"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ne güzel ya ahkeşke sen valla çok sevindim kısada olsa ikinizede çok iyi gelecek

maşallah banucum inşallah eşin artık daha anlayışlı olacak,öyle hissettim inşallah....sen üzüldüğünde,kırıldığında güzelce paylaşmaya devam et..onu suçlarcasına değil de "ben üzülüyorum,ben sıkılıyorum" filan diye.o zaman iyi sonuç alacaksındır.eşin de anlayışsız değil ya,bak dün gece ne güzel olmuş!!!
hadi şimdi gel 14 temmuz gel !!!!

eşim özünde çok iyi bir insandır bana değer verir ama şu son 7 ay burnumdan geldi valla kadındaki zihniyet ne biliomusunuz kızlar zamanında kocası bunu tam 8 yıl yanlız bırakıp libyaya çalışmaya gitmiş en genç olduğu dönemlerde yani,karı koca anlayışı yok kayınpederimde zaten ağzı bozuk sürekli küfür eden karısını tersleyen bir tip hatta bizdeyken karısına seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi ben tabi şokkk bu bizimde öyle olmamızı istiyor erkek dediğin evde son sözü söyler kadın kısmı erkeğe karışamaz erkek karısına sevgimi gösterirmiş yoksa şımarır başının üstüne çıkar bunları kocama söyleye söyleye adamı etkiliyo bana bu sebeblerden dolayı onun yanında ilgisiz davranıyor,yoksa ben eşimi tanıyorum benden habersiz hiçbirşey yapmaz harcadığını kuruşuna kadar gelir söyler bana değer verir neyse çok az kaldı gitmesine gün sayıyorum

kendi yaşayamamış sizde yaşamayın istiyor demekki
ama boşver sen bak gitmesinde az kalmış bi kaç gün daha sabret banum
ipleri alırsın eline tekrar o gidince nasıl olsa

vaaaay topiğim tam kadro burada...
valla kızlar doğru sölüyo elül ben vede olsam öğlen ancak girerim onlar yine erkenci valla
eylül yaaa bi test yapsan olma mı:18:

amaaan senin yine kv böle bende bi annane vardı annem şimdi uğraşıyo hala alışverişten gelince poşetleri saklardık bi laf sayardı siz adam olmazsınız müsrifler g.t atıp geldiniz çarşıda rahatladınız mı die hep tartışırdım valla hele annem yazık amaaaan buda anne kv böle değil derdi

valla kızlar doğru sölüyo elül ben vede olsam öğlen ancak girerim onlar yine erkenci valla

ahkeşkecik,hak vermene sevindim bi mecburiyetim yokken uyuyim diyorum,kocam karışmıyo siz karışıyosunuz yaww
test yapmıcamm,totem yaptım :) bikaç gün daha yapmıcam,düşünmüyorum da..unuttum gittiiiiii,nasıl sabrediyorum şaşırıyosunuz tamam ama inanın istemiyorum yapmak,kan verene kadar bakmıcam bi daha o evdekilere..

ben evde olsam hiç giremezdim herhalde,2 çocuk kayınvalde buseferde elektrik gidiyo diye başımda nöbet tutardı

kesin banum kesin

valla canım günde yarım kilo süt içen oğlumu sütten kesmek üzere üstelik ben oğluma hazır sütte almıyorum kasabada dayımların inekleri var onlardan getirtiyorum süte para gidiyo diye çocuğa süt vermiyor ben verdiğim zamanda bir sürü laf neymiş büyümüş artık yetermiş bu kadar süt içtiği daha çocuk 2 yaşında herkes çocuğum süt içsin diye uğraşır benim oğlum sütü bırakmak üzere akşama kadar süt vermiyor dün 2 kilo sütü döktüm kötü olmuş dolapta bende kızdım tabi kaynanaya bak gördünmü oğlum içmesin çöpe gitsin kar yapıyoruz sanki amannnnn daha neler nelerrrr

Tamam canım eylül diyeyim bu aralar benimde canım sıkkın biraz regl günlerim şaştı. Şimdi olsam bi dert olmasam bi dert. Pazartesi günü eşimin kuzeniyle burada bir köye gezmeye gidebiliriz, köyün sahili de varmış orada denize girilebilir, ben olursam giremem tabii. Olmazsam da bu da bir sağlık sorunu neticede, kiste filan dönüşür diye korkuyorum, tam 1 hafta gecikmiş oluyor bugün itibarıyla. Hamile filan değilimdir onu düşünmüyorum bile..

ha arkadaşlar ben sizden bir akıl istiyorum dün yazacaktım unuttun sonra, sorun yine kayınvalde tuvalette el yıkamama alışkanlığı ve daha ta iğrenci regl olduğu zamanlarda tuvaletin hali her giriyorum tuvalatte kan çöp kutusunun üstü kan sanırım elinden bulaştırıyo çok iğreniyorum evde yemek yiyemiyorum daha önce utandırmayayım diye kızımla konuştum onun yanında canım sakın ellerini sabunla yıkamadan çıkma bu çok kötü bir alışkanlık diye anlattım yavrum ne dese bana anneciğim ben ellerimi hep sabun döküp yıkıyorum ya zaten 5 yaşındaki çocukta var bu alışkanlık 55 yaşındaki kadında yok daha öncede söyledim yine aynı manzarayla karşılaştığımda tuvalletten çıkarken lütfen arkana dön bak ben böyle bir görüntü gördüm iyiki oğlun görmedi çok tiksinir böyle şeylerden dedim hiçbirşey demedi ve 3 gündür yine aynı sorun bugün sabah kalktık lavobaya giricem offf dedim bu ne böyle ya eşim geldi yanıma neoldu dedi baksana şuna dedim midesi ayağa kalktı lütfen ben annene söylemeye utanıyorum ne yapacağız dedim kızlar siz bir akıl verin ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…