"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ahkeşke mm selam, herkesler bizi bırakıp gitmiş.. efsun gelmiyoo
eylüşş konuşmak istemiyor, yazmıyo
banum ve vefam çok yoğun galiba....
ahkeşke bende ayakta uyuyomm valla fikir neyim önerecek halim yok. aklıma bişi gelmiyo ama gelirse yazcam.

biz kadınlar nekadar duygusal ve romantiğiz dimi ya....onca yaşadığımız stes,üzüntü,eşle münakaşayı unutup hemen duygusallığa giriyoruz..biz kadınlar bu adamları seviyoruz:)ah keşkem benimde fikrimde bişey yok henüz ama düşüneceğim benim de doğumgünüm yaklaşıyo bakalım kociş yaratıcılığını kullanacakmı

kızlaaar çok iş vardı koptum valla gelemedim. güzel bayanlar. benim evlilik yıl dönümü geldi ben arkadaşlar arasında ufak bi düğün yapmayı düşünüyorum sürpriz ne dersiniz?

ne kadar güzel bi fikir ahkeşke!!! ama uygulaması kolay olur mu ki..neler geçiyo aklından mesela,azcık anlat da ona göre bişeyler diyelim

sevmezz olur muyuzz
özel günler yaklaşınca bizlerde oluşan bu tatlı telaşlara bayılıyorum!! sürprizler,hediyeler konusunda genelde fikirsiz olurum,beceremem ama benim tersime eşim de bu konuda çok başarılı süperdir bu konuda kendileri!! bu da benim için daha iyi öye değil mi
yalnız ben de düşünüyorum bazen evlilik yıldönümünde naparım diye...ahkeşkenin fikri ne güzelmiş ama bana uygun değil..

ayy valla bugün o kadar boş hissediyorumki herşeyi kendimi.. hiç çalışasım yok. uykum var bitkinim. hiçkimse ve hiçbişi ile uğraşak durumum yok.
aklımı geçmişten kurtarmak istiyorum bir an evvel bir yandan da önümü düşünmeye çalışıyomm. ya ne zor çalışmak mecburiyetinde olmak bunu bir kere daha anladım.
yani anlayacağınız bir varil in içinde oturuyom sankim.. ruh halim çok kötü konu ile alakasız olsu kusura bakmayın yazmak istedim sadece

valla öle herşeyi unutuyoruz hemen. olsun ama o başka bu başka. seviyorum kocamı hemde çok valla annesi vermiyodur benim verdiğim değeri annesi tanımıyo benim kadar oğlunu görüyorum. o yüzden herşey feda olsun herşey ona o da benim için için anı şeyleri düşünüyo biliyorum. oda çıkmazda görüyorum o yüzden bitane o herşeyi hakediyo. kıyamam ona ben yaaaa. bitanem benim.
bakın benim plan cep tel istiyodu ayarlayabilirsem güzel bi tel. sonra bi cafe var çok yoğun olmuyo onun bi bahçe kısmını kapatacağım arkadaşları eşimi bi numarayla oraya getirecek takım elbiseli falan biz bayanlar önceden gideceğiz sonra eşim ve arkadaşları gelip otururken ben gelinliğimle düğünde dans ettiğim müzikle çıkacağım sonra deliler gibi eğleneceğiz :):) valla yapabilirsem bence harika tam benlik deli bişey

Son düzenleme:
...............................

Son düzenleme:

aşk
ahkeşke fikrin muhteşem!! gelinlik giyecek olmanı da takdir ettim hee,ben asla cesaret edemezdim süper olur yapabilirsen

Son düzenleyen: Moderatör:

turkuazcım bu günlerde biraz sabret,normal sanırım bunları yaşaman...feraha çıkacaksın inşallah.keşke çalışmak zorunda olmasan şu ara bi tatile çıksan ne iyi olur senin için..hep güzel düşünmeye çalış olur mu,bi düşün seni ne mutlu eder,basit şeyler bile olsa..

valla öle bitanem günler öncesinden heyecan kaplıyo beni. benim eşim de tam tersi pek düşünemezdi değişik şeyler ama öle değil artık düşünüyo valla güzel şeylerde buluyo baya gelişme var yani ama ben sürpriz konusunda biraz manyağımdır çılgın olmak isterim sıradışı

herşey iyi hoş ama gelinlik giymen tam bi çılgınlık,bana göre tabiii
ortamınız güzelse,arkadaşlıklarınız filan,yeri de ayarladın mı ooohh
bu kadar çılgın olmayan fikirlerin olursa eylülde ben de bekliyorum :)

bana dua edin lütfen.. sanırım en çok buna ihtiyacım var.

ay ben bile heyecanlandım süper:))valla organizasyon sağlam oldumu neden olmasın :))eğlen dans ett tadını keyfini çıkarttt

turkuazcım dualar müşterek..sizlerin herşey gönlüne göre olsun diye dua ediyorum hep...çıkıyorum şimdi ben.yarın daha iyi olalım hepimiz,bana da dua edin
hoşçakalın güzeller..

turkuazım senin keyfin yok balımm dualarım seninle,insanı bazen sarıyor sabahta ben çok kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim canımmm

evet yok bazen iyiyim bazen değilim bilmiyorum.. ama nasıl atlatıcam diye kara kara düşünüyorum valla.. annemi istiyorum hemde o kadar çok istiyorum ki ama bu mümkün değil bunuda biliyorum. çok şükür babam var ama zaten onu üzmiyeyim diye çok belli etmemeye çalışıyorum. offf offf nasıl huzura hasret kaldım resmen. diyorumki bende birgün içimden gelerek gülebilecek miyimm???yüzüm gülecek mi kadir kıymet bilen biri çıkacak mı? çok umutsuzum ben artıkkk
Rabbim hepimizi darda koymasın.. Biryanda da benim bu durumdan kurtulmam için güç versin.

turkuazcım dualar müşterek..sizlerin herşey gönlüne göre olsun diye dua ediyorum hep...çıkıyorum şimdi ben.yarın daha iyi olalım hepimiz,bana da dua edin
hoşçakalın güzeller..

canım seninde yuvan huzurun daim olsun inş. Rabbim gönlünden geçenleri gmörüsün istekerlini dualarını kabul eylesin.. inş herşey senin için güzel ve hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…