"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar anneanne geldi ve yüksek ses modu başladı yine

sabır efsunum sabırrrrrrr.... öle bi zaman gelecek ki bizde banu gibi müjde vereceğiz kızlaaaaaar ayrı eve çıkıyoruz eşya topluyoruz eşya bakıyoruz şunu beyendim bakın güzel mi diye resimleri göndereceğiz neden olmasın allahım en yakın zamanda sen de bize ayrı evlere çıkmanın müjdesini vermeyi nasip et yarabbimmmm nolurrrrr

ANAM orda kalaydı böyle iyiydi... ay efsun sen kocanla ayrı evi konuşmadın mı halaaa

daha önceden 2 kez konuştuk canım olmadı sonuç alamadım

sabır taşım çatladı ahkeşkem psikoloji kalmadı
hayılırlısıyla inşşallahhh...

içim içime sığmıyo çok heyecanlıyım bağıra bağıra şarkı sölemek istiyorum (kovulurmuyum acaba) ayyyy rabbim kimseyi ailesinden uzak bırakmasın yada allahım sabrını versin inşallah.

pes etme canım benim seni en ii ben anlarım biliyosun ki ama sabır be canımcım daha yeni başlıyoruz konuşmalara devam bütün yolları deneyeceğiz

valla sabah kahvaltıda söyledi utanmasam bende oynacaktım çarşmba akşamına biletini alayım dedi bende bir sor istersen annene dedim sormama gerek yok dedi.valla alıcam kız ben bu kupayı az kaldı:129:

pes etme canım benim seni en ii ben anlarım biliyosun ki ama sabır be canımcım daha yeni başlıyoruz konuşmalara devam bütün yolları deneyeceğiz

evet en ii sen anlarsın beni aynı konumdayız... pes mi? çoktan ettim ben onu ahkeşkem

valla sabah kahvaltıda söyledi utanmasam bende oynacaktım çarşmba akşamına biletini alayım dedi bende bir sor istersen annene dedim sormama gerek yok dedi.valla alıcam kız ben bu kupayı az kaldı:129:

başarılar canım hadi bakalım inşallahh

ya efsunum çok zor gerçekten ya kayınvalde üstüne üstlük onun annesi ya insan taş olsa çatlar yani canım senin için dua ediyorum tez zamanda ayrı bir yuvanız olur inş allahım sen efsunumun gönlüne göre ver rabbim,ya valla kaynanayla yedi ay geçirdim ama deldi de geçti yani kızlar afedesiniz ama insan eşiyle beraber oluyo yıkanmaya utanıyosun kendine ait yaşam yok ortam yok birde bizimki sesimizi duyduğu zaman sabah kalktığında illa bi laf ortaya utandırmaya çalışır sinir kadın ne olacak dün akşam geceliğimi giydim oğluma pijamalarını giydiriyorum eşimde odada tıklattı geldi bişey mi alacakmış ne benim geceliği gördü başladı gülmeye neoldu dedim ay utanmıyormusun böyle yatmaya ben onu giysem benim adamın bana etmediği laf kalmaz genelevi kadınına benzetir dedi ben şoklardayım bende ona sinirlendirmek için benim kocam böyle seviyo hem bende daha ne gecelikler var dedim ay kadın acayip yaa aynen böyle

çok sağol banucum dualarımız kabul olur inşallahh... aynen dediğin gibi canım malesef ben hiç gecelik giymedim bu arada... iii demişsin oohhhh

günaydın güzeller..
sizlere veda etmeye geldim
kısa bir aradan sonra yeniden sizlerle olacağım amaaa :)
bugün yola çıkıyoruz,4 gün filan yokum..ben yokken dedikodumu yapın..ama size bir haberim var,merakla beklenen sonuç geldi..kırmızıııııı !!!!!!!!!!! hasta oldum! haberiniz olsun istedim..bu güne kadar benle birlkte heyecanla beklediniz ama olmadı..önümüzdeki aylara inşallah,üzülmüyorum gerçekten emin olun,çok ağrım var,üzülmeye halim yok.ayrıca da kısmet nasip diye iyice ferahlattım kendimi..henüz üzülmeler,sorun etmeler için erken,öyle değil mi..bakın nasıl da teselli ediyorum kendimi

efsun yaaa deme öle işte o zaman kaybedersin umutsuzluğa düşmek yok bak her defasında eşimle konuşuyorum ve her defasında şuan olamayacağını bile bile konuşuyorum ya olursa rabbimden gelecek yaaa eğer allahım kısmet ederse olacak o yüzden pes etmek yok. hayatım boyu çok sıkıntılar çektim ve hala da çekiyorum ama hiçbir zman pes etmedim ve hiçbi zaman sıkıntımı kimseye belli etmedim her zaman herkes beni hep çok güçlü bildi. hep dua ettim evet sıkıntıları çektimde ama belli zaman sonra rabbim hepsini geçirdi buda geçecek ama sen pes edip uğraşmazsan kimse uğraşmaz senin için sen önce kendin için savaşacaksın kimse senin için bişey yapmaz bu eşin bile olsa sen zorla yaptıraksın kurtul artık şu karamsarlığından böle daha da kötü olur bir adım yol alamzsın pes etmek diye bişey yok olmamalı bizim öle bi lüksümüz yok.
bak cuma vakti bol bol dua et veren de allah alanda öncedende sölemiştim yine sölüyorum
gör bak mevla neyler neylerse güzel eyler....

şu gecelik konusuna da sinir oldum zaten gıcık bir ruh halindeyim şuanda!!!!!!!!! sinir kadın yaa,töbe töbee!! gelinine insan o lafları der mi utanması da yok odaya giriyo laf söylüyo çıkıyo,ay gıcık oldum banuuu

canım beim günaydın sana da ii yolculuklar bitanem...
canım yaaa sende bu performans varken eminim çok uzun sürmez rabbim hayırlısını versin demekki hayırlı zaman değilmiş annesi daha canı üflenmemeiş rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah. gerçekten üzülme öpüyorum çok

canı üflenmemiş ne güzel dedin canım..çok sağol,gerçekten... sana da iyi yolculuklar,heyecanlısın,mutlusun ne güzel..

çok sağol banucum dualarımız kabul olur inşallahh... aynen dediğin gibi canım malesef ben hiç gecelik giymedim bu arada... iii demişsin oohhhh

efsun yaaa niye giymiyosun sen giysene valla çok kızıyorum artık sana benim varya normal kıyafetten çok geceliğim var hemde nasılllaaaaaarrrrrr. dört duvar kim görüyo

efsun yaaa niye giymiyosun sen giysene valla çok kızıyorum artık sana benim varya normal kıyafetten çok geceliğim var hemde nasılllaaaaaarrrrrr. dört duvar kim görüyo

bence deeeeeeeeee!!!!!!! giymeli!!! efsun onu da yapmıyo,"bu evde gecelik bile giyilmez" mesajı veriyo kocasına..çok umutsuz bu bizim kız,sen azcık kız ona ahkeşke...sen de aynı evdesin ama bak ne cevherler varrr!!

günaydın tatlım hayırlı yolculuklar bizim yerimize de gez dolaş eğlen emi çiceğim...
kırmızılar içinde hayırlısı olsun demekki bu ay nasip değilmiş canım önümüzdeki maçlara bakıcaz senle ben

ben eşimi bunaltmak istemiyorum çünkü başı çok kalabalık zaten hep sorun çıkaran olmak istemiyorum gözünde... yani herşeyin hayırlısı diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…