- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.301
offffffff offfffffffff anlamıyorum ben bu kadını eşimi babası aramış yeter artık anneni gönder bizde burda yanlız yapamıyoruz falan diye fırçayı basmış eşimde babasına tamam çarşambaya biletini aldım gönderiyorum demiş asıl sorun kayınvalde eşimin bileti aldığını duyunca ben gitmem demeye başladı hastayım yola nasıl çıkayım biraz daha iyi olsaydım ne hastası yaaa o kadar iyiki bana bile on basar 2 gündür hasta hasta kardeşinin bahçesine yardıma gidiyo ama o zaman hastalık falan yok dün yine bahçeden gelmiş eve gelmesi akşam saat 10 du oturuyoruz bi hasta numarası yapmalar falan görseniz ağzınız açık kalır,neyse ben daha fazla dayanamadım onun o hallerine girdim yattım yattıktan sonra neler duyayım oğlum babanı ara annem gelmeyecekmiş göndermiyorum de diyor benim daha yapacağım şeyler var hem, erik pekmezi salça ben bunları yapmadan gitmem diyor hastalığını unuttu yani eşimde o zaman kızdı hasta hasta neden tarlaya gidiyosun o zaman hasta değilmiydin dedi,eşime hala bileti iptal ettir ben gitmem diyor eşimde ben parası verilmiş şeyi iptal ettirmem çarşambaya kadar iyi olursun dedi ama o kadın bu numaralarla o bileti iptal ettirir ramazanıda burda geçirir
kızlar çok zorlu iki gün geçirdim,merak etmişsiniz saolun,perşembe günü sabah k.vdem aradı çocuk hasta diye hemen eşimi aradım o işten izin alıp gitti öglende bi ararımki benim oğluşumu hastaneye yatırmışlar,apar topar işten izin aldım nasıl çıktığımı bilemedim,gittimki yavrum sararıp solmuş aglaya aglaya gözlerim şişti akşama kendine gelmeye başladı 1gece yattık hastanede beslenme bozukluğundan kaynaklanmış sarı su çıkartıyordu boşboş,bide ishal ne olduğunu bilemedik,ertesi gün ishalide kusmasıda kesildi thlilleri temiz çıktı taburcu olduk,Allah kimseye evlad acısı vermesin çok zor.yerdemiydim göktemiydim bilemedim,üstüne üstelik ağırıma giden çok şeyler oldu cuma günü saolsun k.vdem evinde gün yaptı ve bizim hastaneden taburcu olcağımız belli bile değilken ve bana hiçbişey sölemiyor cuma sabahı eşime ara dedim annen hastaneye gelmesin boşyere çıkıyoruz nasılsa hastaneden dedim,ben çok yorgunum bitkin ve uykusuzum çocuğu k.vdeye bırakalım ben bi duş alım 2saat evde yatım dedim kocama söle dedim,annesini aradı bide ne desin ben evde gün yapıyorum ev kalabalık olcak diye,ben şoklardayım,senin torunun hastanede yatıyo ve çıkıp çıkmayacağı belli değil gününü ertelemiyor ve yapıyor....pes dedim pesssssssss.allah bilsin ama çok canım yandı,eşime ateş püskürdüm onun ne günahı varsa,ama dedim ne kadar değer okadar değer bundan sonra diye.ya kızlar kötü bir 2gün geçirdim malesef((
geçmiş olsun canım.. umarım oğlun şimdi iyidir... Allah yardım etsin.. sabredeceksin.. demesi kolay ama uygulaması zor biliyorum... Allah yardımcın olsun...
offffffff offfffffffff anlamıyorum ben bu kadını eşimi babası aramış yeter artık anneni gönder bizde burda yanlız yapamıyoruz falan diye fırçayı basmış eşimde babasına tamam çarşambaya biletini aldım gönderiyorum demiş asıl sorun kayınvalde eşimin bileti aldığını duyunca ben gitmem demeye başladı hastayım yola nasıl çıkayım biraz daha iyi olsaydım ne hastası yaaa o kadar iyiki bana bile on basar 2 gündür hasta hasta kardeşinin bahçesine yardıma gidiyo ama o zaman hastalık falan yok dün yine bahçeden gelmiş eve gelmesi akşam saat 10 du oturuyoruz bi hasta numarası yapmalar falan görseniz ağzınız açık kalır,neyse ben daha fazla dayanamadım onun o hallerine girdim yattım yattıktan sonra neler duyayım oğlum babanı ara annem gelmeyecekmiş göndermiyorum de diyor benim daha yapacağım şeyler var hem, erik pekmezi salça ben bunları yapmadan gitmem diyor hastalığını unuttu yani eşimde o zaman kızdı hasta hasta neden tarlaya gidiyosun o zaman hasta değilmiydin dedi,eşime hala bileti iptal ettir ben gitmem diyor eşimde ben parası verilmiş şeyi iptal ettirmem çarşambaya kadar iyi olursun dedi ama o kadın bu numaralarla o bileti iptal ettirir ramazanıda burda geçirir
bu arada Tokat'ın neresindensin? Bende Tokat'tayım
