"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eylüşe katılıyorum sırt çevirme canım

ne istedide yapmadın kız yapılacak bişeyse yapsaydın ay ben bidefa reddettim de çok bozulmuştu bi daha asla reddedmem yaniiii

örnek 1 numara msj:
diğer yarım seni çok özledim. beraber çok farklı bi gece yaşamak istiyorum. beni çok bekletme olur mu herşeyim. seni öpüyorum hemde.....
güzelcim iyi hoş da,benimki 5te geliyo.gelince napcaz hemen o işe mi kalkışcaz gündüz gündüz
şöyle gece yatmaya doğru gidiyim yatak odasına o içerde otururken,ordan msj atıyım,odada bekliyorum gibi

vefacııım sakın öle kocişe sırt dönmek yok. istediğini yapıyosun hayır ne istedi bilmiyoruz ama yapmalısın valla benden geçen bişey istedi manyaksın sen deliii dedim ama yaptım. ne yapacaksın bacım bu işler böle.
biz öle uyuduk

ne istedide yapmadın kız yapılacak bişeyse yapsaydın ay ben bidefa reddettim de çok bozulmuştu bi daha asla reddedmem yaniiii

vefacııım sakın öle kocişe sırt dönmek yok. istediğini yapıyosun hayır ne istedi bilmiyoruz ama yapmalısın valla benden geçen bişey istedi manyaksın sen deliii dedim ama yaptım. ne yapacaksın bacım bu işler böle.
biz öle uyuduk

istediğini yap sende bacımmmmmm

üfff nasıl sölenirki ya yapamam efsun yapamam işte((aslında suç bende zaten biz budurumu evlendiğimiz zaman konuşmuştuk benim sınırlarım olduğunu sölemiştim 4 yıllık evliyim benden böle bişey istememişti bikere konuştuğumuz için biliyordu geri çevirceğimi ama geçen hafta nasıl olduysak oduygu selinin içinde ben odedğini yaptım ve eşim deli oldu çok mutlu oldu ve ben tekrar yapmak istemedim bunuda ona sölemek istemedim kendi anlasın istedim ama geçen haftadan sonra her ilişkimizde ben kaçındım belli etmeye çalıştım ama anlamak istemedi dünde sözle sorunca bende açık açık istemediğimi belirttim o anda bizim büyü bozuldu

eylülcüğüm o zaman sakın bişey belli etme. akşam gelsin yemek yeyin bulaşık falan sonra geceye doğru geç odaya hazırrrrlaaaannn sonra hayatımmmm lütfen gelir misin die msj çek ve ..........

BANUCUM
benim börek muhabbetim şimdi bu ateşli konunun yanında sönük kaldı..sonra bi ara öğretirsin bana..mantı açtığını unutmadım da annen açtı sandım..ah benim annem de öğrenmemi çok istedi amma ben hiç oralı olmadım..bi ara konuşuruz şimdi işimiz var de mi ama

vefa kız merak ettim yahuu aklıma ellibin tane şey geldiiii

bencede sonra konuşalım canım muhabbeti karıştırmayalım şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…