"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

madem öyle canım dualarını eksik etme kendinden,maneviyatını güçlendir.seni mutlu edecek bir kapı da açılır nasibinde varsa..

dualarım sadece kendime değil eylüşüm hepimize inşallahh...

kızlar nerelere gittiniz yaaaa.

yemeğe gitti sanırım herkes
bende kv bi yere oturmaya gitcem birazdan ama başım çok ağrıyo

efsun sen şunları tesbih çek emi. ben yapıyom manevi olarak ruhen iyi geliyorrrrr
ya nafi günde 201 defa hastalıktan korunmak için
ya kadir günde 305 defa istediğini yapmaya gücü yetmek için
ya fettah günde 489 defa maddi manevi huzur için

Son düzenleme:

tamam canım sağol
sadece ya nafi mi diyeceğim tesbih çekerek 201 defa

kızlar klimanın altındayım banamısın demiyor çok sıcak var bayılıp gidicem buarada kardeşim geliyo memleketten dedim kimse gözaydınlığı vermedi ya (((

ay kızlar benim adam alem ya değişim gösteriyo baya öğlen eve gittim koşuşturmaca yemek hazırlıyorum,o ara babannesi geçti oturdular masaya eşim babannesine diyorki benim karım ne kadar hamarat görümüyormusun elinden gelmedik yok herşeye yetişiyo eşim böyle şeyler konuşmazdı genelde dün geceki gecelik işe yaradı sanırımm

kızlar klimanın altındayım banamısın demiyor çok sıcak var bayılıp gidicem buarada kardeşim geliyo memleketten dedim kimse gözaydınlığı vermedi ya (((

gözümden kaçmış,gözünadyın vefacıımm...çarşamba günü de benim kızkardeşim geliyo bana da göz aydınlığını sen ver hadiii

al benden de o kadar baş ağrım var fenaaaaa

yat uyu eylüşüm

görmedim canım gözünaydınnnnn

Allah seni ne etmesin emi yaaaaa banum

iyice sevgi kelebeği oldunuz banuşş..ne hoş ne hoşşş!!
benimki de yemeğe geldiğinde pek bir neşeliydi
o geceliğin rengi cismi nedir bizlere de söyle biz de yararlanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…