banucum biraz sakinleş azıcak bakayım. bol bol dua etsin allahım çarşamba hayırlısı ile gitsin die. hepimizde dua edelim gider inşallah. deert etme sen ama bak kocanı takdir ettim tamm anne sen bilirsin de diyebilirdi. olaylara böle iyi yerlerinde bakalım azıcık da canım daha kolay çöreriz o zaman
ya canım valla dün akşam sinirden uyuyamadım doğru diyosun kocam sen bilirsin demedi ama bu gidişle der kadın öyle bir numara çekiyo ki anlatamam bütün gün benim yanımda hiçbişeyi yok bahçeye giderken yine bişey yok eşim geldiği zaman komalık oluyor böyle devam ederse eşim dayanamaz iptal eder o bileti
kızlar ben yazamıyorum yaa ne halim var nede gözlerimi açabiliyorum. çokda uykum var valla nasıl akşam olur bilmiyorum
ya canım valla dün akşam sinirden uyuyamadım doğru diyosun kocam sen bilirsin demedi ama bu gidişle der kadın öyle bir numara çekiyo ki anlatamam bütün gün benim yanımda hiçbişeyi yok bahçeye giderken yine bişey yok eşim geldiği zaman komalık oluyor böyle devam ederse eşim dayanamaz iptal eder o bileti
e annemlere gittim ya canım gece geldim gelincede maluuummm derken saat 2,30 du galiba. ailemlede güzel hafta sonu geçirdim ama orada yorucuydu gecenin yarısına kadar gezdik orada da şimdi de sersem gibiyim işte yürüyemiyorum bile
e annemlere gittim ya canım gece geldim gelincede maluuummm derken saat 2,30 du galiba. ailemlede güzel hafta sonu geçirdim ama orada yorucuydu gecenin yarısına kadar gezdik orada da şimdi de sersem gibiyim işte yürüyemiyorum bile
günaydın elma şekerleriiiiiimmmm
banum sen merak etme gidecek o kadın. ahkeşkenin dediğini hemen uygulamaya koy.... geç kalmadan deki bence sen bütün gün tarlada çalıştığın için böle oluyor, gidince tarla da çalışmayacağın için hemen toparlarsın kendini diye... yada gidince deme daha uygun kelimeyi sen bul... ama valla billa ben olsam gidince derdim yane..
banum senn ki ile benim mendebur kardeş olabilir diyom ya bir ortak yönleri daha var. numaradan hastaymış gibi yapmaları.
birgün benimki (eski kv) diyo çok başım ağrıyo kafamı kaldıramıyomm. bunu söylediği ertesi gün biz mevlüde gideceğiz. biz gelip o gece kalmak istiyor ve ertesi gün bizden gitmek istiyor.. benimde evde yatılı misafirim vardır. yaratık a dedimki olmaz. zaten ev yakın sabahdan kahvaltıya gelsin. neyse bize gelip kalamadı. sabahdan yaratıka anasını arattım. ara dedim geliyomu kahvaltıya.. benim onun yanında olduğumu tahmin etmedi herhalde. ayyy bi duysan, ben gelip kalacaktım istemediniz. ben hastayım şimdi nasıl gelim, yaratık da dediki hadi kalk gel filan.. geldi bizde it gibi hiç bişeyi yok. sonra diyoki başım ağrıyo çok dönüyo filan. bende yaratıka dedimki bak hastayım diyo ben gelme desem yalnış anlar, bence sen söle taaa karşılara otobüslen zor giderrrrr. yaratık da dedi anne sen gelme evde kal dinlen madem hastasın dedi... ama o ne yaptı 3 tane ilaç aldı. kalktı bizle geldi hiçç yakınmadı hastayım diye. aaaaaaahhhhhhh ahhhhh Allah o kadını bildiği gibi yapsın inş...
ahkeşkem bide sen anlat ne yaptın, aileni gördün ....
ne güzel canım benim ailenle güzel vakit geçirmişsin tatlı yorgunluk bunlar bikaçgün eve gidince güzelce dinlen erken yat kendine gel tamammıııı
inşallah canım bizim evde dinlenmek biraz sorun biliyosun ki ama ayakta durmaya halim yok valla
ben hepinizin yerinde olmak isterdim.. anacığım olsaydı da taaaaa dünyanın öbür ucunda olsuğunu bilseydim bile yeterdi.
o yüzden beni düşünün anamın kokusunu bile hala bilirim, anacığımın tenini bile bilirim. deterjanlardan aşınmış ellerini bile bilirim, anacığımın saçlarının yumuşaklığınıda bilirim.....
ben hepinizin yerinde olmak isterdim.. anacığım olsaydı da taaaaa dünyanın öbür ucunda olsuğunu bilseydim bile yeterdi.
o yüzden beni düşünün anamın kokusunu bile hala bilirim, anacığımın tenini bile bilirim. deterjanlardan aşınmış ellerini bile bilirim, anacığımın saçlarının yumuşaklığınıda bilirim.....
ağlatıcaksın beni turkuazım,babam aklıma geldi ben 9 yaşındaydım öldüğünde baba sevgisini bilmiyorum tam olarak insan kendini hep eksik hissediyo
kızlar yaaa valla ikinizde ağlatacaksınız lütfen. hadi turkuazım senin annen için seninde baban için banucum 3 ihlas 1 fatiha okuyalım mekanları cennet olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?