"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ay banum bunları al birini vur ötekine...allahtan kocan ısrarla gitmesini belli etmiş tamam kal diyip kestirip atmamış,yine gönderirsen eşinin aklına girerek gönderebilirsin ,ay ne fenalar ya...

geçmiş olsun canım.. umarım oğlun şimdi iyidir... Allah yardım etsin.. sabredeceksin.. demesi kolay ama uygulaması zor biliyorum... Allah yardımcın olsun...

banucum biraz sakinleş azıcak bakayım. bol bol dua etsin allahım çarşamba hayırlısı ile gitsin die. hepimizde dua edelim gider inşallah. deert etme sen ama bak kocanı takdir ettim tamm anne sen bilirsin de diyebilirdi. olaylara böle iyi yerlerinde bakalım azıcık da canım daha kolay çöreriz o zaman

ya canım valla dün akşam sinirden uyuyamadım doğru diyosun kocam sen bilirsin demedi ama bu gidişle der kadın öyle bir numara çekiyo ki anlatamam bütün gün benim yanımda hiçbişeyi yok bahçeye giderken yine bişey yok eşim geldiği zaman komalık oluyor böyle devam ederse eşim dayanamaz iptal eder o bileti

senden söle kv ye akşama kadar bişeyin olmuyo akşam fenalaşıyosun ayy neden acaba diye sor. akşama kadar yoruluyosun ondan mı acaba de.eşine de ilet olanları sen gelince hasta oluyo demede daha yumuşak söle hadi bakalım çarşambaya az kaldı

kızlar ben yazamıyorum yaa ne halim var nede gözlerimi açabiliyorum. çokda uykum var valla nasıl akşam olur bilmiyorum

günaydın elma şekerleriiiiiimmmm

banum sen merak etme gidecek o kadın. ahkeşkenin dediğini hemen uygulamaya koy.... geç kalmadan deki bence sen bütün gün tarlada çalıştığın için böle oluyor, gidince tarla da çalışmayacağın için hemen toparlarsın kendini diye... yada gidince deme daha uygun kelimeyi sen bul... ama valla billa ben olsam gidince derdim yane..
banum senn ki ile benim mendebur kardeş olabilir diyom ya bir ortak yönleri daha var. numaradan hastaymış gibi yapmaları.
birgün benimki (eski kv) diyo çok başım ağrıyo kafamı kaldıramıyomm. bunu söylediği ertesi gün biz mevlüde gideceğiz. biz gelip o gece kalmak istiyor ve ertesi gün bizden gitmek istiyor.. benimde evde yatılı misafirim vardır. yaratık a dedimki olmaz. zaten ev yakın sabahdan kahvaltıya gelsin. neyse bize gelip kalamadı. sabahdan yaratıka anasını arattım. ara dedim geliyomu kahvaltıya.. benim onun yanında olduğumu tahmin etmedi herhalde. ayyy bi duysan, ben gelip kalacaktım istemediniz. ben hastayım şimdi nasıl gelim, yaratık da dediki hadi kalk gel filan.. geldi bizde it gibi hiç bişeyi yok. sonra diyoki başım ağrıyo çok dönüyo filan. bende yaratıka dedimki bak hastayım diyo ben gelme desem yalnış anlar, bence sen söle taaa karşılara otobüslen zor giderrrrr. yaratık da dedi anne sen gelme evde kal dinlen madem hastasın dedi... ama o ne yaptı 3 tane ilaç aldı. kalktı bizle geldi hiçç yakınmadı hastayım diye. aaaaaaahhhhhhh ahhhhh Allah o kadını bildiği gibi yapsın inş...

ahkeşkem bide sen anlat ne yaptın, aileni gördün ....

e annemlere gittim ya canım gece geldim gelincede maluuummm derken saat 2,30 du galiba. ailemlede güzel hafta sonu geçirdim ama orada yorucuydu gecenin yarısına kadar gezdik orada da şimdi de sersem gibiyim işte yürüyemiyorum bile

ne güzel canım benim ailenle güzel vakit geçirmişsin tatlı yorgunluk bunlar bikaçgün eve gidince güzelce dinlen erken yat kendine gel tamammıııı

senin yerinde olmak için neler vermezdim....ne güzel canım ya ailenle vakit geçirmişsin

valla canım şoka girdim hasta numarası yapınca ama eşim lafı yapıştırdı tarlaya gidip akşama kadar çalışınca hasta değilmiydin diyorkadının cevabı ne yapayım yavrum yardım edeyim istanbula giderken sebze falan verirler yüzüm olur almaya diyor yani anlayacağınız erzak derdinde 1 biletine 9 parça eşya hazırlar muavinlerle birbirine girer eşim çıldırmış bir vaziyette gelir otogardan geçenki gitmesinde eline para vermiş bagaj parası ver diye vermemiş az kalsın bunu arabadan indireceklermiş ama çirkeflikle halletmiş işini parayıda atmış çantaya böyle rezil yani amannnn daha neler nelerrrrrrrrrrr seninkide gerçekten şeytanmış yaniiiiiii

ben hepinizin yerinde olmak isterdim.. anacığım olsaydı da taaaaa dünyanın öbür ucunda olsuğunu bilseydim bile yeterdi.
o yüzden beni düşünün anamın kokusunu bile hala bilirim, anacığımın tenini bile bilirim. deterjanlardan aşınmış ellerini bile bilirim, anacığımın saçlarının yumuşaklığınıda bilirim.....

ağlatıcaksın beni turkuazım,babam aklıma geldi ben 9 yaşındaydım öldüğünde baba sevgisini bilmiyorum tam olarak insan kendini hep eksik hissediyo

ağlatıcaksın beni turkuazım,babam aklıma geldi ben 9 yaşındaydım öldüğünde baba sevgisini bilmiyorum tam olarak insan kendini hep eksik hissediyo

kızlar yaaa valla ikinizde ağlatacaksınız lütfen. hadi turkuazım senin annen için seninde baban için banucum 3 ihlas 1 fatiha okuyalım mekanları cennet olur inşallah.

kızlar yaaa valla ikinizde ağlatacaksınız lütfen. hadi turkuazım senin annen için seninde baban için banucum 3 ihlas 1 fatiha okuyalım mekanları cennet olur inşallah.

turkuazım annen ve babam için okudum nur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…