"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

gunaydın kızlar..vefa ben sunu bı kez daha anladımkı ıs kocada bıtıyor..kocan dıememıs bısey barı sen deseydın bızım baska planlarımız var dıe olmaz ole dıe

bana sormadıki eşime itafen konuşuyo ikisi karşılıklı masadalar bende masayı topluyorum kadın oğlum oğlum diyo başka bişey demiyo bende araya girmedim,kocamda bana diyoki biz acıklama yapmak zorundamıyız bizim düşüncemiz belli diyo,be gerizekalı sen sustukça ihale bana kalıyor gelin istemiyor diyecek benim yakınımdan ev almaya diye oğlumu dolduruyor oyüzden diyecek.ama benim kaz kafalı adam anlamıyor,sonra çocukları parka çıkarttık eşim gelmedi k.v bu sefer bana diyorki ozaman diyo (biz çarşıda oturuyoruz evden memnun değiliz) bu taraflardan yine kiraya çıkın diye,bende dedim ne anlamı var taşınmanın yine çocuğu ben götür getir edeceğim dedim,yani beni yokluyo butaraflardamı olmak istiyo diye ben salaktım yuttum sanki

canını sıkma vefa konuşup dursunlar sen istemediğin sürece seninde onayın olmadan eşin kendi başına hareket edemez canım,ama insana koyan yönü sanada sorulmaması seninde fikrinin alınmaması,bizimkilerde sürekli taşının istanbula yanımıza gelin diyorlr eşime bende bigün attım lafı ortaya allaha şükür ikimizinde işi iyi hayatın ne getireceği belli olmaz kocamın işinde bir sorun çıkarsa (özelde çalışıyor) belki olur ama aynı ev olmaz durduk yere burdaki düzenimizi bozamayız dedim bir daha da açmadılar bu konuyu.

canım benim sinirlenmeden sakince hallet işlerini kv nin yanına nie sokuluyosun ki sen. öle o kadar çok yakın olmasına gerek yok ben deyim bak sorun olur sonra biraz mesafe olsun. eşine sert çıkışma yumuşak yumuşak anlat. ya hayatım siz böle sölüyodunuz duydum aslında ii olur du ama eğitim falan önemli die başla öle konuşmaya alttan alttan hallet yani işleri böle fevri olursan eşin inatlaşır bak.

banucum insanın zoruna gidiyo inan sanki benim fikrim önemli değil,k.vdeminde suçu yok o söleyip duruyo bi ordan tutun bi burdan tutun diye,ama benim gerizekalı kocam ağzını açıp laf etmeyince k.vdemde konuşup duruyo haliyle.sabır çekiyorum ya başka bişey değil akşam çok agır laf ettim ama otursun içine.ben çalışıyorum yorgunum diyen yok 2gündür bizdelerdi bi hafta sonum vardı onunda içine ettiler.

kızlaaarrrr regl oldum ve çok kötüyüm 16 gün sonra olunca mahvetti valla. bide kullandığım ilacın yan etkisi var yani durum vahim bende.

bu arada bugün kp geliyo kaç gün durur bilmem ama dua edin de kızlar şu arsayı mütahite falan versin de gitsin

kız kp sizle değilmiydi zati.
ben anlamadım siz kimle kalıyordunuz?

yok canım yaaa ooo sen hiç bilmiyosun beni yavv. canım benim bizde normalde sadece k.valide var. şimdi bide küçük görümce var okul mezun oldu geldi o ünv.den. birtane daha görümce var o evli.
benim k. pederr de yurt dışında yaşıyo yıllar önce gitmiş kalmış. bu arada k.peder ile k.valide de ayrılar benim.

heee valla ben bu yazdıklarını geçmişten hatırlamıyom hiçç. görümce evli onu biliyom. kv sizde onu biliyom diğer ayrıntı bilmiyom. kp yurtdışında para durumu nasıl??
ayrı ev için oğluna destek olamaz mı acep? bir el atsa size.

canım bende şans yok şu son zamanlarda onun işlerde kötü gitmeye başladı yokasa restrant var orada hemde kendinin gelirde iyiydi ama şidi değil bize yapacağı en güzel iyilik arsayı hemen vermek mütahite. kızlar valla ne yalan söleyim eğer böle yıllar geçecek gibi olursa ben daha fazla devam edemem bu şartlarda salakmıyım ben. bakayım biraz daha bekleyeceğim zmana bıraktım dediğim gibi hiç olmadı ben atanırım inşallah da o zaman beklemem hiç nolur bakın valla çok ihtiyacım var dularınıza

ya inş canım hepinize dua ediyom. Ama merak etme kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş. demek ki katlanman gereken süre var. vakti var daha. nasıl insan evlenmek ister çocuk yapmak ister ama sen istediğinde değil de vakti gelince olur işte seninde aynen öle. bekle bakalım içinden sabır çek, ama sağlığını yıpratma..

