"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

valla ahkşekem ne kadar sürecek bu iş böle. sonu da yok yane. babası ile konuşsun ayıp değil ayrı evim olsun istiyorum desin. ama seni araya katmasın. gelinsin hemen göze batar. ayrıca durumunun böle biliyodunda ömür boyu beraber oturacaksınız diye mi konultunuz orayı anlamadım?????? sabret bakalım ama ayrı ev konusunda istikrarlı şekilde talebini ilet ara ara.anasının durumu zor ise, devlet kurumlarından yardım da isteyim kendine 3 ayda bir para da ödetebilir.

VEFA cım okudumda kv öle demiş diye öle mi olacak.. kv gittikten sonra sana demiş işte düşüncelerimiz belli diyeee.. kv he diyip geçmişte olabilir adam.ben sana en başta bu konuda yakına hiç bulaşma demiştim, ama çocuk arada gidip geliyo diyince bişi demedim. en iyisini sen bilirsin ama ben valla göze alır, git gel yapardım. evimden de çıkmaz, ev arayacaksam da uzaktan bakardım. ayrıca eşin hala senle aynı fikirde ise ve öle hareket ediyosa gerisini takma.

senin yanında kv yok böle istiyoruz diyip anasının sözüne de gidebilirdi. emin ol bu daha kötüsü..

ya ne kötü olcak 700 tl maaşı var ev kira değil bişey değil. en lüks emtte oturur aylık standart 150-200 tl aidat verirsek böle olur ama olur mu hanım fedakarlık yapamaz bulmuş benim gibi salağı yok canım yok çok kararlıyım böle ara ara diyeceğim hep yoksa olacak gibi değil biraz zaman geçince de olmuyo ya ayrı eve çıkarız yada ben dayanamıyorum diyeceğim benden bu kadar

valla ben deliyimdir haaaa bakmasınlar böle sessiz durduğuma. kafam bi atarsa eşyalarımı toplar giderim görürler.başta eşim tabii

turkuazım çocuğum benim geçen kış havale geçirdi kışın götürüp gelirken hasta ederim korkusu var içimde oğluma üzülüyorum onun için yakından düşündük ama ne bilim nasıl yapıcam bilemiyorum sadece dua ediyorum huzurum ii benim kocamla araya giren olupta bozacak diye korkuyorum.dua et benim için neolur hakkımda hayırlısı ne ise o olsun yakın uzak

kızlar işlerim vardı yazamadım şimdi yemeğe çıkıcam öğleden sonra sohbete dahil olurum

valla ben deliyimdir haaaa bakmasınlar böle sessiz durduğuma. kafam bi atarsa eşyalarımı toplar giderim görürler.başta eşim tabii

keskin sirke küpüne zarar arkadaşım bu sözü bugün dertli olan sen ve kendime sölüyorum canım benim,sabır çekiyoruz hep beraber sabır

günaydın kızlar,güzel bir hafta olsun inşallah..
ayazzz hoş geldin seni bekliyom sabahtan beri.. bugün test yaptın mı????

ahkeşke hemen kestrip atma aklına da ayrılık getirme. ayarında dozunda vererek istediğini ve bu olmazsa koşulların giderek kötüleşeceğini söyle.. kv fedakarlık yapmıyosa oğluna bunu göster.

vefam Allah yuvanıda huzurunda bozmasın. evlat diyince akan sular durur. bilemem ben sadece fikir verdim. ama çok dip dibe girme.ne bilim kışın kv size gelse sabahları olmaz mı???? buda başka çözüm geldi aklıma. çocuğu götürmezsiniz böylece..

güzel haberlerini bekliyoruz eylülcüm....

ayazzz hoş geldin seni bekliyom sabahtan beri.. bugün test yaptın mı????

.

günaydın canım. amiiinnn inşallah. ne yapıyosun yaaa nasılsın nerelerdein seeen
güzeller,test yapmadım,eğer adet olmazsam yapmayı da düşünmüyorum bikaç gün,bu sefer sabredicem,her ay olduğu gibi test hevesi yok içimde,tek çizgi görmek istemiyorum...
ayrıca da hafif ağrılarım var,sanırım olcam kısmet artık bakalım,daha gün yeni başlıyo,hayırlısı olsun..

ah turkuazım önceki işim sabah 11de başlıyordu ozaman k.vdem geliyordu benim getirmemi istemiyordu,eeşimdi sabah 8de işe gidiyorum 7,15de ona bırakıyorum oyüzden getirmemi istiyor gelmez sabah erken diye,çok yakından tutmicam tabi orasıda oturduğu yer hep müstakil evler var sadece 15 tane bina site içersinde aynı yerleşkede,mümkün olduğunca en uzağındakini tutacam müstakiller zaten şahıs oturuyo kendilerinin kiralık yok.hayırlısı bakalım

SABAH gelme olayını kocana söyle bakalım. belkim o ikna eder, bişi olmaz, arada sen götürürsün ama çoğunlukla kv gelsin şekilnde talepte bulun.
ne bilim işte taşınma masrafı filan bahane et. bilmem belkim çözüm olur diye düşündüm şeker...küçük yer demiştin ya bana orası için. mesafe çok değildir diye düşündüm. ne olur sanki sabah kalkıp gelse..

eylüşş olursa olur olmazsa nasip kısmet ne zaman ise olur.. haftasonu güzel bir cümle öğrendimm belkim sana faydası olur. kafası dolu olanın karnı boş olurmuş, kafası boş olanında karnı dolarmış.. inş sağlıkla ve hayırlısı ile olur..
ayrıca sen bizi bayadır iham ediyon neden????
sevmiyon mu artık bizi

sevmez olur muyum turkişciiimm aşkolsun..ama gerçekten kaç gündür rahatsızım,midem,başım baya bi kötü oldum..haftasonu zaten girmiyorum..ama bugün geldim işte..
bu arada söylediğin laf çok hoşuma gitti..hayat felsefem olsun gerçekten de çok doğru!!! kafamı bomboş hayal edemiyorum ama neyse :) başarırım inşallah

İnsan istediği zaman Allah ın izniyle herşeyin hakkından gelir. zati senin başka şehirde olmak dışında sıkıntın yok sanırım. beni yalnışda anlama ama ömür boyu annen baban yanında olmayacak, özlem her zaman olur ama çok şükür hayattalar ve iyiler. kocanda iyi huzurunda iyi, kimseye muhtaç da değilsin. ne güzel birde evin var işte.. ooo daha ne olsun.elalemin işinde çalışıp stres de olmuyosun. senin istediğine sahip olmayı milyonlarca kadın ister.. Rabbim in izniyle vakit gelince bebiş de olur. mutluluğunuz katbe kat artar. eylüşümmm

kızlaaar çok iş vardı koptum valla gelemedim. güzel bayanlar. benim evlilik yıl dönümü geldi ben arkadaşlar arasında ufak bi düğün yapmayı düşünüyorum sürpriz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…