- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.041
eylülcüm çok güzel bi dua
EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILIVE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET
eylülcüm çok güzel bi dua
EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILIVE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET
kızlar ben ne yaptıııııııım. akşama kv ile yemeğe gidiyorum ben davet ettim sadece ikimiz ve eşim var akşama eşim belki geç gelirim dedi bende iyi biz annemle yemeğe gideriz dedim. bugün kandil
:) iyi yapmışın,güzel olur belki önyargılı olmayalım :)
ben de aradım..iyi konuştu,gülerek,normaldi yani,enteresan geldi ama bugün kandil ya ondandır
bugünde böle olsun bugün kandil allah rızası için rabbim gönlümüze göre versin inşallah
kızlar ben ne yaptıııııııım. akşama kv ile yemeğe gidiyorum ben davet ettim sadece ikimiz ve eşim var akşama eşim belki geç gelirim dedi bende iyi biz annemle yemeğe gideriz dedim. bugün kandil
:) iyi yapmışın,güzel olur belki önyargılı olmayalım :)
ben de aradım..iyi konuştu,gülerek,normaldi yani,enteresan geldi ama bugün kandil ya ondandır
canlar ben bugün niyetliyim akşama pratik yemek önerileri olan varmı sadece evde mercimek çorbam var
canım kıyman varsa fırında köfte hap yanına hemen
günaydın güzeller nasılsınız bu sabah
günaydın canım ii ama çok yorgunum ben ve uykusuz valla sabah yeter uyumak istiyorum yaa diye laf saya saya kalktımmm
günaydın kızlar canlarım benim nasılsınız
günaydın güzeller nasılsınız bu sabah[/QUOTE
günaydın kızlar bende çok uykusuzum valla,bu hafta 5saatlik uyku en fazla aldım uyumaya çok ihtiyacım var dökülüyorum resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?