"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

aynen benimde valla. kaç gündür tempo mahvetti beni valla.sarhoş gibiyim. zaten öle arası uyudum yine

eeeee aşk sarhoşluğu ahkeşkem olacak tabiiii resim niye atmadın sen hala

uykun çok varsa uyu canım yaaa kıyamam ben sana

BANUUUUUUUUUUUU
madem o kadar hamaratsın el açması börek de yapıyosundur heh???
eşim bana yap diyooo,kendin aç bakalım diyo dalga geçiyorr,siz açtınız mı hiç yaa

eeeee aşk sarhoşluğu ahkeşkem olacak tabiiii resim niye atmadın sen hala

uykun çok varsa uyu canım yaaa kıyamam ben sana

var ama bu saatten sonra uyumıyım be efsunum iyice sersem olurum.daha akşama ne yemek yapcamı düşüncem..ne zor bu işler yaa..ne vardı evlenecek

efsun aynen öle diyosun... ana abdest almak zorunda değilsin yaparken ama aldığında daha çok rahatlıyor insan.
abdestli yaparsan bunu daha iyi gelir diye düşünüyorum. ama düzenli çek hergün hiç aksatma..
ben 1 haftadır yapıyorum valla rabbim içime bir ferahlık koyuyor. gece daha rahat uyuyorum..

eylüşümmm ve vefacım gözünüz aydın çok sevindim valla.. vefam çok konuştuk ya arada kaçmış özür diliyorum valla..

ahkeşkem mevzuların hepsini okudum ama efsuna diyecek bişi bulamadım. efsunum bu durumdan maneviyata yönelerek atlatacak kendine gelecek kanaatine vardım. bu nedenle ona tesbih çek diye öneride bulundum..

banumm sana gelince ben sana ne dedim farklı bir gecelik alki o güne özel olduğunu anlasın diye... seninkide maşallah cin miş hemen farketmiş. aferin ona böyle karısında aklı fikri olsun hepp.. banım sen dediklerimizi uygula ben sana söliyim aşka gelecek bu adam seninkinde potansiyel çokkk. ayrıca böyle kv gitmesinin ardından yıldönümü iyi oldu. bak bi daha anasının bu kadar uzun kalmasına izin vermeyecek.... heee sende sıcak arzulu şefkatli ol, sakın hayır deme onaaaaa.. bu büyüyü korursan daim olacak inanıyorum. ayrıca gecelik içine giyilende gecelik kadar önemlidir..... anladın sanırım.. herşey sadece gecelik değildir... heeee arada gecelik giymesende geceliğin altına sürekli birşey giymeyi ihmal etme (ne türden giyeceğini anlamışsındır nede olsa seçenek ve renk şansın çokkk)))

eylüşş sende şöyle kocanın gönlüne gözüne hitap edecek şekilde giy gecelikleri ama farkedilmek istiyorsanız eğer her zamankinden daha farklı tarzda renklerde olmalı... saçınız başınız tavrınızzzzzz....

iyice sevgi kelebeği oldunuz banuşş..ne hoş ne hoşşş!!
benimki de yemeğe geldiğinde pek bir neşeliydi
o geceliğin rengi cismi nedir bizlere de söyle biz de yararlanalım

valla öyle olduk eylülüm

kız gecelik saten beyaz ve bordo renklerindeydi bordo ağırlıklıydı genelde hani şu takım olarak satılan varya geceliği pijaması şortu sabahlığı falan ondandı ben ince askılı yırtmaçlı olan geceliği giydim göğüs bölgesi beyaz çiçekli göğüsten alt tarafıda tamamen bordo uzunca bir yırtmacı var anlatabildimmi bilmiyorum öyle bişeydi işteee

BANUUUUUUUUUUUU
madem o kadar hamaratsın el açması börek de yapıyosundur heh???
eşim bana yap diyooo,kendin aç bakalım diyo dalga geçiyorr,siz açtınız mı hiç yaa

benimde öyle hamaratlığım yok kayınvalidem açar börek gözleme eşimde ögren diyip tutturur ,görümcem benden 10 yaş büyük daha anca ögrenmiş bende eşime takılırım benim daha 10 senem var diye:)))ne fena gelinim dimi

anlattın anlattın :) güzeldir oo...içindeki daha da güzeldirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…