- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.281
banum başbaşa kaldık galiba
slm kızlar nasılsınız bende haftaya kaynanamın yanına gecıyorum ama daha gecmeden kadın benımle yarısmaya basladı yaaa sınır...3 senedır bı yerlerını yırtıyordu beraber otralım dıe sımdı ıstıyokı hersey ıstedgı gıbı olsun yok anam ben gelemem ole seye en fazla 4ay veryrm kendıme
turkuazım ben çıkıyorum canım kendine iyi bak pazartesi görüşürüz çok çokkkkkkkkkk öpüyorum seniiiiii
anie mrh canım nasılsın ben kendimi kısaca tanıtıyım canım tokatta yaşıyorum bir kızım bir oğlum var 5 yıllık evliyim kayınvaldemler istanbulda oturuyor normalde ben çalıştığım için ve yeni ev aldığımız için maddi açıdan iki çocuğa bakıcı tutamadık daha önce de annem bakıyordu çocuklara kayınvaldede 7 aydır bende çocuklara bakmak için gelmişti çarşamba günü gidecek nasip olursa
canım sadece ben ve efsun kv ile beraber oturuyoruz banu geçici bi süreç geçirdi sadece 7 aylık ama mahvetti onu öle yani. ben ayın 16 sında 1 yıllık evli olacağım severek evlendim gurbetteyim burada çalışıyorum. aynı zamnda kpss ye hazırlanıyorum ön lisans mezunuyum bazen çok bunalım takılırım bazende çok savaşçı ama her zaman çok şükür rabbime. öle iştee
selam cnm ben 30 yaşındayım ist da yaşıyorum. bir zamanlar evliydim ama artık deilim. klasik kv yüzünden biten evlilik ama işin özünde yaratık (eski eşim) evinin kıymetini benim kıymetimi bilmedi, sorumluluklarını bilmedi anneciğinin ve başkalarının lafına göre hareket etti ve netice itibariyle boşandık.boşanma çok taze henüz. ama benim için gönlüm ondan ayrılalı 1 sene olmuştu... çocuğumda yok çok şükür o yaratıkdan. olsaydı çocuğun psikolojisini bozar onuda bana karşı kullanırdı. tam anlamıyla 1 senedir insanlıktan çıkmış doğru yolu şaşırmış ve bana göre şeytana ve şeytanın kzı anasına uymuştu.. şimdi g.. tünün üstüne oturdu ama. barışmak istiyo ama babam onu bir güzel 2 gün evvel s... ktir etti.. bittiğini anlamıştır artık herşeyin. heee bana artık barışalım deme yüzüde cesareti de yok anladığım kadarı ile çünkü milyonkere şans verdimm.. kısmetse evleenip çocuk sahibi olmayı istiyorum...
24 yaşındayım Bursada yaşıyorum yani evlendikten sonra geldiğim şehir burası :) Oğlak burcuyum yükselenim terazi. Aöfte okuyorum.
BEN GELDİİİİİM. efsuncum seni bu konuda tam dayaklık ilan ediyorum
kızlar kociş geldi ben çıkıyorum öpüyorum kib ii hafta sonları
slm kızlar nasılsınız bende haftaya kaynanamın yanına gecıyorum ama daha gecmeden kadın benımle yarısmaya basladı yaaa sınır...3 senedır bı yerlerını yırtıyordu beraber otralım dıe sımdı ıstıyokı hersey ıstedgı gıbı olsun yok anam ben gelemem ole seye en fazla 4ay veryrm kendıme
kızlar çok zorlu iki gün geçirdim,merak etmişsiniz saolun,perşembe günü sabah k.vdem aradı çocuk hasta diye hemen eşimi aradım o işten izin alıp gitti öglende bi ararımki benim oğluşumu hastaneye yatırmışlar,apar topar işten izin aldım nasıl çıktığımı bilemedim,gittimki yavrum sararıp solmuş aglaya aglaya gözlerim şişti akşama kendine gelmeye başladı 1gece yattık hastanede beslenme bozukluğundan kaynaklanmış sarı su çıkartıyordu boşboş,bide ishal ne olduğunu bilemedik,ertesi gün ishalide kusmasıda kesildi thlilleri temiz çıktı taburcu olduk,Allah kimseye evlad acısı vermesin çok zor.yerdemiydim göktemiydim bilemedim,üstüne üstelik ağırıma giden çok şeyler oldu cuma günü saolsun k.vdem evinde gün yaptı ve bizim hastaneden taburcu olcağımız belli bile değilken ve bana hiçbişey sölemiyor cuma sabahı eşime ara dedim annen hastaneye gelmesin boşyere çıkıyoruz nasılsa hastaneden dedim,ben çok yorgunum bitkin ve uykusuzum çocuğu k.vdeye bırakalım ben bi duş alım 2saat evde yatım dedim kocama söle dedim,annesini aradı bide ne desin ben evde gün yapıyorum ev kalabalık olcak diye,ben şoklardayım,senin torunun hastanede yatıyo ve çıkıp çıkmayacağı belli değil gününü ertelemiyor ve yapıyor....pes dedim pesssssssss.allah bilsin ama çok canım yandı,eşime ateş püskürdüm onun ne günahı varsa,ama dedim ne kadar değer okadar değer bundan sonra diye.ya kızlar kötü bir 2gün geçirdim malesef((
