- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.241
Kızlar alemsiniz
AHKESKE, banumbny, turkuaz8 azıcık kendinizden bahsedebilir misiniz, sizlerle tanışamamıştık topicin ilk mesajlarında...
Burada herkes k.v ile aynı evde mi yaşıyor?
Kızlar alemsiniz
AHKESKE, banumbny, turkuaz8 azıcık kendinizden bahsedebilir misiniz, sizlerle tanışamamıştık topicin ilk mesajlarında...
efsunum benim evet sorun yoktur tabiki de ama öle dediğim gibi işin içine gecelik falan girince olay değişiyo hem sende kendini daha ii hissediyosun insan daha mutlu oluyo ve inan bana psikolojin düzeliyo biraz da beni dinle yaaa düzelt şu psikolojiyi lütfen ağlarım bakkkk
valla bence giy canım ben kayınvalde burdayken ne sabahlığımı nede geceliğimi giymekten vazgeçtim,sabahlıkla hazırladım kahvaltıyı kayınvalde ne derse desin hep giydim onun amacı benim onları giymemi kıskanıyor olması bunu resmen anladım zaten benimki çok değişik ya aynı turkuazın kayınvaldesi gibi yanı kardeş olduklarından şüpheleniyoruz zaten
banum seninki ile benimki aynı bunlar birbirini kaybetmiş kardeşler.... pasalıkları, hainlikleri, laf sokmaları... yaratık a aşkım dememe dayanamazdı. zati ne olduysa bana da bir baktım hiç aşkım dememeye başlamışım. soğumuştum galiba ben.
çocuğun sütüne karışmış dedin ya, benimki makinaya yıkamak için koyduğum çay bardağına karışıyodu. (çay bardağı 5 liralık küçük etrafı sarı çizgili olanlar vardır ya onda, bardağıda o vermişti. şimdi alsın bardağı koysun mezarına )
banum gecelik konusunda doğru yoldasın, oda gelmesin bi daha sana ... kıskanç mahluk, utanmasa o yatağa girecek sankim kocanla.. benimnki öyleydi şeker kızma bana valla.
ahkeşke en iyisini yapıyosun giy, kocanın önce gözüne sonra gönlüne hitab edeceksin. ben çok giyerdim aslında ama soğuduktan sonra zati insan yatmak bile istemiyorki..
yattığımda kendimi kullanılmış hissediyor, ağlıyodum...
efsun bence kesinlikle giymelisin, bak kocanın inan tavrı tarzı neşesi daha başka olur..
Kızlar alemsiniz
daha nasıl değişecek ki olayneyseeee
ağlama canım sakın yaaa
ne bilim hiç giymediğim için bana tuhaf geliyo şimdi banum bencede ii yaptın senin evin orası sonuçta bencede kıskanıyor seni kv de
neşesi batmasın emi onunnormalde de neşeli ama sırf merakımdan deneyesim geldi turkuazım şimdi ama bide şu yokmu nasıl olsa herşey normal deyip ya evi hiç ayırma düşüncesi olmazsa
efsun sen arada giy bak bakalım nasıl değişiyor tavrı... bak arada giy giymediğinde isteyecek neden sorgulayacak. o zaman lafı pat diye yapıştır.
en masul halinle ayrı evimiz olsa neler neler giyerim ama aynı evde anca bu kadar yapıyom deeee..... benimkinin ağzı kulaklarına varırda giydiğimdeeee.. bir yerime yapışırdı birkaç günnn..
efsun sen arada giy bak bakalım nasıl değişiyor tavrı... bak arada giy giymediğinde isteyecek neden sorgulayacak. o zaman lafı pat diye yapıştır.
en masul halinle ayrı evimiz olsa neler neler giyerim ama aynı evde anca bu kadar yapıyom deeee..... benimkinin ağzı kulaklarına varırda giydiğimdeeee.. bir yerime yapışırdı birkaç günnn..
daha nasıl değişecek ki olayneyseeee
ağlama canım sakın yaaa
ne bilim hiç giymediğim için bana tuhaf geliyo şimdi banum bencede ii yaptın senin evin orası sonuçta bencede kıskanıyor seni kv de
neşesi batmasın emi onunnormalde de neşeli ama sırf merakımdan deneyesim geldi turkuazım şimdi ama bide şu yokmu nasıl olsa herşey normal deyip ya evi hiç ayırma düşüncesi olmazsa
Allah ne etmesin emi seni ahkeşkem yaaa
bak efssuncum şimdi beni dinle sen. canım benim öle senin dediğin gibi düşünmez düşünmeyecek sen ona yalnız kalırsanız tadı nasıl olacak onu göstereceksin. sen böle şeyler yapınca o uçmuş olacak zaten bir iki böle yapacaksın sonra o bunun keyfini görecek neşelenecek aradabir de tabi hemen ardından değil mesela bi akşam dışarı çıktığınızda aşkım sdece ikimiz olsak herşey bambaşka olacak o zman evlilik ne daha ii anlayacaksın diyeceksin biraz böle duygu sömürüsü yap benim neyim eksik ki die. bende istiyorum at deve değil istediğim neden olmuyo falan sonra ama ben seni çok seviyorum hadi evimize gidip yaramazlık yapalım de işi tatlandır. hem onun gönlünü yap onu baştan çıkar hemde isteklerini söle tatlı tatlı dır dır yap.
seninle dört duvarı değil hayatı paylaşmak istiyorum anla beni de sürekli böle konuş işte abartmadan ama
kendime bakmadan efsuna akıl veriyorum yaaaa. sen kendini düzelt deyin.
kendime bakmadan efsuna akıl veriyorum yaaaa. sen kendini düzelt deyin.
güzel taktikler canım çok sağol ama ne bilim yapabilir miyim ???
güzel taktikler canım çok sağol ama ne bilim yapabilir miyim ???
inş yakında tecrübe konuştu derizzzzz
bak sennn tecrübe diyorsun...Allah seni ne etmesin turkuazım yaaa eminsin demi ters tepmicene
yaparsın tabi ki yaaa yapamayacak ne var sanki en sevdiğin insan o. hem bak o sna seni öle görünce hayırdır falan der alışkın olmadığı için şaşırırsa seni yaşamak istiyorum ben nasıl evliyiz ama olmuyo işte ancak bu kadar de ama abartıpda geceyi bozma tatlım
yaparsın şekerim neden yapmayasın kiiii
eminim ben ters tepmez. dünyada sizin yaşadığınız yatak hayatının bu boyutunu yaşat ona. ama ayrı msj vermeyi unutma haaa hemen verme. sonraları arada giy giyöediğinde bir süre sonra sorgular. niye giymiyosun yada giysene der...
efsun bu sölediklerimi hemen yapıyosun zaman kaybetme bu zmana kadar beklediğin kabahat. ah arkadaşım ah erkekler salak onlarla oynayacaksın. bak benim kv ne zaman evden gitsin hemen dekolteleri giyerim bir kere gitti baş başa mükemmel bi yemek hazırladım sonra çok açık bi abiyem var onu giydim saç makyaj mükemmeldi hemen değerlendirdim valla benimki mest oldu
ne bilim hiç o şekilde olmadı dabide eşim genelde 9da eve gelir 10 kadar tv izleriz maaaaile ondan sonra yatsı namazı falan 10buçuk 11i bulur bizim yatmamız yani vakitte yok anacım süse püse valla bilmiyorum yaa ne yapim heee bu arada şu anda felaket rahatsızım idrar yollarımdan kızlar çok güldürdünüz beni sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?