efsuunnn niye yazmıyon bacımm.
yawww eylüşş nerde diyom nerde nerde... bugün onun yumurta sonucu belli olacak yawww..

valla kimsecikler yok yaaaa. haftanın başı bayanlar toparlanamadı galiba.

valla kimsecikler yok yaaaa. haftanın başı bayanlar toparlanamadı galiba.

topic açtık daha güsel olcaktı. ama arkadaşlar bizi yalnız bıraktı burda....

vefam zati yoğunn, ayrıcada morali bozuk hafta sonundan dlayı...
efsunn habire geziyy bizi unuttu..
eylüş nerde nerde anlamadım bebek olmadı da ona mı üzüldü acep.. yaa olursa olur, olmazsa bi dahaki aya inş ...
banum sen nasıl başladın bakem haftaya..

ahkeşkem ben k.vdeye yakın oturmak zorundayım sabahtan çocuğu uyandır dolmuşla götür banada yazık çocuğada ,akşam desen yine aynı ya ben ya eşim alıyoruz,benim düşüncem 3-4 sene idare edelim kirada k.vdeye yakın sonra evimizi çarşıdan alırız çalışmaya devam edersemde iyi kötü bide araba alırız ozaman sorun ortadan kalkar,ama ben k.vdeye yakın bir ev satın alırsam o evi biraz zor satarızda çarşıya geliriz,offfya canım çok sıkılıyo,ailemi özledim sıkıldım yeni işe girdim izin yok herşey üstüste geliyor

ANLAT ŞEKER dinlerim tabeee. anlat içini dök rahatla

ya aslında eşim için çok üzüldüm bana dedi ki ben annem ile babam ayrıldığında sı.tım ben dedim ve gerçekten öle olmuş korktuğum başıma geldi işte evet bende biliyorum bunları bende istiyorum ama yok işte ne yapayım dio. hesap yapıyorum çıkamıyorum ne yapayım annem bakmak zorundayım onu benim sırtımda bi kambur olarak mı görüyosun sen dedi.
bende gidip te hotiçden falan ayakkabı almak zorunda değiliz biraz daha uygun yaşarız deedim bu üç ay sürecek o hevesle para olmayınca ona da surat yapıyosun uf puf demeye başlıyosun dedi. düşündüm haklı ama ona bişey demedim.
evin şuan aylık 450 tl sabit gideri var mutfak hariç annem geri kalan 200 tl si ile nasıl geçinecek dedi.
bende ii oldu o zaman sen hep mi böle öncelikle anneni düşüneceksin ben ne olacağım dedim. tabi ki annen bakacaksın ama bende eşinim benim isteklerimi yerine getirmek zorundasun ki devasa şeyler istemiyorum dedim.amaaan varya daha neler neler konuştuk ben dedim sen nie evlendin ki o zaman die o da bana dedi ki böle olduğunu biliyodun bende dedim ki evett ama senin bu sorumluluğu taşıyabileceğini düşünmüştüm ama öle olmadı.
evet konuştuk herkes herşeyi söledi ama her zaman ki gibi bir adım yol katedemedik. nese eşimin üstüne baya gittim belki babası gelmişken onla konuşur.
anam bendede bi kp var tam deli valla oturup konuşulmaz hemen herkese duyurur

ufff bende ailemi çok özledim yaaa. bende gidemiyorum. onlarda gelemiyo kafayı yiyeceğim.
canım benim içini ferah tut yaaa tamam yakın olun ama o kadar da dip dibe olmaya gerek yok ki.

ufff bende ailemi çok özledim yaaa. bende gidemiyorum. onlarda gelemiyo kafayı yiyeceğim.
canım benim içini ferah tut yaaa tamam yakın olun ama o kadar da dip dibe olmaya gerek yok ki.

bizde zaten k.vdeye duyurmadan bisokak ilerden arıyoduk evi eşimle bulduğumuzda taşınacaktık,yakınında fazla olmasın diye.erkekler bizim gibi düşünmüyorlar işte,aman işte insanda keyif bırakmıyorlar,inan yanlız kalmak hiçbişey yapmadan kafamı dinlemek istiyorum beynim çok yorgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…