- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.841
sizlerden korkulur heeeeeeeeeeee!!!!
sürpriz yumurtaymış,ateşli msj mışkopuyorum!!!
bugün değil de yarın yaparım inşallah..bugün olmazzz
sırt çevirmek!!! aaa sakınnn...hem günah canım yaa..bu konuda ben akıl veremicem,kendisini hiç reddetmedim çünküü
sen de etme..ne istedi de yapmadın bilemicem ama yapılcak bişeyse yapsaydın,adamı mutlu edecekse yapacan bacım napacan :)
sırt çevirmek!!! aaa sakınnn...hem günah canım yaa..bu konuda ben akıl veremicem,kendisini hiç reddetmedim çünküü
sen de etme..ne istedi de yapmadın bilemicem ama yapılcak bişeyse yapsaydın,adamı mutlu edecekse yapacan bacım napacan :)
bana kalsa benimde hiç halim yok bugün dengem yerimde değil,bana kalsa vurup kafayı yatıcam,madem konu açıldı söliyeyim dün gece oğlanı uyuttuktan sonra eşim bana sırnaşmaya başladı bende gönlünü yapmak istedim ama tam işin başındayken benden bişey istedi bende kabul etmedim,sonra benim adamın mumu söndü oda bende kendimi kötü hissettim benim yüzümden oldu diye,oda suçlama kendini felan dedi,amannnn ya bu gece istersede sırt nasıl cevirecem püfff akıl verin yahu
güzelcim iyi hoş da,benimki 5te geliyo.gelince napcaz hemen o işe mi kalkışcaz gündüz gündüzörnek 1 numara msj:
diğer yarım seni çok özledim. beraber çok farklı bi gece yaşamak istiyorum. beni çok bekletme olur mu herşeyim. seni öpüyorum hemde.....
bana kalsa benimde hiç halim yok bugün dengem yerimde değil,bana kalsa vurup kafayı yatıcam,madem konu açıldı söliyeyim dün gece oğlanı uyuttuktan sonra eşim bana sırnaşmaya başladı bende gönlünü yapmak istedim ama tam işin başındayken benden bişey istedi bende kabul etmedim,sonra benim adamın mumu söndü oda bende kendimi kötü hissettim benim yüzümden oldu diye,oda suçlama kendini felan dedi,amannnn ya bu gece istersede sırt nasıl cevirecem püfff akıl verin yahu
bende yarın akşama düşünüyorum yarında doğum günüm o geceyide es geçmeyelim demi ama
bunuda denicem turkuazım senin fikirler işe yarıyorr
kızlar ben gidiyoruz size bol muhabbetler... akşam gelince okurum ben sizin halvet maceralarını artıkım
istediğini yap sende bacımmmmmm
oo o zaman hiç bu gece harcamayın enerjiyi,doğum günü şerefine yarın halvetleşirsiniz
üfff nasıl sölenirki ya yapamam efsun yapamam işte((aslında suç bende zaten biz budurumu evlendiğimiz zaman konuşmuştuk benim sınırlarım olduğunu sölemiştim 4 yıllık evliyim benden böle bişey istememişti bikere konuştuğumuz için biliyordu geri çevirceğimi ama geçen hafta nasıl olduysak oduygu selinin içinde ben odedğini yaptım ve eşim deli oldu çok mutlu oldu ve ben tekrar yapmak istemedim bunuda ona sölemek istemedim kendi anlasın istedim ama geçen haftadan sonra her ilişkimizde ben kaçındım belli etmeye çalıştım ama anlamak istemedi dünde sözle sorunca bende açık açık istemediğimi belirttim o anda bizim büyü bozuldu
BANUCUM
benim börek muhabbetim şimdi bu ateşli konunun yanında sönük kaldı..sonra bi ara öğretirsin bana..mantı açtığını unutmadım da annen açtı sandım..ah benim annem de öğrenmemi çok istedi amma ben hiç oralı olmadım..bi ara konuşuruzşimdi işimiz var de mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?