- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.341
noldu güzeller durgunlaştınız
eşim aradı biraz önce arabayı satma niyetimiz vardı eski bir arabaydı üstüne 4,000 tl ancak koyabiliyoruz yeni bir araba almak için kayseriye gidecekmiş evin büyük kredisini çekmeden araba işini kapatalım yoksa bu araba bize 5 yıl gitmezdi diyorrr
bugün çok yoğun iş bide kafam bi milyon yaa. şu para ne bela bi sorun.
hayırlı olsun canım. araba neydi ki ne almayı düşünüyosunuz.
vefam benim önümüz yaz. istediğin evi bulana kadar diren. bak gör Allah gönllüne göre verecek. sen kalbini temiz tut yeterki.
işinde çıkarılma durumun varsa sakın sakın ev alma durumuna girme. bende özeldey,m özel çok riskli. bende ev almayı planlıyorum ama bakalım. özel deyim diye tırsıyom.
bide alırsam benim arkamda destek de yok ailemeden babamdan kardeşimden filan birşey olursa hapı yutarım demektir.
canım renault europaydı renault clio alcakmış fazlasına bütçe yok şuan kayınpedere verdik 20 gün önce 10,000 tl istanbulda arsaları vardı müteahhite verdi 5 daire oluyor 2 sini arsasının karşılığında aldı diğer daireleride 4 çocuğu (birisi okuyor)ndan para topladı kalanı kendi tamamlıyo 5 katlı bina almış olacak yani 2 katı bize veriyor,üstelik bizim burdan aldığımız direde var 11 ayda teslim edilecek 60,000 tl çekicezzz ay gözümde büyüyor valla yaaaa
nasıl para yetiştiriyosunuz kızlar siz yaaa. bide çocukda da var sizlerde. valla maşallah ev araba falanda alabiliyosunuz. ben ay sonu nasıl ederim bilmiyorum bırak evi falan
canım valla para çok zor yetişiyor kayınvalde neden yanımda neden onun bu yaptıklarına katlanıyorum ben çünkü bakıcı tutacak durumumuz yok üstelik iki çocuk bakıcıya ayıracak para kalmıyo yani allaha şükür eşim tutumlu ev kira değil benim maaş 1,700 eşim 1,300 birimizin maaşı krediye birimizin maaşıda evin masraflarına gidiyor allahımın hergününe şükürler olsun,inanırmısınız birkez kafama göre para harcayamadım,tatile gidemedik balayına gidemedik inş şu borçlar bittiği zaman hepsinin acısını çıkarıcammm
valla kızlar şöle işler banada bulun da çalışayım yaaa gerçekten çok ihtiyacım var hele şu aralar.
valla kızlar şöle işler banada bulun da çalışayım yaaa gerçekten çok ihtiyacım var hele şu aralar.
çalıştığım yerde adamlar benim 3 katım maaş alıyo yaptığımız iş aynı.kimsenin parasında gözüm yok tabi allh bin bereket versin iş arkadaşlarımıda severim ama zoruna gidiyo insanın yaaa. işimin tek avantajı 8-5 olması ve hafta sonu tatil olması başka artısı yok yani.
ahkeşkem sen tam olarak ne iş yapıyodun ayıp olacak ama eşinle senin kazancın ne kadar eviniz kira değilse biraz birikim yapabilirsiniz çocukta yok şuan,canım eşim özel sektörde elektrik teknisyeni bende belediyede tahakkuk tahsilat memuruyum,valla korktuğum ne biliyomusun özel sektöre güvenilmiyor borca gireceğiz şimdi eşimin işine bişey olur diye çok korkuyorum allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
saol toprağım insanın çok zoruna gidiyor ama en azından de bana dimi yarın kızım benim günüm var sen idare edebilirmisin çocuğun başında diye bi gönlümü al ah anacım olsa bölemi yapar,bide aileme haber vermişler çocuk hasta diye,uzakta insanı niye telaşlandırıyosunuz dimi,annemde yazık ben atlım otobüse gelimmi kızım diyor yok dedim anneme biz iyiyiz merak etme dedim,kıyamadım bayrama gelin gezmeye benim iznimde dedim
offffffff offfffffffff anlamıyorum ben bu kadını eşimi babası aramış yeter artık anneni gönder bizde burda yanlız yapamıyoruz falan diye fırçayı basmış eşimde babasına tamam çarşambaya biletini aldım gönderiyorum demiş asıl sorun kayınvalde eşimin bileti aldığını duyunca ben gitmem demeye başladı hastayım yola nasıl çıkayım biraz daha iyi olsaydım ne hastası yaaa o kadar iyiki bana bile on basar 2 gündür hasta hasta kardeşinin bahçesine yardıma gidiyo ama o zaman hastalık falan yok dün yine bahçeden gelmiş eve gelmesi akşam saat 10 du oturuyoruz bi hasta numarası yapmalar falan görseniz ağzınız açık kalır,neyse ben daha fazla dayanamadım onun o hallerine girdim yattım yattıktan sonra neler duyayım oğlum babanı ara annem gelmeyecekmiş göndermiyorum de diyor benim daha yapacağım şeyler var hem, erik pekmezi salça ben bunları yapmadan gitmem diyor hastalığını unuttu yani eşimde o zaman kızdı hasta hasta neden tarlaya gidiyosun o zaman hasta değilmiydin dedi,eşime hala bileti iptal ettir ben gitmem diyor eşimde ben parası verilmiş şeyi iptal ettirmem çarşambaya kadar iyi olursun dedi ama o kadın bu numaralarla o bileti iptal ettirir ramazanıda burda geçirir
nereye kayboldunuz güzeller yanlız kaldım burdaaaaaaaaaaaa
kayınvalde gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
e annemlere gittim ya canım gece geldim gelincede maluuummm derken saat 2,30 du galiba. ailemlede güzel hafta sonu geçirdim ama orada yorucuydu gecenin yarısına kadar gezdik orada da şimdi de sersem gibiyim işte yürüyemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?