"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ahkeşkem sağol çok güzel bir dua,hemen alıyorum bunu !!!
inşallah tüm isteyenlere....herkese.....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm isteyenlere inşşaaallllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar ben ne yaptıııııııım. akşama kv ile yemeğe gidiyorum ben davet ettim sadece ikimiz ve eşim var akşama eşim belki geç gelirim dedi bende iyi biz annemle yemeğe gideriz dedim. bugün kandil

kızlar ben ne yaptıııııııım. akşama kv ile yemeğe gidiyorum ben davet ettim sadece ikimiz ve eşim var akşama eşim belki geç gelirim dedi bende iyi biz annemle yemeğe gideriz dedim. bugün kandil

:) iyi yapmışın,güzel olur belki önyargılı olmayalım :)
ben de aradım..iyi konuştu,gülerek,normaldi yani,enteresan geldi ama bugün kandil ya ondandır

canlar ben bugün niyetliyim akşama pratik yemek önerileri olan varmı sadece evde mercimek çorbam var

hep benmi romantik yemek yicem başbaşa bide sen ye tatlım

:) iyi yapmışın,güzel olur belki önyargılı olmayalım :)
ben de aradım..iyi konuştu,gülerek,normaldi yani,enteresan geldi ama bugün kandil ya ondandır

kandil ya ondandır...
ben aramak zorunda değilimmm

kızlar ben kaçıyorum ikindi okundu namazı kilim pazara geccem azcık görüşürük gelince topikte duran olursa
kandilimiz tekrar mübarek olsun kızlar....

ayyy herkes gitmiş yahu neyse kendim pişirir kendim yerim bende iyi akşamlar bol ibadetler kızlarrrrrrrrr

valla yaaa... ben yarın memlekete gidiyorum kızlar iş çıkışı gideceğim direk hafta sonu dersaneyi asıyorum yani pazar akşamı geri döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…