"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım süper fikir de yatsı ezanı nolcak ?

kızlar herkese ii akşamlar bugün çok durgunum hiç enerjim yoktu hepinizi öpüyorum

banummmm bırak gitsinde evi toplarsın.
bide şimdi kim bakacak çocuklaraa

günaydın kızlar nasılsınız tıurkuazım şuan annem kardeşlerim falan bakıcak biz 4 kızkardeşiz en büyükleri benim zaten kızım eylülde okula başlıyo oğlana da bir sene boyunca annem bakacak 3 yaşını doldurduğu zaman seneye eylülde onuda kreşe vermiş olcaz hayırlısı bakalım herşeyin

efsunum çok geçmiş olsun canım çok zor oluyor idrar yolu enfeksiyonu ben ilk hamileliğimde neler çekmiştim ayda bir hastaneye yatmak zorunda kalıyordum serumlar falan çok zor günlerdi yaaaa

bana yok mu bi günaydın falan yaaaa

oğlana annen bakacaksa güzel canım inşşallah hayatın güzelce eskisi gibi yoluna girer

çok sağol banum benimkide tekrarlıyor sürekli

eşimle atıştık gece yüzüm hiç gülmüyormuş bu evde bana ne yapıyorlarmış
sürekli aynı şeyi söylüyor bana

aynıııııı benim eşim işteee. ama efsuncum benim bu durumda üzgünüm eşin haklı sen herşey normal zannederse die hiç yüz vermiyosun gülmüyosun falan. öle yapma. biraz akıllı oyna bitanem benim
sen ne dedin eşine

gülümsüyorum canım ya o kadarda suratsız değilim ya ben
dün yengesi geldi inanmazsın ama kadın 1 saat hiç susmadan konuştu başım ağrıyo akşam o yüzden onada dedim gelince başım ağrıyor diye

tabiki gülümsüyorsundur canım ona eminim. bakma sen eşinde bunu biliyodur onlara geliyo bazen işte. ama böle şeylerde ağlama efsuncum daha kararlı gözük. üzüp durma kendini artık. eşininde gönlünü al emin ol vardır bi sıkıntısı o yüzden sana patlamıştır. yaptığı doğru değil ama bazen bizd yapmıyomuyuz hatırlıyosan ben eşime patlayıp yeter yaaa boşanalım bile demiştim.
dğerlerine surat yap evde tamam ama eşine yapma eve gelmek için can atsın akşam olsada eşimin yanına gitsem die saat saymalı hergün evde huzur bulmalı önce bunu işle ona daha sonra ayrı ev meselesini bak gör herşey daha güzel olacak eşinle sakın kötü olma. ki birbirinizi ne kadar sevdiğinizi biliyoruz.

efsuncum öncelikle şunu kabullenirsek sende bende sorunun büyüğünü çözmüş olacağız. ikimizde bunu bile bile evlendik bize kimse ayrı oturulacak deyip de beraber oturtmadı biz belki bize sölenen o kadar uyarıya rağmen beraber oturmayı kabul ettik. şuanda bunu değiştiremeyeceğimize mecburen bu durumda nasıl mutlu yaşarız onu bulmalıyız biraz görmeden yaşamalıyız. zamanla duayla olacak inşallah.
diyelim kafa tuttuk amaaaaan yeter beee ben daha fazla yaşayamam böle dedik ne olacak yapabilecekleri bişey var mı yok olsa imkan olsa hadi yapalım ama yok işte o yüzden sabır ve en önemlisi bu durumda yaşamayı öğrenmek. değiştirmeye çalışmak yerine nasıl mutlu olacağız bunu halletmek

sıkıntısı hiç bitmiyo ki zaten eşinin dostunun... ona surat yapmıyorum ki zaten ona dersi onu yaparım ben hep akşam 9.30 geldi bugün yemeye fırsatım olmadı ne var dedi saydım menüyü (yemeyi komple ben yapmıştım) sevindi hazırla yiyelim dedi gerçi akşam yemediğim için kızdı biraz ama evde durdukça sürekli yemek mi yemem lazım insan açıkınca yemek yer demi neyse hazırladım yedik yerken annesi dün hastaneye gitti bizede sabah giderken dedi onla atıştı biraz bana da kızdı dedim bende sabah senle duydum gideceğini bana bişey demedi bulaşıkları toplarken kızdı işte sonra yatsıyı kıldı gelmedi içeri baktım odada yatmış tel. konuşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…