- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.881
yok canım onun haram olduğunu biliyorum öyle bişey istemiyor bu farklı ya...üff nedicem bilemedim ama bikere yaptım geçen hafta daha yapamayacağımı anlattım bakalım akşamki hallerinden belli olur bende içim huzursuz oldu,bu erkekler ne manyak yahu herşeyin anormalini istiyorlar,akşam gönlünü alim bari tabi normal bi şekilde:)))
ha şöyleeee!!!!!
tebrikler...tebrikler...ahkeşkem noldu sana sen böyle değildin
vefaa izin çıktı sana bizden,dinen de sakınca yokk,temizliğe dikkat edilecek,o kadar
ha şöyleeee!!!!!
tebrikler...tebrikler...ahkeşkem noldu sana sen böyle değildin
vefaa izin çıktı sana bizden,dinen de sakınca yokk,temizliğe dikkat edilecek,o kadar
güle güle turkuaz kolay gelsin...
sorma banu,ben de diyorum niye diretiyo ısrarla haram haram diye!! kim bunu diyen, ahkeşke? hiç olacak iş mi ama işte arada oluyo demekki böyle sıcaktandır
daha dün evlendi ya onun da heyecanı olabilir
güle güle turkuaz kolay gelsin...
sorma banu,ben de diyorum niye diretiyo ısrarla haram haram diye!! kim bunu diyen, ahkeşke? hiç olacak iş mi ama işte arada oluyo demekki böyle sıcaktandır
daha dün evlendi ya onun da heyecanı olabilir
bende internetten okudum az önce tiksinmeye ilişkiden soğumaya sebep olabilir diyor bende bu hisse kapıldım,iğrenmek istemiyorum bunu ona anlatıcam inş beni anlar ya...akşam bişey demedi ama bozuldu biliyorum
bende internetten okudum az önce tiksinmeye ilişkiden soğumaya sebep olabilir diyor bende bu hisse kapıldım,iğrenmek istemiyorum bunu ona anlatıcam inş beni anlar ya...akşam bişey demedi ama bozuldu biliyorum
vefacım banyodan sonra olmasını tavsiye edrim. ve biraz öle olduktan sonra normale dönün geri hemen biraz onun isteğini yap sonra bırak. benden tavsiye ayrıca turkuazın dediği gibi bi kere olmuş kurtuluşun yok
sana bu konuda yardımcı olacağım ama olamıyorum ki yazamıyorum açık açık. hem eşin hem sen mutlu olacaksın
sana bu konuda yardımcı olacağım ama olamıyorum ki yazamıyorum açık açık. hem eşin hem sen mutlu olacaksın
kızlar çıkmadan evvel aklıma geldi yazacam
haram mı bilmiyom hiç araştırma durumunda kalmadım bakmadım neyse...
vefa eğer çok istiyosa o seninkini ağzına alsın... buda başka boyutu bunu yaşasın o zaman. eğer oda istemzse seni anlar trip atmaz...
kızlar çıkmadan evvel aklıma geldi yazacam
haram mı bilmiyom hiç araştırma durumunda kalmadım bakmadım neyse...
vefa eğer çok istiyosa o seninkini ağzına alsın... buda başka boyutu bunu yaşasın o zaman. eğer oda istemzse seni anlar trip atmaz...
ben de merak ettim ama çatlarım..gerçek bak yumurtalarım da çatlar!!! çatlatma bana da söyle,merak ettimmm...haydar dümenliğe soyundun bu arada
hımmmmm merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?