"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

noldu güzeller durgunlaştınız

eşim aradı biraz önce arabayı satma niyetimiz vardı eski bir arabaydı üstüne 4,000 tl ancak koyabiliyoruz yeni bir araba almak için kayseriye gidecekmiş evin büyük kredisini çekmeden araba işini kapatalım yoksa bu araba bize 5 yıl gitmezdi diyorrr

bugün çok yoğun iş bide kafam bi milyon yaa. şu para ne bela bi sorun.
hayırlı olsun canım. araba neydi ki ne almayı düşünüyosunuz.

nasıl para yetiştiriyosunuz kızlar siz yaaa. bide çocukda da var sizlerde. valla maşallah ev araba falanda alabiliyosunuz. ben ay sonu nasıl ederim bilmiyorum bırak evi falan

bugün çok yoğun iş bide kafam bi milyon yaa. şu para ne bela bi sorun.
hayırlı olsun canım. araba neydi ki ne almayı düşünüyosunuz.

canım renault europaydı renault clio alcakmış fazlasına bütçe yok şuan kayınpedere verdik 20 gün önce 10,000 tl istanbulda arsaları vardı müteahhite verdi 5 daire oluyor 2 sini arsasının karşılığında aldı diğer daireleride 4 çocuğu (birisi okuyor)ndan para topladı kalanı kendi tamamlıyo 5 katlı bina almış olacak yani 2 katı bize veriyor,üstelik bizim burdan aldığımız direde var 11 ayda teslim edilecek 60,000 tl çekicezzz ay gözümde büyüyor valla yaaaa

canım benim saol düşündüğün için ama bişekildede ev sahibi olmak gerekiyor,benim ailemin durumu çok iyi eşimin tarafı karınca kararınca,bende kendimiz yapalım eşimle beraber evimizi diyorum hem eşim ezilmemiş olur diye hemde k.vdemlere biraz inat,onlar bizimkilerin durumunu ii biliyorlar oyüzden pek yanaşmıyorlar ama lafa gelice ev alın diye başımızın etini yiyorlar,bende ailemden kalacak 2tane ev var çocuklarıma kalsın istiyorum biz kendimizi kurtaralım onlar için bişey yapmamız çok zor bu devirde.en ezından rahat ederler çocuklarımız ilerde allah razı olsun der

canım benim allah bol bereket versin kolayca ödeme nasip etsin rabbim inşallah.gözünde büyütme kira öder gibi ev sahibi olacaksın onu düşün

nasıl para yetiştiriyosunuz kızlar siz yaaa. bide çocukda da var sizlerde. valla maşallah ev araba falanda alabiliyosunuz. ben ay sonu nasıl ederim bilmiyorum bırak evi falan

canım valla para çok zor yetişiyor kayınvalde neden yanımda neden onun bu yaptıklarına katlanıyorum ben çünkü bakıcı tutacak durumumuz yok üstelik iki çocuk bakıcıya ayıracak para kalmıyo yani allaha şükür eşim tutumlu ev kira değil benim maaş 1,700 eşim 1,300 birimizin maaşı krediye birimizin maaşıda evin masraflarına gidiyor allahımın hergününe şükürler olsun,inanırmısınız birkez kafama göre para harcayamadım,tatile gidemedik balayına gidemedik inş şu borçlar bittiği zaman hepsinin acısını çıkarıcammm

valla kızlar şöle işler banada bulun da çalışayım yaaa gerçekten çok ihtiyacım var hele şu aralar.

çalıştığım yerde adamlar benim 3 katım maaş alıyo yaptığımız iş aynı.kimsenin parasında gözüm yok tabi allh bin bereket versin iş arkadaşlarımıda severim ama zoruna gidiyo insanın yaaa. işimin tek avantajı 8-5 olması ve hafta sonu tatil olması başka artısı yok yani.

valla kızlar şöle işler banada bulun da çalışayım yaaa gerçekten çok ihtiyacım var hele şu aralar.

