"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

banucum sen ne yaptın dün bi vukaat yokmuydu kv ile. el yıkama işini halledebildin mi

ayyyy dün okurken bi şok oldum zaten ahkeşkem ne bayancıklar var yaaa ben işyerinde pedi bile çöpe atmaz peçeteyle sarıp sarmalar poşete koyup çantama atardım eve gelince atardım çöpe... hadi gelini kızı neysede evde erkekte var yaaa oğlum görür diye düşünür insan...

günaydın şekerler.. şeker hatunlar
hepinizin Cuma sı mübarek olsun, rabbim bu mübarek günde önce sizlerin sonra da benim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inş...

evet yaaaa bizim bayan milleti valla çok pis bizim iş yerindede bayanlar vc si bi felaket valla. kaç kere gördüm açık duran petlerei hiçde tahammül edemem valla allah yardımcısı olsun banunun

günaydın şekerler.. şeker hatunlar
hepinizin Cuma sı mübarek olsun, rabbim bu mübarek günde önce sizlerin sonra da benim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inş...

günaydın canım aminnnnn inşallahhhh

evet yaaaa bizim bayan milleti valla çok pis bizim iş yerindede bayanlar vc si bi felaket valla. kaç kere gördüm açık duran petlerei hiçde tahammül edemem valla allah yardımcısı olsun banunun

evet en temiz bayanlar olması gerekirken asıl pis onlar... ya bende onu anlamıyorum işte pedi güzelce kapa bari demi... valla banunun midesi kalkmıştır bi defa ama en azından eşinin görmesi daha ii olmuş bence

günaydın canıııımmmm. amin amin inşallah. nasılsın

ben iyi gibiyim bir tuhafım ama valla size anlatamam ruh halimi, kız böle hafiflemiş gibiyim. boşanmanın verdiği tuhaf psikolojiiii. artık yaratık ı özlemiyom onu hissettim. soğudum galiba beeenn yawwww. hatta kızmayın bana ama hayatıma başkası girsin istiyommm
bu arada ped konusu kapatsak olur mu?? içim kalktı üzgünüm.. pisliğe asla tahammül edemiyorum..

girsin tabi canım niye kızalım 4o yaşında teyzeler evleniyoda sen niye yeni bi ilişki yaşamayasın ki... Rabbim gönlüne göre birini nasip etsin inşşşallahhh...

ahkeşkem nerden aklına geliyor yaaa maşşallah formundasın yine

Son düzenleme:

niye kızalım canım hayırlısıyla olur inşallah valla bölesi çok daha ii değil mi ohhhh özgürsün ne güzel. karışan yok sıkıntı yok dert yok şunu yaptı yapmadı yok. biraz tadını çıkarmaya bak.

ayyy yavru kuşlar inş size tez zamanda ooo beklediğim tam tamına gönlüme göre adamı bulduğu ve evleniyorum demeyi müjdelemek istiyommm
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin AMİN

dün akşam bi vukuat yok canım aksine çok iyiydi oğlumun hasta olması dışında tabi ishali vardı kusuyordu akşam eşim geldi işten yemeğimizi yedik,çocuğu doktora götürcez tabi kadın götürmeyin geçet diyo bende ya ne geçmesi çocuk 2 gündür perişan o kadar ihtaşlıydı ki oğlum tek içtiği su başka bişey girmiyo boğazından ha birde zamanında kayınvaldenin eşimden küçük olan oğlu zehirli ishalden ölmüş 1,5 yaşındayken doktora götürmediklerinden dolayı eşimde annesine kızdı anne lütfen bu onuda konuşma seni örmek alamam dedi oğlumu götürdük ordan parka gittik festival şenlikleri vardı oraya geçtik çocuklards eğlendi bizim içinde iyi oldu buarada benim söylediklerim iş yarıyo galiba kızlar arabayla giderken eşim durdu yere canım ailem sizi çok seviyorum ayrıca bana seni seviyorum bana iki tane güzel evlat verdiğin için dedi o kadar mutlu oldum ki dün akşam çok güzeldi yanii

aaaaa asıl bombayı unuttum çarşamba günü içinn eşim kayınvaldenin biletini alacak son 5 günnnnnnnnnnn

maşallah canım Allan nazarlardan sakınsın inşallahh... konuşmak her zmn işe yaramıştır canım bak ne güzel oldu işte
sizin içinde güzel bi akşam olmuş ailecek

VAAAAAAY İŞTE BU HARİKA bak gördün mü bide adama neler sölüyodun ah ah kötü gelin ne olacak oğlan bi yaranamadı şu geline

aaaaa asıl bombayı unuttum çarşamba günü içinn eşim kayınvaldenin biletini alacak son 5 günnnnnnnnnnn

amaaaanınnnn ben buna oynarım işte ohh ohh diye... zati geldi de geçiyor gitme vakti...
kız banu senin koca da dedim ben sana ışık var diye.. valla kendim kadar sevindim yemin ederimm bak.. çok sevindim.. sen sukunetini koru güzel güzel konuş tamam mı kuşummmmm KUPAYI SEN ALACAKSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…