"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

slm kızlar nasılsınız bende haftaya kaynanamın yanına gecıyorum ama daha gecmeden kadın benımle yarısmaya basladı yaaa sınır...3 senedır bı yerlerını yırtıyordu beraber otralım dıe sımdı ıstıyokı hersey ıstedgı gıbı olsun yok anam ben gelemem ole seye en fazla 4ay veryrm kendıme

tehlike çanları çalmaya başladı desene canım allah yardımcın olsun,inş herşey gönlünce olur

turkuazım ben çıkıyorum canım kendine iyi bak pazartesi görüşürüz çok çokkkkkkkkkk öpüyorum seniiiiii

saol canım yaa ama ezdrmem ben kendımı ısıne gelırse o gıder zaten esımın evı o mısafır ben degıl..yok bu kalsın su kalsın yeter ya dedımbu ne 5 senelık bulasık makınası kıymtlı oldu dedım bn kndı makınamı gtrcem gecen sene aldım yenı dedım eee bnmkıde yenı dıo ben sıızn ıcın dıorum baglaması gtrp gtrmesı zor olur dıo hey allahm yaaa sırf sınır

Merhaba cnm, mesajın için teşekkürler
Evlilikler 5 yılda otururmuş, öyle diyorlar :) senin tecrübelerinde yararlanırız artık o zaman
Yavrularını Allah bağışlasın inşallahhh, yeni evinizde hayırlı olsun
Bunaltmış biraz galiba k.v, ama az kalmış şimdiden gözün aydın diyeyim o zaman

Cevabın için teşekkürler , Allah zihin açıklığı versin canım
ne için "ah keşke" diyorsun acaba

Merhaba cnm, cevabın için teşekkürler
Kötü şeyler yaşamışsın ama kayıp yok tecrübe var, inşallah çok mutlu bir evlilik yaparsın. Bu şehirde öyle bi ablayla tanıştım, eşinden boşanmış ama şuanki evliliği çok güzel çok mutlu Allahın hazinesi geniş neden olmasın ki işte bu da bir örnekk

kızlar çok zorlu iki gün geçirdim,merak etmişsiniz saolun,perşembe günü sabah k.vdem aradı çocuk hasta diye hemen eşimi aradım o işten izin alıp gitti öglende bi ararımki benim oğluşumu hastaneye yatırmışlar,apar topar işten izin aldım nasıl çıktığımı bilemedim,gittimki yavrum sararıp solmuş aglaya aglaya gözlerim şişti akşama kendine gelmeye başladı 1gece yattık hastanede beslenme bozukluğundan kaynaklanmış sarı su çıkartıyordu boşboş,bide ishal ne olduğunu bilemedik,ertesi gün ishalide kusmasıda kesildi thlilleri temiz çıktı taburcu olduk,Allah kimseye evlad acısı vermesin çok zor.yerdemiydim göktemiydim bilemedim,üstüne üstelik ağırıma giden çok şeyler oldu cuma günü saolsun k.vdem evinde gün yaptı ve bizim hastaneden taburcu olcağımız belli bile değilken ve bana hiçbişey sölemiyor cuma sabahı eşime ara dedim annen hastaneye gelmesin boşyere çıkıyoruz nasılsa hastaneden dedim,ben çok yorgunum bitkin ve uykusuzum çocuğu k.vdeye bırakalım ben bi duş alım 2saat evde yatım dedim kocama söle dedim,annesini aradı bide ne desin ben evde gün yapıyorum ev kalabalık olcak diye,ben şoklardayım,senin torunun hastanede yatıyo ve çıkıp çıkmayacağı belli değil gününü ertelemiyor ve yapıyor....pes dedim pesssssssss.allah bilsin ama çok canım yandı,eşime ateş püskürdüm onun ne günahı varsa,ama dedim ne kadar değer okadar değer bundan sonra diye.ya kızlar kötü bir 2gün geçirdim malesef((

BEN GELDİİİİİM. efsuncum seni bu konuda tam dayaklık ilan ediyorum

bencede et canım al eline sopayı...

kızlar kociş geldi ben çıkıyorum öpüyorum kib ii hafta sonları

sana da iii hafta sonları bol gezmeler canım

Allah kolaylık versin canım şimdiden bence 4 ay bile çok

oğluşuna çok geçmiş olsun toprağam dikkat edin valla yavruşlara kv bişey diyemiyorum belki erteleme şansı yoktur yada sen yanındasın nasılsa diye umursamamıştır yüksek ihtimalle ama sen takma kafaya vefacım...

