- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.421
bir kere bugün olmaz biraz maç arasının olması lazım. sonra maç günü gün içinde eşini arayıp aşkım nasılsın falan diyeceksin sonra akşama doğru bir daha arayıp bugün kendini çok yorma olur mu diyeceksin. sonra msj çekeceksin seni çok özledim bugün erken yatalım biraz olur mu diyeceksin tabi biraz süsülü sözlerle. sonra eşin gelecek onu az biraz kv falan varya dikkat çekmeyecek şekilde süslü karşılayacaksın sonra yemek bulaşık falan bu fasıllar bitince benim başım ağrıyo yatacağım de geç yatağa güzelce hazırlan bak farklı giyiniyoruz anlarsın sen artık. sonra eşine bi mesaj gel artık hadi diye yatağın üstüne uzanıp onu bekle....
canım süper fikir de yatsı ezanı nolcak ?
yatsı okunmuş olr yaaa. ne işin var hem yatsıyla
eşim yatsıyı kılmadan yatmaz
zaten yatmayacak kiiii senin başın ağrıyo sana masaj yapacak
kızlar herkese ii akşamlar bugün çok durgunum hiç enerjim yoktu hepinizi öpüyorum
herkese günaydın kızlar...
günaydın canııım. bugün erkencisin ne yaptın nasılsın.
evet erkenciyim...
en son ağlayarak gözlerimi kapattığımı hatırlıyorum sonra bi baktım sabah olmuş...
iyi olmaya çalışıyorum kendimce ama sanki kuşum yanıyo yine
banummmm bırak gitsinde evi toplarsın.
bide şimdi kim bakacak çocuklaraa
ne oldu nie ağlayarak kapattın gözlerini efsunum benim neyin var senin yaaa
günaydın kızlar nasılsınız tıurkuazım şuan annem kardeşlerim falan bakıcak biz 4 kızkardeşiz en büyükleri benim zaten kızım eylülde okula başlıyo oğlana da bir sene boyunca annem bakacak 3 yaşını doldurduğu zaman seneye eylülde onuda kreşe vermiş olcaz hayırlısı bakalım herşeyin
efsunum çok geçmiş olsun canım çok zor oluyor idrar yolu enfeksiyonu ben ilk hamileliğimde neler çekmiştim ayda bir hastaneye yatmak zorunda kalıyordum serumlar falan çok zor günlerdi yaaaa
günaydın kızlar nasılsınız tıurkuazım şuan annem kardeşlerim falan bakıcak biz 4 kızkardeşiz en büyükleri benim zaten kızım eylülde okula başlıyo oğlana da bir sene boyunca annem bakacak 3 yaşını doldurduğu zaman seneye eylülde onuda kreşe vermiş olcaz hayırlısı bakalım herşeyin
efsunum çok geçmiş olsun canım çok zor oluyor idrar yolu enfeksiyonu ben ilk hamileliğimde neler çekmiştim ayda bir hastaneye yatmak zorunda kalıyordum serumlar falan çok zor günlerdi yaaaa
eşimle atıştık gece yüzüm hiç gülmüyormuş bu evde bana ne yapıyorlarmış
sürekli aynı şeyi söylüyor bana
aynıııııı benim eşim işteee. ama efsuncum benim bu durumda üzgünüm eşin haklı sen herşey normal zannederse die hiç yüz vermiyosun gülmüyosun falan. öle yapma. biraz akıllı oyna bitanem benim
sen ne dedin eşine
gülümsüyorum canım ya o kadarda suratsız değilim ya ben
dün yengesi geldi inanmazsın ama kadın 1 saat hiç susmadan konuştu başım ağrıyo akşam o yüzden onada dedim gelince başım ağrıyor diye
tabiki gülümsüyorsundur canım ona eminim. bakma sen eşinde bunu biliyodur onlara geliyo bazen işte. ama böle şeylerde ağlama efsuncum daha kararlı gözük. üzüp durma kendini artık. eşininde gönlünü al emin ol vardır bi sıkıntısı o yüzden sana patlamıştır. yaptığı doğru değil ama bazen bizd yapmıyomuyuz hatırlıyosan ben eşime patlayıp yeter yaaa boşanalım bile demiştim.
dğerlerine surat yap evde tamam ama eşine yapma eve gelmek için can atsın akşam olsada eşimin yanına gitsem die saat saymalı hergün evde huzur bulmalı önce bunu işle ona daha sonra ayrı ev meselesini bak gör herşey daha güzel olacak eşinle sakın kötü olma. ki birbirinizi ne kadar sevdiğinizi biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?