"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sanada günaydın hayatım buarada iyi yolculuklar şimdiden,canım benim herşey nasip kısmet bigün bu güzel haberi burda hep beraber duyacağız inş

efsun yaaa niye giymiyosun sen giysene valla çok kızıyorum artık sana benim varya normal kıyafetten çok geceliğim var hemde nasılllaaaaaarrrrrr. dört duvar kim görüyo

ilk başta çok hevesliydim sonradan hevesim kaçtı işte canım napim

bence deeeeeeeeee!!!!!!! giymeli!!! efsun onu da yapmıyo,"bu evde gecelik bile giyilmez" mesajı veriyo kocasına..çok umutsuz bu bizim kız,sen azcık kız ona ahkeşke...sen de aynı evdesin ama bak ne cevherler varrr!!

ahkeşkemin maşallahı var zaten eylüşüm nazar değmesin

valla aynı evde oturabilirim evet ama bende yasak bişey yapmıyorum ya eşimle birlikte olmak en normal şey. ve onu mutlu etmekte eş olarak benim vazifem. valla kızlar bu konuda hadis bile var eğer eşin ister ve sen arkanı döner hayır dersin bunun günahı bize.
efsun hanım size diyorum bunları ben eşimi gündüzden ararım akşama sana sürprizim var diye. ne der erken gel aşkım odada gösteririm belki derim anlar. bak eşin şimdi iyidir tamam ama sonra böle şeyler sorun olabilir beyler sever böle şeyleri kızım beni açık açık konuşturacaksın yaaaa. artık pozitif ol bakayım biraz sen böle değildin yaaa. kızlar kızın sizde şuna biraz yaaaa

banuuuu bu arada efsuna kızmaktan seni atladım kv ye verdiğin cevaba bayıldım gülmekten öldüm haaaa

valla o lafı hakketti canım o başka bişey dedi ama burda söylenirmi bilmiyorum biraz ayıp ama neyse söylicem tutamıorum kendimiiiiii ''ben o gecelikle yatağa girsem adam benim üstümden inmez dediiiiii''

eşimde diyoki sen az değilsin nasılda kadını bozdun eee herkes herşeye karışmayacak dedim

ahkeşkem giymiyorum ama o konuda bi sıkıntı yok zaten merak etme sen... Hadisi bende biliyorum zaten

valla efsun ahkeşke namıdiğer SOSYETİK çok haklı kız ben bir keresinde adamı reddettim de nasıl bozuldu yani anlatamam bende pişman olmuştum zaten birdahada yaşamadık öyle sorun benimkide hep derki ne yaşarsak yaşayalım yatağa dargın girmeyelim herşeyi orda bitirelim artık onun dediği gibi yapmaya çalışıyorum bende

ohaaaaaaaa yani kv ne
'' eee herkes herşeye karışmayacak '' buna bayıldım işte ağzına sağlık...

bugun batım inş olmam da hamiş haberlerini veririm :)

hadi hayırlı haber verde mutlu et canım bizi

ben reddetmem zaten canım saati sıkıntı etmedim hiç eşime sadece gecelik giymiyorum yada sabahlık...
bende isterim sabahlığımı giyip eşime kahvaltı hazırlamayı ama malesef olmadı normale devam

ahkeşkem giymiyorum ama o konuda bi sıkıntı yok zaten merak etme sen... Hadisi bende biliyorum zaten

efsunum benim evet sorun yoktur tabiki de ama öle dediğim gibi işin içine gecelik falan girince olay değişiyo hem sende kendini daha ii hissediyosun insan daha mutlu oluyo ve inan bana psikolojin düzeliyo biraz da beni dinle yaaa düzelt şu psikolojiyi lütfen ağlarım bakkkk

ben reddetmem zaten canım saati sıkıntı etmedim hiç eşime sadece gecelik giymiyorum yada sabahlık...
bende isterim sabahlığımı giyip eşime kahvaltı hazırlamayı ama malesef olmadı normale devam

valla bence giy canım ben kayınvalde burdayken ne sabahlığımı nede geceliğimi giymekten vazgeçtim,sabahlıkla hazırladım kahvaltıyı kayınvalde ne derse desin hep giydim onun amacı benim onları giymemi kıskanıyor olması bunu resmen anladım zaten benimki çok değişik ya aynı turkuazın kayınvaldesi gibi yanı kardeş olduklarından şüpheleniyoruz zaten

valla kız insan kendini daha mutlu daha başka hissediyo

bu arada vefa yok iki gündür nerde bu kız acaba

banum seninki ile benimki aynı bunlar birbirini kaybetmiş kardeşler.... pasalıkları, hainlikleri, laf sokmaları... yaratık a aşkım dememe dayanamazdı. zati ne olduysa bana da bir baktım hiç aşkım dememeye başlamışım. soğumuştum galiba ben.
çocuğun sütüne karışmış dedin ya, benimki makinaya yıkamak için koyduğum çay bardağına karışıyodu. (çay bardağı 5 liralık küçük etrafı sarı çizgili olanlar vardır ya onda, bardağıda o vermişti. şimdi alsın bardağı koysun mezarına )
banum gecelik konusunda doğru yoldasın, oda gelmesin bi daha sana ... kıskanç mahluk, utanmasa o yatağa girecek sankim kocanla.. benimnki öyleydi şeker kızma bana valla.
ahkeşke en iyisini yapıyosun giy, kocanın önce gözüne sonra gönlüne hitab edeceksin. ben çok giyerdim aslında ama soğuduktan sonra zati insan yatmak bile istemiyorki..
yattığımda kendimi kullanılmış hissediyor, ağlıyodum...

efsun bence kesinlikle giymelisin, bak kocanın inan tavrı tarzı neşesi daha başka olur..

Kızlar alemsiniz

AHKESKE, banumbny, turkuaz8 azıcık kendinizden bahsedebilir misiniz, sizlerle tanışamamıştık topicin ilk mesajlarında...

Burada herkes k.v ile aynı evde mi yaşıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…