Vefam cok gecmis olsun oglusuna. Uzulme en kotu dert bu olsun. İyilesmis cok sukur aman be oglunun cani saolsunda sanki kv gelip ona saglik mi verecek. Hersey Allah dan. Saglikda gucte. Cok sukur deki senin sagligin yerindeki ogluna bakabilmissin. Her zaman unutma deger verildigin kadar deger vereceksin.

günaydın güzeller nasılsınız,

vefacığım çok geçmiş olsun canım benim seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda ishal kusmasıda vardı düne kadar hala öyleydi çok şükür dün iyi oldu yavrum,

ya kızlar ben bu kadını ne yapacağım bilmiyorum artık çıldırcam çok az kaldıııııııııııııııı

saol toprağım insanın çok zoruna gidiyor ama en azından de bana dimi yarın kızım benim günüm var sen idare edebilirmisin çocuğun başında diye bi gönlümü al ah anacım olsa bölemi yapar,bide aileme haber vermişler çocuk hasta diye,uzakta insanı niye telaşlandırıyosunuz dimi,annemde yazık ben atlım otobüse gelimmi kızım diyor yok dedim anneme biz iyiyiz merak etme dedim,kıyamadım bayrama gelin gezmeye benim iznimde dedim

kızlarrr günaydınnnnn.....
vefacım çok geçmiş olsun sen boşver kv yi oğluşu düşün canım. bak ii çok şükür

kızlar çok saolun çok şükür oğlum iyi onun iyi olduğunu görünce ben zaten ii oluyorum,dolu dolu bir hafta sonu geçirdim onunla,gözümün nuru o benim,banum sanada çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum

ne oldu canım ne yaptı yine

kızlar size bi haberim var iyimi kötümü bilemedim ufff,ev arıyordum k.vdeye yakın çocuğu sabah bırakmak zor oluyor diye,1,5 aydır bakıyoruz boşala boşala yan apartmandaki daireden kiracı arıyorlar,biran önce şu ev taşıma stesinden kurtulmak istiyorum ama çok yakın k.vye sorun yaşarım diyede korkuyorum,ne yapacam bilemedim,oda mutlaka bugün yarın oranın kiralık olduğunu görür ve bize söler,apartmanlar o mevkide hep site içerisinde en uzak apartmanda 150-200 metre mesafede.bi yandan diyorum ha 5dk yürümeye yakınlık ha yanındaki apartmandaki yakınlık.neyapacağımı bilmiyorum

offffffff offfffffffff anlamıyorum ben bu kadını eşimi babası aramış yeter artık anneni gönder bizde burda yanlız yapamıyoruz falan diye fırçayı basmış eşimde babasına tamam çarşambaya biletini aldım gönderiyorum demiş asıl sorun kayınvalde eşimin bileti aldığını duyunca ben gitmem demeye başladı hastayım yola nasıl çıkayım biraz daha iyi olsaydım ne hastası yaaa o kadar iyiki bana bile on basar 2 gündür hasta hasta kardeşinin bahçesine yardıma gidiyo ama o zaman hastalık falan yok dün yine bahçeden gelmiş eve gelmesi akşam saat 10 du oturuyoruz bi hasta numarası yapmalar falan görseniz ağzınız açık kalır,neyse ben daha fazla dayanamadım onun o hallerine girdim yattım yattıktan sonra neler duyayım oğlum babanı ara annem gelmeyecekmiş göndermiyorum de diyor benim daha yapacağım şeyler var hem, erik pekmezi salça ben bunları yapmadan gitmem diyor hastalığını unuttu yani eşimde o zaman kızdı hasta hasta neden tarlaya gidiyosun o zaman hasta değilmiydin dedi,eşime hala bileti iptal ettir ben gitmem diyor eşimde ben parası verilmiş şeyi iptal ettirmem çarşambaya kadar iyi olursun dedi ama o kadın bu numaralarla o bileti iptal ettirir ramazanıda burda geçirir

günaydın canım.. Allah yardım etsin.. senin adına üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…