kızlar çok zorlu iki gün geçirdim,merak etmişsiniz saolun,perşembe günü sabah k.vdem aradı çocuk hasta diye hemen eşimi aradım o işten izin alıp gitti öglende bi ararımki benim oğluşumu hastaneye yatırmışlar,apar topar işten izin aldım nasıl çıktığımı bilemedim,gittimki yavrum sararıp solmuş aglaya aglaya gözlerim şişti akşama kendine gelmeye başladı 1gece yattık hastanede beslenme bozukluğundan kaynaklanmış sarı su çıkartıyordu boşboş,bide ishal ne olduğunu bilemedik,ertesi gün ishalide kusmasıda kesildi thlilleri temiz çıktı taburcu olduk,Allah kimseye evlad acısı vermesin çok zor.yerdemiydim göktemiydim bilemedim,üstüne üstelik ağırıma giden çok şeyler oldu cuma günü saolsun k.vdem evinde gün yaptı ve bizim hastaneden taburcu olcağımız belli bile değilken ve bana hiçbişey sölemiyor cuma sabahı eşime ara dedim annen hastaneye gelmesin boşyere çıkıyoruz nasılsa hastaneden dedim,ben çok yorgunum bitkin ve uykusuzum çocuğu k.vdeye bırakalım ben bi duş alım 2saat evde yatım dedim kocama söle dedim,annesini aradı bide ne desin ben evde gün yapıyorum ev kalabalık olcak diye,ben şoklardayım,senin torunun hastanede yatıyo ve çıkıp çıkmayacağı belli değil gününü ertelemiyor ve yapıyor....pes dedim pesssssssss.allah bilsin ama çok canım yandı,eşime ateş püskürdüm onun ne günahı varsa,ama dedim ne kadar değer okadar değer bundan sonra diye.ya kızlar kötü bir 2gün geçirdim malesef((
bencede et canım al eline sopayı...
sana da iii hafta sonları bol gezmeler canım
Allah kolaylık versin canım şimdidenbence 4 ay bile çok
oğluşuna çok geçmiş olsun toprağam dikkat edin valla yavruşlarakv bişey diyemiyorum belki erteleme şansı yoktur yada sen yanındasın nasılsa diye umursamamıştır yüksek ihtimalle ama sen takma kafaya vefacım...
Vefam cok gecmis olsun oglusuna. Uzulme en kotu dert bu olsun. İyilesmis cok sukur aman be oglunun cani saolsunda sanki kv gelip ona saglik mi verecek. Hersey Allah dan. Saglikda gucte. Cok sukur deki senin sagligin yerindeki ogluna bakabilmissin. Her zaman unutma deger verildigin kadar deger vereceksin.
kızlarrr günaydınnnnn.....
vefacım çok geçmiş olsun sen boşver kv yi oğluşu düşün canım. bak ii çok şükür
günaydın güzeller nasılsınız,
vefacığım çok geçmiş olsun canım benim seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda ishal kusmasıda vardı düne kadar hala öyleydi çok şükür dün iyi oldu yavrum,
ya kızlar ben bu kadını ne yapacağım bilmiyorum artık çıldırcam çok az kaldıııııııııııııııı
günaydın güzeller nasılsınız,
vefacığım çok geçmiş olsun canım benim seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda ishal kusmasıda vardı düne kadar hala öyleydi çok şükür dün iyi oldu yavrum,
ya kızlar ben bu kadını ne yapacağım bilmiyorum artık çıldırcam çok az kaldıııııııııııııııı
offffffff offfffffffff anlamıyorum ben bu kadını eşimi babası aramış yeter artık anneni gönder bizde burda yanlız yapamıyoruz falan diye fırçayı basmış eşimde babasına tamam çarşambaya biletini aldım gönderiyorum demiş asıl sorun kayınvalde eşimin bileti aldığını duyunca ben gitmem demeye başladı hastayım yola nasıl çıkayım biraz daha iyi olsaydım ne hastası yaaa o kadar iyiki bana bile on basar 2 gündür hasta hasta kardeşinin bahçesine yardıma gidiyo ama o zaman hastalık falan yok dün yine bahçeden gelmiş eve gelmesi akşam saat 10 du oturuyoruz bi hasta numarası yapmalar falan görseniz ağzınız açık kalır,neyse ben daha fazla dayanamadım onun o hallerine girdim yattım yattıktan sonra neler duyayım oğlum babanı ara annem gelmeyecekmiş göndermiyorum de diyor benim daha yapacağım şeyler var hem, erik pekmezi salça ben bunları yapmadan gitmem diyor hastalığını unuttu yani eşimde o zaman kızdı hasta hasta neden tarlaya gidiyosun o zaman hasta değilmiydin dedi,eşime hala bileti iptal ettir ben gitmem diyor eşimde ben parası verilmiş şeyi iptal ettirmem çarşambaya kadar iyi olursun dedi ama o kadın bu numaralarla o bileti iptal ettirir ramazanıda burda geçirir
günaydın canım.. Allah yardım etsin.. senin adına üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?