- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.821
BANUUUUUUUUUUUU
madem o kadar hamaratsın el açması börek de yapıyosundurheh???
eşim bana yap diyooo,kendin aç bakalım diyo dalga geçiyorr,siz açtınız mı hiç yaa
efsun aynen öle diyosun... ana abdest almak zorunda değilsin yaparken ama aldığında daha çok rahatlıyor insan.
abdestli yaparsan bunu daha iyi gelir diye düşünüyorum. ama düzenli çek hergün hiç aksatma..
ben 1 haftadır yapıyorum valla rabbim içime bir ferahlık koyuyor. gece daha rahat uyuyorum..
eylüşümmm ve vefacım gözünüz aydın çok sevindim valla.. vefam çok konuştuk ya arada kaçmış özür diliyorum valla..
ahkeşkem mevzuların hepsini okudum ama efsuna diyecek bişi bulamadım. efsunum bu durumdan maneviyata yönelerek atlatacak kendine gelecek kanaatine vardım. bu nedenle ona tesbih çek diye öneride bulundum..
banumm sana gelince ben sana ne dedim farklı bir gecelik alki o güne özel olduğunu anlasın diye... seninkide maşallah cin miş hemen farketmiş. aferin ona böyle karısında aklı fikri olsun hepp.. banım sen dediklerimizi uygula ben sana söliyim aşka gelecek bu adam seninkinde potansiyel çokkk. ayrıca böyle kv gitmesinin ardından yıldönümü iyi oldu. bak bi daha anasının bu kadar uzun kalmasına izin vermeyecek.... heee sende sıcak arzulu şefkatli ol, sakın hayır deme onaaaaa.. bu büyüyü korursan daim olacak inanıyorum. ayrıca gecelik içine giyilende gecelik kadar önemlidir..... anladın sanırım.. herşey sadece gecelik değildir... heeee arada gecelik giymesende geceliğin altına sürekli birşey giymeyi ihmal etme (ne türden giyeceğini anlamışsındır nede olsa seçenek ve renk şansın çokkk)))
eylüşş sende şöyle kocanın gönlüne gözüne hitap edecek şekilde giy gecelikleri ama farkedilmek istiyorsanız eğer her zamankinden daha farklı tarzda renklerde olmalı... saçınız başınız tavrınızzzzzz....
geceyi bekleyebilirsek tabiiiii
bide ben hiç halvetlik halim yok. bugün yastayım bir yıl önce bugün vedalaşmıştım
:126:
telefonda olcak iş miiiiiii..ne diyim arayıp da :) ayy napar acaba???!!!!!!!!!! gerçi ben diyemem de..sanırım sen bi kere yapmıştın böyle bişey yazdığını hatırlıyorum :)
bu gece ben ve turkuaz hariç herkes halvette olacak sanırım
tabi kızım açarım yufka falan ben hiç hazır yufka almam elimde açarım bildiğin yufkalar gibide büyükce açarım yani anneciğim öğretmişti geçenlerde mantı açtık demiştim unuttunuzmu
hemen farketti canım çünkü bu renkten yoktu hiç içine giyilende önemli tabi anladım ben seni onu ayrıntılı yazamayacağım ama siz tahmin edersiniz artık
ay allahım bu kızlara bişey olduuuu
benim olamaıcam bir süre daha kesinde senin için aynı şeyi söyleyemicem.. belkim kocanla daha farklı iletişim kurup halledersin sorunuuun
:126:
telefonda olcak iş miiiiiii..ne diyim arayıp da :) ayy napar acaba???!!!!!!!!!! gerçi ben diyemem de..sanırım sen bi kere yapmıştın böyle bişey yazdığını hatırlıyorum :)
benim olamaıcam bir süre daha kesinde senin için aynı şeyi söyleyemicem.. belkim kocanla daha farklı iletişim kurup halledersin sorunuuun
çok fenayız hee..
mesaj atıyım demekki..hazır ol diye
düşünmem lazım...utandım şimdi...
çok fenayız hee..
mesaj atıyım demekki..hazır ol diye
düşünmem lazım...utandım şimdi...
beceriksiiiizzzz.... kızım yaz mesaj şöle güzel ve ateşli yolla bak bakalım ne oluyo...
azgın gelinler siziiii... bu kocaları nasıl muma çevirdiğiniz belli oldu sonundaaaa
banum içine giydiğin bizim değil kocacıkın için önemliii heeeeeeebanu bir daha içine bişey giy ama üzerine sıradan gecelik giyyy birde o zaman göster ona içindeki cevheriiii o zaman daha şok olmazsa ben de ben değilim heeeeeeee
eylüşşş bence msj at.. akşama sana süpriz yumurtam var. sen açıp bakıcaksın yumurtadan ne çıktığına diyeeee....
hadi görekkkk kızlarım sizi....
araya reklam gibi girmek istiyorum...kısaca
az önce kpederi aradım !!! napıyosunuz vs diye...kv ile birlkte alışverişe gidiyomuş,araba kullanıyodu..normal düzgünce konuştuk..haftasonları nasıl geçiyo napıyosunuz dedi (oraya gitmiyoruz ya bayadır bunu ima etti bence ) ben de "çok iyi geçiyo,sürekli geziyoruz tozuyoruz" dedim,güldüm filan..o da iyi iyi gençken gezin sonra gezemezsiniz dedi.ama o da güldü filan..ben öyle cevap vermesem diyalog kötüye gidecek gibiydi ama gitmedi...kv hanım da selam söyledi..o kadar kapattık...
oh bu bana 10 gün yeter
azgın gelinler siziiii... bu kocaları nasıl muma çevirdiğiniz belli oldu sonundaaaa
banum içine giydiğin bizim değil kocacıkın için önemliii heeeeeeebanu bir daha içine bişey giy ama üzerine sıradan gecelik giyyy birde o zaman göster ona içindeki cevheriiii o zaman daha şok olmazsa ben de ben değilim heeeeeeee
eylüşşş bence msj at.. akşama sana süpriz yumurtam var. sen açıp bakıcaksın yumurtadan ne çıktığına diyeeee....
hadi görekkkk kızlarım sizi....
bana kalsa benimde hiç halim yok bugün dengem yerimde değil,bana kalsa vurup kafayı yatıcam,madem konu açıldı söliyeyim dün gece oğlanı uyuttuktan sonra eşim bana sırnaşmaya başladı bende gönlünü yapmak istedim ama tam işin başındayken benden bişey istedi bende kabul etmedim,sonra benim adamın mumu söndü oda bende kendimi kötü hissettim benim yüzümden oldu diye,oda suçlama kendini felan dedi,amannnn ya bu gece istersede sırt nasıl cevirecem püfff akıl verin yahu
bana kalsa benimde hiç halim yok bugün dengem yerimde değil,bana kalsa vurup kafayı yatıcam,madem konu açıldı söliyeyim dün gece oğlanı uyuttuktan sonra eşim bana sırnaşmaya başladı bende gönlünü yapmak istedim ama tam işin başındayken benden bişey istedi bende kabul etmedim,sonra benim adamın mumu söndü oda bende kendimi kötü hissettim benim yüzümden oldu diye,oda suçlama kendini felan dedi,amannnn ya bu gece istersede sırt nasıl cevirecem püfff akıl verin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?