- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.081
senin adına çok sevindim eylüşüm iiice gez toz havanı al güzelce mis gibi oohhh
benim yerimede gez olurmu kafa dağıt bi güzel...
günaydın güzeller...
sabah sabah eylül gelmedi eylül diye söyleniyosunuz..ama canlar ben uyuyorum yaaa!!! siz çalışıyosunuz diye sabahtan giriyosunuz ben de mi sabahtan kalkıyım,ben çalışmıyorum,e çoluk çocuk da yok,ne diye kalkıyım erkencikten de mi ama !!!! anlayın canım biraz AAAA!!! :126:
turkuazcım inşallah hayırlısıyla işin olur,istediğin gibi madem...
ahkeşke sen de annenlere gidiyomuşsun,çok sevindim.bayadır özlemiştin,kendim gibi sevindim..
bu arada yarın ben de anne babamı göreceğimmmmm!!! onlar memlekete tatile gidiyo,geçerken bizi de alıcaklar birlikte gidicez 4 gün kalıcaz hem deeee!!! eşim izin de aldı...çok mutluyum ben de!
eşimle konuştum geçen gün ben bu evde yanlızım sen evde olsan da yanlızım senden çok istediğim birazcık ilgi çok sıkıltım çok bunaldım yeter artık dedim gece işten geliyosun önce bir karının yanına gel direk giriyosun annenin yanına saatlerce sohbet edip derleşiyosununuz benim de seninle konuşup dertleşmeye ihtiyacım var lütfen artık anla beni dedim,hem artık biltini alsana niye bekletiyosun daha fazla ne olur ben evimde yanlızlığı özledim dedim evlilik yıldönümümüzü bütün aile birarada geçirmek istemiyorum fala vs konuştuk tamam en geç 14 temmuza kadar alıcam biletini dedi sevindim birazcık,sonra yanıma geldi benim güzel karım üzülmüş baya dedi sarıldı biraz olsun beni anlaması çok mutlu etti.
maşallahbanucum inşallah eşin artık daha anlayışlı olacak,öyle hissettim inşallah....sen üzüldüğünde,kırıldığında güzelce paylaşmaya devam et..onu suçlarcasına değil de "ben üzülüyorum,ben sıkılıyorum" filan diye.o zaman iyi sonuç alacaksındır.eşin de anlayışsız değil ya,bak dün gece ne güzel olmuş!!!
hadi şimdi gel 14 temmuz gel !!!!
eşim özünde çok iyi bir insandır bana değer verir ama şu son 7 ay burnumdan geldi valla kadındaki zihniyet ne biliomusunuz kızlar zamanında kocası bunu tam 8 yıl yanlız bırakıp libyaya çalışmaya gitmiş en genç olduğu dönemlerde yani,karı koca anlayışı yok kayınpederimde zaten ağzı bozuk sürekli küfür eden karısını tersleyen bir tip hatta bizdeyken karısına seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi ben tabi şokkkbu bizimde öyle olmamızı istiyor erkek dediğin evde son sözü söyler kadın kısmı erkeğe karışamaz erkek karısına sevgimi gösterirmiş yoksa şımarır başının üstüne çıkar bunları kocama söyleye söyleye adamı etkiliyo bana bu sebeblerden dolayı onun yanında ilgisiz davranıyor,yoksa ben eşimi tanıyorum benden habersiz hiçbirşey yapmaz harcadığını kuruşuna kadar gelir söyler bana değer verir neyse çok az kaldı gitmesine gün sayıyorum
efsunum burdasın nasıl oldun düzeldinmi biraz
eşim özünde çok iyi bir insandır bana değer verir ama şu son 7 ay burnumdan geldi valla kadındaki zihniyet ne biliomusunuz kızlar zamanında kocası bunu tam 8 yıl yanlız bırakıp libyaya çalışmaya gitmiş en genç olduğu dönemlerde yani,karı koca anlayışı yok kayınpederimde zaten ağzı bozuk sürekli küfür eden karısını tersleyen bir tip hatta bizdeyken karısına seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi ben tabi şokkkbu bizimde öyle olmamızı istiyor erkek dediğin evde son sözü söyler kadın kısmı erkeğe karışamaz erkek karısına sevgimi gösterirmiş yoksa şımarır başının üstüne çıkar bunları kocama söyleye söyleye adamı etkiliyo bana bu sebeblerden dolayı onun yanında ilgisiz davranıyor,yoksa ben eşimi tanıyorum benden habersiz hiçbirşey yapmaz harcadığını kuruşuna kadar gelir söyler bana değer verir neyse çok az kaldı gitmesine gün sayıyorum
vaaaay topiğim tam kadro burada...
valla kızlar doğru sölüyo elül ben vede olsam öğlen ancak girerim onlar yine erkenci valla
eylül yaaa bi test yapsan olma mı:18:
valla kızlar doğru sölüyo elül ben vede olsam öğlen ancak girerim onlar yine erkenci valla
ben evde olsam hiç giremezdim herhalde,2 çocuk kayınvalde buseferde elektrik gidiyo diye başımda nöbet tutardı
kesin banum kesin
Kızlar 18eylulde mi nick değiştirdi?
Kızlar 18eylulde mi nick değiştirdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?