geçer yada azalır diyorlar sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
azalıyo cnm merak etme.sonrası çok güzel oluyo..çektiğin bulantılara değecek.sabret..bebişimin odası tamamlansaydı bi foto atardım o zmn daha iyi anlardın ne demk istedğimi
vefacım evet fazla giremiyorum...bnm doğum kısmetse mart sonu nisan başı olacağı için çok kış gelmeden hazırlıkları bitireyim diyorum..o yüzden pek giremiyorum.yoksa iyiyiz yani..siz neler yapıyosunuz kızımın teyzeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?