"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

BANUUUUUUUUUUUU
madem o kadar hamaratsın el açması börek de yapıyosundur heh???
eşim bana yap diyooo,kendin aç bakalım diyo dalga geçiyorr,siz açtınız mı hiç yaa

tabi kızım açarım yufka falan ben hiç hazır yufka almam elimde açarım bildiğin yufkalar gibide büyükce açarım yani anneciğim öğretmişti geçenlerde mantı açtık demiştim unuttunuzmu

hemen farketti canım çünkü bu renkten yoktu hiç içine giyilende önemli tabi anladım ben seni onu ayrıntılı yazamayacağım ama siz tahmin edersiniz artık
geceyi bekleyebilirsek tabiiiii

ay allahım bu kızlara bişey olduuuu

bide ben hiç halvetlik halim yok. bugün yastayım bir yıl önce bugün vedalaşmıştım

onu kutla o zmn sende

:126:
telefonda olcak iş miiiiiii..ne diyim arayıp da :) ayy napar acaba???!!!!!!!!!! gerçi ben diyemem de..sanırım sen bi kere yapmıştın böyle bişey yazdığını hatırlıyorum :)

mesaj at akşama hazır ol de sadece... aynen şöle

akşama hazır ol...

diye mesaj at

koçişleri özlediler sanırım

benim olamaıcam bir süre daha kesinde senin için aynı şeyi söyleyemicem.. belkim kocanla daha farklı iletişim kurup halledersin sorunuuun

bende reglim canım ondan dedim

azgın gelinler siziiii... bu kocaları nasıl muma çevirdiğiniz belli oldu sonundaaaa

banum içine giydiğin bizim değil kocacıkın için önemliii heeeeeee banu bir daha içine bişey giy ama üzerine sıradan gecelik giyyy birde o zaman göster ona içindeki cevheriiii o zaman daha şok olmazsa ben de ben değilim heeeeeeee

eylüşşş bence msj at.. akşama sana süpriz yumurtam var. sen açıp bakıcaksın yumurtadan ne çıktığına diyeeee....

hadi görekkkk kızlarım sizi....

araya reklam gibi girmek istiyorum...kısaca

az önce kpederi aradım !!! napıyosunuz vs diye...kv ile birlkte alışverişe gidiyomuş,araba kullanıyodu..normal düzgünce konuştuk..haftasonları nasıl geçiyo napıyosunuz dedi (oraya gitmiyoruz ya bayadır bunu ima etti bence ) ben de "çok iyi geçiyo,sürekli geziyoruz tozuyoruz" dedim,güldüm filan..o da iyi iyi gençken gezin sonra gezemezsiniz dedi.ama o da güldü filan..ben öyle cevap vermesem diyalog kötüye gidecek gibiydi ama gitmedi...kv hanım da selam söyledi..o kadar kapattık...
oh bu bana 10 gün yeter

bencede canım güzel fikir

bana kalsa benimde hiç halim yok bugün dengem yerimde değil,bana kalsa vurup kafayı yatıcam,madem konu açıldı söliyeyim dün gece oğlanı uyuttuktan sonra eşim bana sırnaşmaya başladı bende gönlünü yapmak istedim ama tam işin başındayken benden bişey istedi bende kabul etmedim,sonra benim adamın mumu söndü oda bende kendimi kötü hissettim benim yüzümden oldu diye,oda suçlama kendini felan dedi,amannnn ya bu gece istersede sırt nasıl cevirecem püfff akıl verin yahu

sizlerden korkulur heeeeeeeeeeee!!!!

sürpriz yumurtaymış,ateşli msj mış kopuyorum!!!

bugün değil de yarın yaparım inşallah..bugün olmazzz

aynen canım yımırtaya devam

bunuda denicem turkuazım senin fikirler işe yarıyorr

sırt çevirmek!!! aaa sakınnn...hem günah canım yaa..bu konuda ben akıl veremicem,kendisini hiç reddetmedim çünküü
sen de etme..ne istedi de yapmadın bilemicem ama yapılcak bişeyse yapsaydın,adamı mutlu edecekse yapacan bacım napacan :)

istediğini yap sende bacımmmmmm

örnek 1 numara msj:
diğer yarım seni çok özledim. beraber çok farklı bi gece yaşamak istiyorum. beni çok bekletme olur mu herşeyim. seni öpüyorum hemde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…