"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

turkuazım annen ve babam için okudum nur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun inş

saolun canlarım Allah sizden razı olsun.dualarımız kabul olsun ruhlarına gitsin. Seninde babacığının mekanı cennet olsun. ya anne baba çok başka bişey... insan onlar varken kendini çok güvende hissediyor.. benim anam olaydı da yaratık ile anası bana bunları yaşataydı.. Valla annem onları mahvederdi.
bişi diyim mi size.. evlendim 1 haftalık filan evliyim herhalde. anacığımı gördüm rüyamda. Annem dediki ben senin bu evliliğini hiç onaylamıyorum dedi kızdı bana.
uzun süre annemin mezarınıa gidemedim. kendimi tuhaf hissediyodum. bu rüyanın etksiinden kurtulamadım ama yaratıka diyemedim annem böle dedi diye.. kimseye diyemedim ilk size diyom hatta..
bir günde evde yer siliyom ama kavgalıyız hem yerleri siliyom hem ağlıyom.. Allah a bir yandan da dua ediyom benim Rabbim bu durumdan kurtar diye... kendime kızıyom filan. sonra ne diye dua ettiğimi fark ettim biliyo musunuz? rabbim beni bu durumdan kurtar bana hayırlı bir insan ile hayırlı bir yuva nasip et diye.. bu günleri hiç hatırlamayayım diye dua ettiğimi farkettim. şimdi bugünlerde bu yaşadıklarım aklıma geliyomuş diyorumki benim baştan belliymiş böle olacağı.
off offf aklıma geldi anlatmak paylaşma istedim sizlerle...
yaratık evin kirasını ödeyecekti 2-3 kadar. babam geçen ona herşey bitti dönüşü yok daha demiş ya anladı gerçekten bittiğini. kirayıda ödememişş. haber bile vermiyo ben sordum da söyledi. ödemeyecekmiş, parası yokmuş. hafta sonu ağla ağla ağla bir hal oldum. sinirlerim boşaldı. hala benim belden aşağı vurmaya çalışıyor...

terbiyesiz insan nasıl ödememzmiş kirayı ya canım sen buna tazminat davası açtınmı tazminat alıyomusun

terbiyesiz insan nasıl ödememzmiş kirayı ya canım sen buna tazminat davası açtınmı tazminat alıyomusun

canım biz anlaşmalı boşandık bir celsede bitsin diye. ben takılarını verdim boşanmadan önce. çünkü bana daha önce kavga ettiğimizde sana şunu aldım bunu aldım diye başıma kalkıyordu. bide bir kere yeni evliyken kavga ettiğimizde tüm takıları elimden almıştı.. takıları zorla verdim almadı ama amacı barışmak için miş meğerse..
anlaşmalı olarakda birbirimizden bir talebimiz olmadı. ben zati tek celsede bitsin diye bunun boşanmak istemediğini bildiğimden istemedim.
ama o boşandıktan sonra bana sen ne kadar istersen ben o kadar yardım edicem yardıma hazırım dedi.
zaten kira,su,internet ödüyordu sadece. suyu ödememiş int zati umrumda değil ödemesin kullanmıyorum doğru düzgün. ama kira önemli benim için. çok para yani.. ben ortada kaldım bu durumda.. şimdi 2-3 ay ne edecem diye düşünüyorum.
bilseydim böle yapacağını ayarlardım bir şekilde ama kira günü gelmiş bana hemi söylüyor ben sormasam sölemicek..

kızlar liseden arkadaşla facede görüşüyorduk onada siteyi bildirdim aramıza katılacak odaa

nereye kayboldunuz güzeller yanlız kaldım burdaaaaaaaaaaaa

kayınvalde gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzucum kıyamam sana benimkide varken özlemek hasretlik işte...seni duygulandırdıysam özür dilerim,uzakta olsada varlığını bilmek yetiyor haklısın şükretmem lazım.allah yardımcın olsun canım

kuzucum kıyamam sana benimkide varken özlemek hasretlik işte...seni duygulandırdıysam özür dilerim,uzakta olsada varlığını bilmek yetiyor haklısın şükretmem lazım.allah yardımcın olsun canım

canım özür dileyecek bişi yok. bana sorsan hergün anamıda babamıda özlerim. ben sizi anlıyorum ama şükredin hep diye söyledim sadece. tel ile konuşmak bil güzel. yaş 30 da olsa insan ana kuzusu oluyor galiba..

buarada kızlar sabah benim kiralık ev işini sormuştum sizlere bi cvp alamadım ama yinede paylaşim istedim,k.vdenin yanındaki apartmandaki kiralık daireyi aradım orası tutuldu dediler,ay sevindim ya hala biraz uzaktan tutmaya şansım var dua edin nolur kiralık ev biraz uzağından çıksın

canım büyük ihtimal aynı site içerisinde olacak sanırım inş bi ucunda sen bi ucunda o olur ne kadar uzak olsan o kadar iyi benceeee

canım büyük ihtimal aynı site içerisinde olacak sanırım inş bi ucunda sen bi ucunda o olur ne kadar uzak olsan o kadar iyi benceeee

ay inşallah ,zaten sitelerin dışı müstakil şahsi evler var onlardada kiralık yok mecbur sitedeki evlerden olacak ama bir uc da olması bile yeter bana,evime girip çıktığımı bilmez dibinde olursam gitgel ister eminim,bide işten çıkarılırsam vay halime oz<aman hapı yuttum.

işten çıkarılma durumun mu varki vefammmm o zaman boş yere kayınvaldeye yakın ev tutmuş olacaksın desene

işten çıkarılma durumun mu varki vefammmm o zaman boş yere kayınvaldeye yakın ev tutmuş olacaksın desene

hem var hem yok işte yeniyim 3,5 aydır burdayım özel iş neticede,belli olmaz,yinede korkuyorum beni 2yıl idare etse 2-3yıla kadar kendi evimizi alırız zaten .biraz birikim yapalım krediye çok yüklenmeyelim diyoruz

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
vefa84

yine herkes uçtu gitti((

vefam benim önümüz yaz. istediğin evi bulana kadar diren. bak gör Allah gönllüne göre verecek. sen kalbini temiz tut yeterki.
işinde çıkarılma durumun varsa sakın sakın ev alma durumuna girme. bende özeldey,m özel çok riskli. bende ev almayı planlıyorum ama bakalım. özel deyim diye tırsıyom.
bide alırsam benim arkamda destek de yok ailemeden babamdan kardeşimden filan birşey olursa hapı yutarım demektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…