"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar ne yapıyosunuz nerelerdesiniz

ev işi canım çamaşır attım öğlen yemeği yedik bulaşıkları topladım makineden çıkanları astım falan fıstık işte

bende yemekten geldim kayınvaldeyi görseniz erzak hazırlama çalışmalarına başlamış evin hali perişannnnnnnnnn

aman boşver banum toplasın götürsün ne varsa gitsinde yeterki keşke ben senin yerinde olsam

tekrar yaptım organizasyonu arkadaşlar ısrar etti bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz pek rahat değilim ama hayırlısı artık

hadi hayırlısı bakalım canım

iyiyim çok şükür bende de aynı bir değişiklik ve gelişme yok sayılır

hayırlısı olsun canım inşallah olur...

efsun sen daha iyileşmedin mi yaaa

ne bilim bende bilmiyom ki
kv doktordan geldi
akşama yemek kalmamış keşke bişeyler yapsaydın diyor
bende daha akşama çok var dedim görende açlıktan ölcez sanar

bir kere bugün olmaz biraz maç arasının olması lazım. sonra maç günü gün içinde eşini arayıp aşkım nasılsın falan diyeceksin sonra akşama doğru bir daha arayıp bugün kendini çok yorma olur mu diyeceksin. sonra msj çekeceksin seni çok özledim bugün erken yatalım biraz olur mu diyeceksin tabi biraz süsülü sözlerle. sonra eşin gelecek onu az biraz kv falan varya dikkat çekmeyecek şekilde süslü karşılayacaksın sonra yemek bulaşık falan bu fasıllar bitince benim başım ağrıyo yatacağım de geç yatağa güzelce hazırlan bak farklı giyiniyoruz anlarsın sen artık. sonra eşine bi mesaj gel artık hadi diye yatağın üstüne uzanıp onu bekle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…