- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.061
turkuazım gelmiş hoşgeldin canım benim. trafik maduru arkadaşım
Selamlar niye gidiyon sen memlekete ahkeskeeeer
Banum gecmis olsun dikkat et kendine
Efsun eylus artik bizi asar oldular gelmiyorlar
Eyluss icimden hamile diye geciyorrrrrr ins
Hosbulduk seker
Bugun trafikde degilim ise gitmedim henuz
İs gorusmesinden ciktim simdi de baska is gorusmesine gidiyom
Dua et bana ne olur gittigim suanki yer hayirlisi ile olsun ins
Yillardir hep oyle bir firma istedim. Ne olursunuz dua edin bana
Selamlar niye gidiyon sen memlekete ahkeskeeeer
Banum gecmis olsun dikkat et kendine
Efsun eylus artik bizi asar oldular gelmiyorlar
Eyluss icimden hamile diye geciyorrrrrr ins
hoşgeldin canım benim sen nasılsın
benimde içimden eylül hamile diye geçiyo hadi hayırlısı bakalım
ahkeşke çok sevindim hayatım kafa dinlersin ailenle özlemini giderirsin
Dua ediyom dunden beri Rabbim burayi nasip etsin diye. Bana iyi gelecek yeni is
Anneni gorde azcik stresin azalir
Ayyy anacigim gormek icin neleri feda etmezdim bir bilsennnn anneni ellerini benim icin op valla
kızlar dün akşam olanları anlatıyım dün eşimin izin günüydü,birgün önceden bana geldi yarın et falan alayım mangal yaparız bayadır akşamları evde yokum iyi olur dedi bende tamam dedim neyse dün benim iş çıkışı yapacaktık eşimi işyerinden aradılar toplantıya çağırdılar gitti bende çıktım işden eşim aradı eti hazırla ben geliyorum tamam dedim kayınvalde patladı o arada ne mangalı günah diye bende eşime dedimki boşver annen günah diyo yarın yaparız dedim,eşimde ne günahıymış akşam yemeğide yemeyelim o zaman dedi bende sen gelince hazırla canım ben şimdi yaparsam daha da yanlış anlar tabi bu arada yüzünü görmeniz lazım,neyse eşim geldi yaptı oğlunada patlatı baya surat yerlerde,sorun ete para gidiyo tutmlu değiliz allahım neden çalışıyoruz acaba tabiki yiyeceğiz,sofrayı hazırladık ben çağırdım gelmedi eşim çağırdı onada bağırdı 15 dk uğraşmanın sonucunda indi aşağı ya anlamıyorum ben neden böyle yapıyo cimrilik sınırlarını aşıyo artık ya utanıyorum yaptıklarından
kızlar dün akşam olanları anlatıyım dün eşimin izin günüydü,birgün önceden bana geldi yarın et falan alayım mangal yaparız bayadır akşamları evde yokum iyi olur dedi bende tamam dedim neyse dün benim iş çıkışı yapacaktık eşimi işyerinden aradılar toplantıya çağırdılar gitti bende çıktım işden eşim aradı eti hazırla ben geliyorum tamam dedim kayınvalde patladı o arada ne mangalı günah diye bende eşime dedimki boşver annen günah diyo yarın yaparız dedim,eşimde ne günahıymış akşam yemeğide yemeyelim o zaman dedi bende sen gelince hazırla canım ben şimdi yaparsam daha da yanlış anlar tabi bu arada yüzünü görmeniz lazım,neyse eşim geldi yaptı oğlunada patlatı baya surat yerlerde,sorun ete para gidiyo tutmlu değiliz allahım neden çalışıyoruz acaba tabiki yiyeceğiz,sofrayı hazırladık ben çağırdım gelmedi eşim çağırdı onada bağırdı 15 dk uğraşmanın sonucunda indi aşağı ya anlamıyorum ben neden böyle yapıyo cimrilik sınırlarını aşıyo artık ya utanıyorum yaptıklarından
günaydın banumcum...
günah deyince ben de dün kandildi diye sandım :) cimriliğin böylesi...Allah sana ve böyle durumlarda eşine sabır versin canım,zor işiniz
günaydın güzeller...
sabah sabah eylül gelmedi eylül diye söyleniyosunuz..ama canlar ben uyuyorum yaaa!!! siz çalışıyosunuz diye sabahtan giriyosunuz ben de mi sabahtan kalkıyım,ben çalışmıyorum,e çoluk çocuk da yok,ne diye kalkıyım erkencikten de mi ama !!!! anlayın canım biraz AAAA!!! :126:
turkuazcım inşallah hayırlısıyla işin olur,istediğin gibi madem...
ahkeşke sen de annenlere gidiyomuşsun,çok sevindim.bayadır özlemiştin,kendim gibi sevindim..
bu arada yarın ben de anne babamı göreceğimmmmm!!! onlar memlekete tatile gidiyo,geçerken bizi de alıcaklar birlikte gidicez 4 gün kalıcaz hem deeee!!! eşim izin de aldı...çok mutluyum ben de!
Banum bosver ayip onun ayibi. Gidici ne de olsa sabir cek.
Benim dangalak aksam babama gelmis yine. Babam agzindan girip burnundan cikmis
Bir bozulmus bir sinirlenmis gozleride dolmus ohhhh iyi olmus hic acimiyorum bana ettiklerine saysin surunsunnnn
Babam anan yuvayi yukti. Git annene ev al esya al git basimizdan demis.
Bu is bitti benim cocugumu rahat birak demis. Ne hergun gelip huzur bozuyosun demis
Babam cok sinirliydi dun telde bile. Yaa daha cok pisman olcak ama nafile
İns size tez zamanda mutlu olacagim durust guvenilir bir insan ile yuva kurdugumu mujdelerim. Rabbim nasip eder ins tez zamanda dualarinizi benden esirgemeyin canlarim
günaydın banumcum...
günah deyince ben de dün kandildi diye sandım :) cimriliğin böylesi...Allah sana ve böyle durumlarda eşine sabır versin canım,zor işiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?