- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.221
günaydın güzeller..
sizlere veda etmeye geldim
kısa bir aradan sonra yeniden sizlerle olacağım amaaa :)
bugün yola çıkıyoruz,4 gün filan yokum..ben yokken dedikodumu yapın..ama size bir haberim var,merakla beklenen sonuç geldi..kırmızıııııı !!!!!!!!!!!hasta oldum! haberiniz olsun istedim..bu güne kadar benle birlkte heyecanla beklediniz ama olmadı..önümüzdeki aylara inşallah,üzülmüyorum gerçekten emin olun,çok ağrım var,üzülmeye halim yok.ayrıca da kısmet nasip diye iyice ferahlattım kendimi..henüz üzülmeler,sorun etmeler için erken,öyle değil mi..bakın nasıl da teselli ediyorum kendimi
efsun yaaa niye giymiyosun sen giysene valla çok kızıyorum artık sana benim varya normal kıyafetten çok geceliğim var hemde nasılllaaaaaarrrrrr. dört duvar kim görüyo
bence deeeeeeeeee!!!!!!! giymeli!!! efsun onu da yapmıyo,"bu evde gecelik bile giyilmez" mesajı veriyo kocasına..çok umutsuz bu bizim kız,sen azcık kız ona ahkeşke...sen de aynı evdesin ama bak ne cevherler varrr!!
banuuuu bu arada efsuna kızmaktan seni atladım kv ye verdiğin cevaba bayıldım gülmekten öldüm haaaa
valla aynı evde oturabilirim evet ama bende yasak bişey yapmıyorum ya eşimle birlikte olmak en normal şey. Ve onu mutlu etmekte eş olarak benim vazifem. Valla kızlar bu konuda hadis bile var eğer eşin ister ve sen arkanı döner hayır dersin bunun günahı bize.
Efsun hanım size diyorum bunları ben eşimi gündüzden ararım akşama sana sürprizim var diye. Ne der erken gel aşkım odada gösteririm belki derim anlar. Bak eşin şimdi iyidir tamam ama sonra böle şeyler sorun olabilir beyler sever böle şeyleri kızım beni açık açık konuşturacaksın yaaaa. Artık pozitif ol bakayım biraz sen böle değildin yaaa. Kızlar kızın sizde şuna biraz yaaaa
valla o lafı hakketti canım o başka bişey dedi ama burda söylenirmi bilmiyorum biraz ayıp ama neyse söylicem tutamıorum kendimiiiiii ''ben o gecelikle yatağa girsem adam benim üstümden inmez dediiiiii''
eşimde diyoki sen az değilsin nasılda kadını bozdun eee herkes herşeye karışmayacak dedim
bugun batım inş olmam da hamiş haberlerini veririm :)
valla efsun ahkeşke namıdiğer SOSYETİKçok haklı kız ben bir keresinde adamı reddettim de nasıl bozuldu yani anlatamam bende pişman olmuştum zaten birdahada yaşamadık öyle sorun benimkide hep derki ne yaşarsak yaşayalım yatağa dargın girmeyelim herşeyi orda bitirelim artık onun dediği gibi yapmaya çalışıyorum bende
ahkeşkem giymiyorum ama o konuda bi sıkıntı yok zaten merak etme sen... Hadisi bende biliyorum zaten
ben reddetmem zaten canım saati sıkıntı etmedim hiç eşime sadece gecelik giymiyorum yada sabahlık...
bende isterim sabahlığımı giyip eşime kahvaltı hazırlamayı ama malesef olmadı normale devam
efsunum benim evet sorun yoktur tabiki de ama öle dediğim gibi işin içine gecelik falan girince olay değişiyo hem sende kendini daha ii hissediyosun insan daha mutlu oluyo ve inan bana psikolojin düzeliyo biraz da beni dinle yaaa düzelt şu psikolojiyi lütfen ağlarım bakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?