"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Kızlar alemsiniz

AHKESKE, banumbny, turkuaz8 azıcık kendinizden bahsedebilir misiniz, sizlerle tanışamamıştık topicin ilk mesajlarında...

Burada herkes k.v ile aynı evde mi yaşıyor?

anie mrh canım nasılsın ben kendimi kısaca tanıtıyım canım tokatta yaşıyorum bir kızım bir oğlum var 5 yıllık evliyim kayınvaldemler istanbulda oturuyor normalde ben çalıştığım için ve yeni ev aldığımız için maddi açıdan iki çocuğa bakıcı tutamadık daha önce de annem bakıyordu çocuklara kayınvaldede 7 aydır bende çocuklara bakmak için gelmişti çarşamba günü gidecek nasip olursa

Kızlar alemsiniz

AHKESKE, banumbny, turkuaz8 azıcık kendinizden bahsedebilir misiniz, sizlerle tanışamamıştık topicin ilk mesajlarında...

canım sadece ben ve efsun kv ile beraber oturuyoruz banu geçici bi süreç geçirdi sadece 7 aylık ama mahvetti onu öle yani. ben ayın 16 sında 1 yıllık evli olacağım severek evlendim gurbetteyim burada çalışıyorum. aynı zamnda kpss ye hazırlanıyorum ön lisans mezunuyum bazen çok bunalım takılırım bazende çok savaşçı ama her zaman çok şükür rabbime. öle iştee

daha nasıl değişecek ki olay neyseeee
ağlama canım sakın yaaa

ne bilim hiç giymediğim için bana tuhaf geliyo şimdi banum bencede ii yaptın senin evin orası sonuçta bencede kıskanıyor seni kv de

neşesi batmasın emi onun normalde de neşeli ama sırf merakımdan deneyesim geldi turkuazım şimdi ama bide şu yokmu nasıl olsa herşey normal deyip ya evi hiç ayırma düşüncesi olmazsa

Allah ne etmesin emi seni ahkeşkem yaaa

Kızlar alemsiniz

selam cnm ben 30 yaşındayım ist da yaşıyorum. bir zamanlar evliydim ama artık deilim. klasik kv yüzünden biten evlilik ama işin özünde yaratık (eski eşim) evinin kıymetini benim kıymetimi bilmedi, sorumluluklarını bilmedi anneciğinin ve başkalarının lafına göre hareket etti ve netice itibariyle boşandık.boşanma çok taze henüz. ama benim için gönlüm ondan ayrılalı 1 sene olmuştu... çocuğumda yok çok şükür o yaratıkdan. olsaydı çocuğun psikolojisini bozar onuda bana karşı kullanırdı. tam anlamıyla 1 senedir insanlıktan çıkmış doğru yolu şaşırmış ve bana göre şeytana ve şeytanın kzı anasına uymuştu.. şimdi g.. tünün üstüne oturdu ama. barışmak istiyo ama babam onu bir güzel 2 gün evvel s... ktir etti.. bittiğini anlamıştır artık herşeyin. heee bana artık barışalım deme yüzüde cesareti de yok anladığım kadarı ile çünkü milyonkere şans verdimm.. kısmetse evleenip çocuk sahibi olmayı istiyorum...

bak sennn tecrübe diyorsun... Allah seni ne etmesin turkuazım yaaa eminsin demi ters tepmicene

bak efssuncum şimdi beni dinle sen. canım benim öle senin dediğin gibi düşünmez düşünmeyecek sen ona yalnız kalırsanız tadı nasıl olacak onu göstereceksin. sen böle şeyler yapınca o uçmuş olacak zaten bir iki böle yapacaksın sonra o bunun keyfini görecek neşelenecek aradabir de tabi hemen ardından değil mesela bi akşam dışarı çıktığınızda aşkım sdece ikimiz olsak herşey bambaşka olacak o zman evlilik ne daha ii anlayacaksın diyeceksin biraz böle duygu sömürüsü yap benim neyim eksik ki die. bende istiyorum at deve değil istediğim neden olmuyo falan sonra ama ben seni çok seviyorum hadi evimize gidip yaramazlık yapalım de işi tatlandır. hem onun gönlünü yap onu baştan çıkar hemde isteklerini söle tatlı tatlı dır dır yap.
seninle dört duvarı değil hayatı paylaşmak istiyorum anla beni de sürekli böle konuş işte abartmadan ama

güzel taktikler canım çok sağol ama ne bilim yapabilir miyim ???

güzel taktikler canım çok sağol ama ne bilim yapabilir miyim ???

yaparsın tabi ki yaaa yapamayacak ne var sanki en sevdiğin insan o. hem bak o sna seni öle görünce hayırdır falan der alışkın olmadığı için şaşırırsa seni yaşamak istiyorum ben nasıl evliyiz ama olmuyo işte ancak bu kadar de ama abartıpda geceyi bozma tatlım

bak sennn tecrübe diyorsun... Allah seni ne etmesin turkuazım yaaa eminsin demi ters tepmicene

eminim ben ters tepmez. dünyada sizin yaşadığınız yatak hayatının bu boyutunu yaşat ona. ama ayrı msj vermeyi unutma haaa hemen verme. sonraları arada giy giyöediğinde bir süre sonra sorgular. niye giymiyosun yada giysene der...

efsun bu sölediklerimi hemen yapıyosun zaman kaybetme bu zmana kadar beklediğin kabahat. ah arkadaşım ah erkekler salak onlarla oynayacaksın. bak benim kv ne zaman evden gitsin hemen dekolteleri giyerim bir kere gitti baş başa mükemmel bi yemek hazırladım sonra çok açık bi abiyem var onu giydim saç makyaj mükemmeldi hemen değerlendirdim valla benimki mest oldu

yaparsın şekerim neden yapmayasın kiiii

ne bilim hiç o şekilde olmadı da bide eşim genelde 9da eve gelir 10 kadar tv izleriz maaaaile ondan sonra yatsı namazı falan 10buçuk 11i bulur bizim yatmamız yani vakitte yok anacım süse püse valla bilmiyorum yaa ne yapim heee bu arada şu anda felaket rahatsızım idrar yollarımdan kızlar çok güldürdünüz beni sağolun

valla bu ara ihtimali bile yok sanırım çok rahatsızım kuşumdan valla senin için süper olmuş ama benimkiler hep evde canım ben bi kez sırf eşim için ona özel sofra hazırlamadım hiç

tövbe tövbe vakit yok diyo sanki 20 saat sürüyo. bacım soyunup gecelik giyip iki parfüm sık.
sen odaya çağır. sana taktik cep telefonuna çağrı at hazırlanıp, yada msj çek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…