- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.181
banucum sen ne yaptın dün bi vukaat yokmuydu kv ile. el yıkama işini halledebildin mi
ayyyy dün okurken bi şok oldum zaten ahkeşkem ne bayancıklar var yaaa ben işyerinde pedi bile çöpe atmaz peçeteyle sarıp sarmalar poşete koyup çantama atardım eve gelince atardım çöpe... hadi gelini kızı neysede evde erkekte var yaaa oğlum görür diye düşünür insan...
günaydın şekerler.. şeker hatunlar
hepinizin Cuma sı mübarek olsun, rabbim bu mübarek günde önce sizlerin sonra da benim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inş...
günaydın şekerler.. şeker hatunlar
hepinizin Cuma sı mübarek olsun, rabbim bu mübarek günde önce sizlerin sonra da benim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inş...
evet yaaaa bizim bayan milleti valla çok pis bizim iş yerindede bayanlar vc si bi felaket valla. kaç kere gördüm açık duran petlerei hiçde tahammül edemem valla allah yardımcısı olsun banunun
günaydın canıııımmmm. amin amin inşallah. nasılsın
....................Eki Görüntüle 459037
ben iyi gibiyim bir tuhafım ama valla size anlatamam ruh halimi, kız böle hafiflemiş gibiyim. boşanmanın verdiği tuhaf psikolojiiii. artık yaratık ı özlemiyom onu hissettim. soğudum galiba beeenn yawwww. hatta kızmayın bana ama hayatıma başkası girsin istiyommm
bu arada ped konusu kapatsak olur mu?? içim kalktı üzgünüm.. pisliğe asla tahammül edemiyorum..
....................Eki Görüntüle 459037
ben iyi gibiyim bir tuhafım ama valla size anlatamam ruh halimi, kız böle hafiflemiş gibiyim. boşanmanın verdiği tuhaf psikolojiiii. artık yaratık ı özlemiyom onu hissettim. soğudum galiba beeenn yawwww. hatta kızmayın bana ama hayatıma başkası girsin istiyommm
bu arada ped konusu kapatsak olur mu?? içim kalktı üzgünüm.. pisliğe asla tahammül edemiyorum..
niye kızalım canım hayırlısıyla olur inşallah valla bölesi çok daha ii değil mi ohhhh özgürsün ne güzel. karışan yok sıkıntı yok dert yok şunu yaptı yapmadı yok. biraz tadını çıkarmaya bak.
ayyy yavru kuşlar inş size tez zamanda ooo beklediğim tam tamına gönlüme göre adamı bulduğu ve evleniyorum demeyi müjdelemek istiyommm
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin AMİN
kızlar mail attım sizlere bakın
ayyy yavru kuşlar inş size tez zamanda ooo beklediğim tam tamına gönlüme göre adamı bulduğu ve evleniyorum demeyi müjdelemek istiyommm
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin AMİN
dün akşam bi vukuat yok canım aksine çok iyiydi oğlumun hasta olması dışında tabi ishali vardı kusuyordu akşam eşim geldi işten yemeğimizi yedik,çocuğu doktora götürcez tabi kadın götürmeyin geçet diyo bende ya ne geçmesi çocuk 2 gündür perişan o kadar ihtaşlıydı ki oğlum tek içtiği su başka bişey girmiyo boğazından ha birde zamanında kayınvaldenin eşimden küçük olan oğlu zehirli ishalden ölmüş 1,5 yaşındayken doktora götürmediklerinden dolayı eşimde annesine kızdı anne lütfen bu onuda konuşma seni örmek alamam dedi oğlumu götürdük ordan parka gittik festival şenlikleri vardı oraya geçtik çocuklards eğlendi bizim içinde iyi oldu buarada benim söylediklerim iş yarıyo galiba kızlar arabayla giderken eşim durdu yere canım ailem sizi çok seviyorum ayrıca bana seni seviyorum bana iki tane güzel evlat verdiğin için dedi o kadar mutlu oldum ki dün akşam çok güzeldi yanii
dün akşam bi vukuat yok canım aksine çok iyiydi oğlumun hasta olması dışında tabi ishali vardı kusuyordu akşam eşim geldi işten yemeğimizi yedik,çocuğu doktora götürcez tabi kadın götürmeyin geçet diyo bende ya ne geçmesi çocuk 2 gündür perişan o kadar ihtaşlıydı ki oğlum tek içtiği su başka bişey girmiyo boğazından ha birde zamanında kayınvaldenin eşimden küçük olan oğlu zehirli ishalden ölmüş 1,5 yaşındayken doktora götürmediklerinden dolayı eşimde annesine kızdı anne lütfen bu onuda konuşma seni örmek alamam dedi oğlumu götürdük ordan parka gittik festival şenlikleri vardı oraya geçtik çocuklards eğlendi bizim içinde iyi oldu buarada benim söylediklerim iş yarıyo galiba kızlar arabayla giderken eşim durdu yere canım ailem sizi çok seviyorum ayrıca bana seni seviyorum bana iki tane güzel evlat verdiğin için dedi o kadar mutlu oldum ki dün akşam çok güzeldi yanii
VAAAAAAY İŞTE BU HARİKA bak gördün mü bide adama neler sölüyodun ah ah kötü gelin ne olacak oğlan bi yaranamadı şu geline
aaaaa asıl bombayı unuttum çarşamba günü içinn eşim kayınvaldenin biletini alacak son 5 günnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?