"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

telle kimle kunuşuyodu. nie kızıyo ki sana annesiyle gitmedin die mi

dikkat etmedim sormadım da arkadaşlarından biriyledir ama
bilmem ki neye kızdı anlamadım bende tam olarak ama birbirinizden haberiniz yok demişti daha önceden bigün

ona yumuşak yumuşak şunu işle o senin annen benim değil daha sen nereye gideceğini bilmiyosun ben nerden bileyim die. ayrıca ben bekçi değilim izlenimini ver.
bigün eşime dedim ki valla ablandır tamam asabi belki kötü niyeti de yok ama kusura bakma siz idare etmek zorundasınız da ben değilim benim çekme ve idare etme gibi bir mecburiyetim yok. saygı gösteririm o ayrı oda beim aldığım terbiyeden

onada kızdı zaten akşam dik kafalısın kendi bildiğini yapıyorsun diye
o bekçi yüzünden ne tartışmalar olaylar çıktı arkadaşla mesajlaştık diye unuttunmu ahkeşkem
korktuğum başıma gelmezz inşallah

olmaz olurmu canım benim GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
Evet canım allahın izniyle hayatım eski yoluna girecek tam 10 ay sonraaa

inşallah canım 10 ayın çabuk geçer
darısı ahkeşkemle benim başıma

amin canım inşallah.
efsuncum işte ona dik kafalı olduğunu göstermeyeceksin. öle msj unutursan öle olur canım. karda yürüyüp izini belli etmeyeceksin. oyuncu ol kız azcık yaaa.

amin canım inşallah.
efsuncum işte ona dik kafalı olduğunu göstermeyeceksin. öle msj unutursan öle olur canım. karda yürüyüp izini belli etmeyeceksin. oyuncu ol kız azcık yaaa.

kız bana değil annesine kızdı kendi bildiğini yapıyosun dik kafalısın hala diye
mesaj işini hiç sorma kendime değilde arkadaşımın doğumuna yakındı ona çok üzüldüm o zaman valla neyse oldu bi kere

sabah sabah kafam karıştıııı. ona kızarken de bırak yanlarında durma ama duy yinede konuştuklarını.

sabah sabah kafam karıştıııı. ona kızarken de bırak yanlarında durma ama duy yinede konuştuklarını.

oturma odasında yemek yerken oldu canım mecbur duydum yani saat zaten 10 gibiydi
yoksa bana ne ana oğul arasına gircek halim yok yaa kv her zmn ki hali o

senin kv kaç yaşında canım. bırak dr ye falan kendi gitsin. sen çalışmayı düşünmüyomusun daha

52 yaşında canım böbreklerinden rahatsız, kalbinde pil var şimdede boyun fıtığı çıktı dr boyunluk verdi sürekli kullanmıyor ama
eşim yardımcı ol hastane işlerinde git diyor kv az yürüse tıkanıyor çünkü
eski işyerimden çağırdılar gitmedim geri başka sebeplerden dolayı
başka iş bakıyorum ama eşim istemiyor

şimdi evde olduğun için mecbur kv ile dr ye gideceksin. eşini de ikna et ve biran önce tekrar işe gir gel sen beni dinle. araştır bul bir iş biran önce. eşinede böle psikolojim bozuluyo die duygu sömürüsü yaparak ikna et. para yetmiyo isteklerimi alamıyorum falan de.

benim için dr gitmek sıkıntı değil deseydi yine kalkar giderdim demedi ki
işe girmek istiyorum zaten çok bunaldım eşimde bunun farkında
hatta ben eski işime hayır deyince para mühim değil git yardıma ihtiyaçları varsa yardım et çalış evde çok bunaldın zaten dedi

efsunum günaydın canım beniöm okudumda sıkma kendini erkeklere arada sırada geliyo böle şeyler,ahkeşkem çok güzel fikirler vermiş sana ona yüzdeyüz katılıyorum,sabırlı ol değiştirmeye çalışmaktan çok nasıl mutlu olabilirim felsefesine bak canım,sana çalışmanı tavsiye ederim,iş hayatı insanı hem zinde tutuyor hem sosyalleştiriyor daha genceciksin k.vdenin dizinin dibindemi yaşlanacaksın nasl alıştırırsan öle gider balım,eşini yavaş yavaş işle hemen iş arıyorum çalışcam deme,yavaş yavaş aklına sok yerleşsin.buarada benim oğluşu sormuşsun çok şükür iyi akşamları bütün enerjimi alıyo sıpa

günaydın vefacım
ben onu değiştirmeye çalışmıyorum zaten canım o beni değiştirmeye çalışıyo aslında neyse
çalışmayı bende çok istiyorum zaten ama eşim her yere güvenemem diyor haklı da
ooyyy teyzesi kurban olsun alsın tabi anası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…