ahkeşkem sen tam olarak ne iş yapıyodun ayıp olacak ama eşinle senin kazancın ne kadar eviniz kira değilse biraz birikim yapabilirsiniz çocukta yok şuan,canım eşim özel sektörde elektrik teknisyeni bende belediyede tahakkuk tahsilat memuruyum,valla korktuğum ne biliyomusun özel sektöre güvenilmiyor borca gireceğiz şimdi eşimin işine bişey olur diye çok korkuyorum allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

al işte bazılarına sinir oluyorum ama böle herşeyi ben bilirim edasıyla gelip iş öğretiyolar cinnet geçireceğim haaaaa.burunları havada geziyolar ancak

ay çalışsan bi dert çalışmasan bi dert,hangisi ii bilemedim ama tek tesellim sigortam en azından yaşlandığımda emekliliğim olur kimseye muhtaç olmam diye düşünüyorum,4yıllık evliyim ne ev aldık ne araba,,eşim araba için çok istiyo ama ozamanda ev alma işimiz uzak bi tarihe ertelenecek diye almıyoruz.evide ben güzel bişey olsun istiyorum fiyatlar çok uçuk beğendiğim ev 130dan aşağı değil...eee hal böle olunca çalış babam çalış

resmi kurumdamı çalışıyosun canım

ben devlete bağlı bi kurumda taşeron firma elamanı olarak çalışıyorum eşimde belediyede onun da kadrosu yok. ikimizin toplam 1800 geliri var e ben dersaneye gidiyorum masraflar şu bu derken yetmiyo. bide ikimizinde ailesi çok varlıklı ailelermiş son zamanda böle oldu alışmışız iyiye zor oluyo işte. allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. ha yine çok şükür tabiki

banu ne mezunusun sen nasıl atandın devlete çok çalıştın mı. kaç puanla atandın. ben tarih yapamıyorum o yüzden düşük alıyorum biraz tarih yapmam gerek ama olmuyo ama olması lazım artık

evleneli 1 sene olacak ben daha düğün resimlerimi alamdım nie 1200 tl istiyolar ne yapayım yok işte aşşa beyenmeye alışamamışım güler misin ağlar mı ağlarım

canlar
inş herbirimiz birgün kendi evlerimizde huzurla oturabiliriz.
banum senin adına çok sevindim. eviniz olacak ne güselll. ben yıllardır kendime ait bir evim olsun istedim.
ahkeşkemm para yetişmesi çok zor. ama bu dönemlerde para tuttunuz tuttunuz sonra çocuk filan oldumu biriktirmek çok zor olur.
vefam inş sende en kısa sürede ev alırsın.evliyken bizde hiç biriktiremedik ama ben çok tutumlu olurum istersem. ama yaratık da iş yoktu. su gibi harcar önünü ardını düşünmezdi. birde anasını biz geçindiriyoduk. yani bizim gül gibi geçinip, para biriktireceğimiz yere g.. müz borçtan kurtulmadı 2,5 senedir.
siz şükredin kocalarınız parasının hesabını yapıyor.
vefam bide iyiki araba almamışsınız. araba çok masraf ben diyim. bende çok istediğim halde yıllardır hemde almadım.

bu arada bende bu kışa doğru ev almayı planlıyom.yazın evler pahalı hemde biryerlerden babama gelecek bir para var. inş gelirse peşinat için bana verecek.
bende peşinat olursa kira öder gibi kredi ödeyeceğim.
dua edinde hepimiz ev sahibi olalım. benim almak istediğim mevkide ev 2+1 arakat sıfır daire 250-300 arası. ama gücüm buna yetmez tabii... bende 130 a kadarbahçe katı veya yüksek giriş almaya çalışacağım. sıfır alırım herhalde hem yeni dairelr yapılıyor bizim oraya. 2+1 almak istiyom çünkü 1+1 in satışıda zor oluyo sonra.
inş birgün size ev aldım diye burdan yazarım..

kv öleee incelik mincelik bekleme tatlım anacın der işte onu sana başkası demez bekleme yani boşa datlum toprağam
telaşlansın gelsin diye haber etmişlerdir kesin heeee

nereye kayboldunuz güzeller yanlız kaldım burdaaaaaaaaaaaa
kayınvalde gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

doğru demiş kp canım kaç aydır sizde yani adamda karısını özlemiştir daaa özlemesede herkesin evi yurdu ayrı gel der tabiiii,
oohhhhh maşallah kocana aferimi aldı iii demiş valla hasta hasta ne işin var salçayla malçayla pekmezle

haydi gözünaydın canımmmmm çok sevindim banuşum valla

ne güzel bi hafta sonu oldu senin için desene canım, yoruldun tabi ama olsun tatlı yorgunluk bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…