"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

merhabalar ben aranıza çok yeni katıldım. konu ile çok alakasız fakat yardım rica edicem.. ben bu siteyi çözemedim buraya yazarkende umutsuzum yine, cvp gelip gelmiyeceğini bilmiyorum hatta cvp gelse nerden okuyacağımı dahi bilemedim. yeni konu açmak nerden oluyor bir türlü bulamadım. kafamda çoooook karışık sorunlarım var o kadar bakmama rağmen çözemedim siteyi. eğer bir cvp yazaranız özel msj olarak yazarsanız sevinirim çünkü burayı tekrar nasıl bulacaağım onu bile bilmiyorum. site kullanımı ile ilgili bilgi rica ediyorum kızlar. lütfen yardım... burada bir nebze olsun sorunlarımı paylaşıp yardım almak istiyorum ama onu bile beceremiyorum. lütfen yardım

bilmem bi nedeni yok aslında içimden gelmiyo sadece hiçbişey de yapmayacağım.

bu pazar bizimde evlilik yıldönümümüz benim koca ısrarla bişey bekleme benden hayal kırıklığına uğrama diyor benimde kafamda bişeyler vardı hediye falan alacaktım vazgeçtim bende, amannnnn dediğin gibi canım kimse için uğraşmaya değmiyo yaniiiiiii

bilmem bi nedeni yok aslında içimden gelmiyo sadece hiçbişey de yapmayacağım.

çok istekliydin ama canım sen bilirsin tabi ki
haklısın ne yapsan yaranılmıyor kimseye
yeri gelince eşine bile
dün akşam bizde atıştık bi konuda
ben hatasını suçunu söyleyince susuyor bişey diyemiyor paşam

aslında hala da istekliyim planlarım çok hoşuma gitmişti kime anlatsam çok da beğenmişti eşimle bi sorunum da yok efsunum ama ne bileyim işte hevesim yok
sen nie atıştın ne oldu

ama bizim 1. yıl daha farklı olmalıydı gbime geliyo bir yandanda. ama herşeyden o kadar soğumuşum ki istemiyorum işte. ya yaşlanmış gibi oldum ne oluyo bana yaaa. kendimi çökmüş miskin gibi hissediyorum hayatımı mahvettiler beeee

bence ufakcık da olsa bi hediye al canım sen yinede

aslında hala da istekliyim planlarım çok hoşuma gitmişti kime anlatsam çok da beğenmişti eşimle bi sorunum da yok efsunum ama ne bileyim işte hevesim yok
sen nie atıştın ne oldu

evet plan çok güzeldi yani zaten biz senle yalnız olsak eşlerimizle hiç sıkıntımız olmayacak canım emin ol buna bizim sıkıntılar hep birlikteliklerden doğuyor
sorma yaaaa aslında bizle alakalı değil yine eşimin arkadaşının oğlu oldu bebek oğlan bi muhabbet geçti işte yeme oni diye malum şeyi
aşkam ordaydım eşim arkadası benim kv çocugun annesi bide bi bayan var bizimkiler başladı yeme oni yeme oni kv sevmez öle şeyleri anlatmayın düşündüğüm şeyse dedi ama bunlar hala devam ediyo yeme oni diye kızdım bende eşime oda bana kızdı eve gelince verdim veriştirdim sen utanmıyo musun annenler var bide bayan var tanımadığımız diye aslında eşim öle konularda konuşmazdı hep arkadası sağolsun yoldan çıkarıyo dedim onla arkadaslık ede ede ona benzedin ağzını açıp tek kelime etmedi

evet bencede 1. yıl farklı olmalıydı farklı olmasada güzelce kutlanmalı bence
valla ben eşimden beklemiyordum ama yaptım 1 ay önce iiikkkiii yapmışım diyorum
şimdi pişman olacaktım yoksa seni anlıyrm ahkeşkem soğumak nedir en iyi ben bilirim
büyük bişey yapmasanda ufak çaplı yap bişeyler en azından kendin için sonradan için içini yemesin canım

evet güzeldi ama bilmiyorum işte. neden böle soğudum birden onuda bilmiyorum.
kıskandın aslında yaniiiiii. aman canım yaa boşver takılma hem bak kv sinir oluyomuş daha ii onu sinir etmiş oldunuz böle düşün.

bende anlamadım fikrin neden değişti hep sen bana moral verirdin bugün senin havan bozuk
yok kızzz ne kıskanması canım kv de ayıp diye kızar yani öle konularda onu bırak ben bile sinir oldum
kv leride geçtim başka bayanda var oda oda yeme oni diyorlar sürekli oğlanın pipisi için ayıp yanii
zaten eşim öle biri değildir asla konuşmaz müstehcen şeylerden arkadaşı trabzonlu çekinmez öle konularda ulu orta

ben yemeğe gidip geliyorum canım hemen. öptüm hepinizi kızlar

tekrar yaptım organizasyonu arkadaşlar ısrar etti bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz pek rahat değilim ama hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…