- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
gunaydın kızlar..vefa ben sunu bı kez daha anladımkı ıs kocada bıtıyor..kocan dıememıs bısey barı sen deseydın bızım baska planlarımız var dıe olmaz ole dıe
kızlar umarım haftasonunuz iyi geçmiştir,benim için aynı şeyi söleyemeyeceğim 2gün k.vdemde görümcemde bizdelerdi,biz ramazan girmeden k.vdeme yakın kiraya taşınmayı düşünüyorduk tabi otaraflardan bakıyoruz sürekli ev bulursak kış girmeden taşınalım çocuğu sabahtan götürmek banada oğlumada zor geliyor,kışın dahada zor olucak.akşam k.vde bizde yemek yerken eşime yan apartmanlarında satılık daire varmış bence kiraya geçmeyin sonra satarsınız istediğiniz taraftan evinizi alırsınız dedi.k.vdemin oturduğu yer biraz şehrin dışında 15yıllık bi site,içini yaptırısınız falan diyo.allahım eşim agzını açıpta gık diyemedi zaten ben bulaşıkları topluyordum kızım sen ne diyosun diyen yok..akşam onlar gittikten sonra eşime estim gürledim ya sen neden bizim planlarımızdan bahsetmiyosun diye,eminim ona yakın ev alırsak çakılıp kalcaz yanında ömür boyu,bide çocuğum okul hayatı için çarşıdaki okullar eğitimi güzel bunları kendi içimizde konuşuyoruz ama gel görki benim akılsız kocam anasının karşısında pusup kaldı uyuzzzzzz
kızlar umarım haftasonunuz iyi geçmiştir,benim için aynı şeyi söleyemeyeceğim 2gün k.vdemde görümcemde bizdelerdi,biz ramazan girmeden k.vdeme yakın kiraya taşınmayı düşünüyorduk tabi otaraflardan bakıyoruz sürekli ev bulursak kış girmeden taşınalım çocuğu sabahtan götürmek banada oğlumada zor geliyor,kışın dahada zor olucak.akşam k.vde bizde yemek yerken eşime yan apartmanlarında satılık daire varmış bence kiraya geçmeyin sonra satarsınız istediğiniz taraftan evinizi alırsınız dedi.k.vdemin oturduğu yer biraz şehrin dışında 15yıllık bi site,içini yaptırısınız falan diyo.allahım eşim agzını açıpta gık diyemedi zaten ben bulaşıkları topluyordum kızım sen ne diyosun diyen yok..akşam onlar gittikten sonra eşime estim gürledim ya sen neden bizim planlarımızdan bahsetmiyosun diye,eminim ona yakın ev alırsak çakılıp kalcaz yanında ömür boyu,bide çocuğum okul hayatı için çarşıdaki okullar eğitimi güzel bunları kendi içimizde konuşuyoruz ama gel görki benim akılsız kocam anasının karşısında pusup kaldı uyuzzzzzz
canını sıkma vefa konuşup dursunlar sen istemediğin sürece seninde onayın olmadan eşin kendi başına hareket edemez canım,ama insana koyan yönü sanada sorulmaması seninde fikrinin alınmaması,bizimkilerde sürekli taşının istanbula yanımıza gelin diyorlr eşime bende bigün attım lafı ortaya allaha şükür ikimizinde işi iyi hayatın ne getireceği belli olmaz kocamın işinde bir sorun çıkarsa (özelde çalışıyor) belki olur ama aynı ev olmaz durduk yere burdaki düzenimizi bozamayız dedim bir daha da açmadılar bu konuyu.
bu arada bugün kp geliyo kaç gün durur bilmem ama dua edin de kızlar şu arsayı mütahite falan versin de gitsin
kız kp sizle değilmiydi zati.
ben anlamadım siz kimle kalıyordunuz?
yok canım yaaa ooo sen hiç bilmiyosun beni yavv. canım benim bizde normalde sadece k.valide var. şimdi bide küçük görümce var okul mezun oldu geldi o ünv.den. birtane daha görümce var o evli.
benim k. pederr de yurt dışında yaşıyo yıllar önce gitmiş kalmış. bu arada k.peder ile k.valide de ayrılar benim.
heee valla ben bu yazdıklarını geçmişten hatırlamıyom hiçç. görümce evli onu biliyom. kv sizde onu biliyom diğer ayrıntı bilmiyom. kp yurtdışında para durumu nasıl??
ayrı ev için oğluna destek olamaz mı acep? bir el atsa size.
canım bende şans yok şu son zamanlarda onun işlerde kötü gitmeye başladı yokasa restrant var orada hemde kendinin gelirde iyiydi ama şidi değil bize yapacağı en güzel iyilik arsayı hemen vermek mütahite. kızlar valla ne yalan söleyim eğer böle yıllar geçecek gibi olursa ben daha fazla devam edemem bu şartlarda salakmıyım ben. bakayım biraz daha bekleyeceğim zmana bıraktım dediğim gibi hiç olmadı ben atanırım inşallah da o zaman beklemem hiç nolur bakın valla çok ihtiyacım var dularınıza
ya inş canım hepinize dua ediyom. Ama merak etme kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş. demek ki katlanman gereken süre var. vakti var daha. nasıl insan evlenmek ister çocuk yapmak ister ama sen istediğinde değil de vakti gelince olur işte seninde aynen öle. bekle bakalım içinden sabır çek, ama sağlığını yıpratma..
efsuunnn niye yazmıyon bacımm.
yawww eylüşş nerde diyom nerde nerde... bugün onun yumurta sonucu belli olacak yawww..
valla kimsecikler yok yaaaa. haftanın başı bayanlar toparlanamadı galiba.
ya nasılsa kimsecikler yok beni dinler misin turkuaz eşimle konuşmamı anlatsam.
kızlaaarrrr regl oldum ve çok kötüyüm 16 gün sonra olunca mahvetti valla. bide kullandığım ilacın yan etkisi var yani durum vahim bende.
canım benim sinirlenmeden sakince hallet işlerini kv nin yanına nie sokuluyosun ki sen. öle o kadar çok yakın olmasına gerek yok ben deyim bak sorun olur sonra biraz mesafe olsun. eşine sert çıkışma yumuşak yumuşak anlat. ya hayatım siz böle sölüyodunuz duydum aslında ii olur du ama eğitim falan önemli die başla öle konuşmaya alttan alttan hallet yani işleri böle fevri olursan eşin inatlaşır bak.
ANLAT ŞEKER dinlerim tabeee. anlat içini dök rahatla
ahkeşkem ben k.vdeye yakın oturmak zorundayım sabahtan çocuğu uyandır dolmuşla götür banada yazık çocuğada ,akşam desen yine aynı ya ben ya eşim alıyoruz,benim düşüncem 3-4 sene idare edelim kirada k.vdeye yakın sonra evimizi çarşıdan alırız çalışmaya devam edersemde iyi kötü bide araba alırız ozaman sorun ortadan kalkar,ama ben k.vdeye yakın bir ev satın alırsam o evi biraz zor satarızda çarşıya geliriz,offfya canım çok sıkılıyo,ailemi özledim sıkıldım yeni işe girdim izin yok herşey üstüste geliyor
ufff bende ailemi çok özledim yaaa. bende gidemiyorum. onlarda gelemiyo kafayı yiyeceğim.
canım benim içini ferah tut yaaa tamam yakın olun ama o kadar da dip dibe olmaya gerek yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?