"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

vefacım bi daha olur olmaz o senin bileceğin iş..ama böyle şeyler de her ilişkide olmaz heralde..yani yine ister,isticek mi diye germe kendini..her zaman olacak bişey değildir bence

kızlar ben kaçarr çok yoğunumm grş sonraaa

vefa anlamıştım zati yaptığını daha önce. sana şöyle diyim eğer yapabilecek kapasiten yoksa hiçç yapma bi daha
ama yok ben bunu da yaparım diyosan yapp... ama ara ara senden bunu isteyecektir kendini de buna hazırla.. bir kere o tadı verdin sen onaaa

ha şöyleeee!!!!!
tebrikler...tebrikler...ahkeşkem noldu sana sen böyle değildin

vefaa izin çıktı sana bizden,dinen de sakınca yokk,temizliğe dikkat edilecek,o kadar

bende diyorum bu kız bunu niye bu kadar büyüttü diye ya meğersem yanlış anlamış ahkeşkem

güle güle turkuaz kolay gelsin...

sorma banu,ben de diyorum niye diretiyo ısrarla haram haram diye!! kim bunu diyen, ahkeşke? hiç olacak iş mi ama işte arada oluyo demekki böyle sıcaktandır
daha dün evlendi ya onun da heyecanı olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
vefacım banyodan sonra olmasını tavsiye edrim. ve biraz öle olduktan sonra normale dönün geri hemen biraz onun isteğini yap sonra bırak. benden tavsiye ayrıca turkuazın dediği gibi bi kere olmuş kurtuluşun yok

bende internetten okudum az önce tiksinmeye ilişkiden soğumaya sebep olabilir diyor bende bu hisse kapıldım,iğrenmek istemiyorum bunu ona anlatıcam inş beni anlar ya...akşam bişey demedi ama bozuldu biliyorum

evet ben daha çiçeği burnunda evliyim ne anlarım canıııımmmmm

eylülüm ne yapsın acemi daha alışacak zamanla onada hak vermek lazım evleneli 24 saat olmadı daha

bende internetten okudum az önce tiksinmeye ilişkiden soğumaya sebep olabilir diyor bende bu hisse kapıldım,iğrenmek istemiyorum bunu ona anlatıcam inş beni anlar ya...akşam bişey demedi ama bozuldu biliyorum

sana bu konuda yardımcı olacağım ama olamıyorum ki yazamıyorum açık açık. hem eşin hem sen mutlu olacaksın

kızlar çıkmadan evvel aklıma geldi yazacam
haram mı bilmiyom hiç araştırma durumunda kalmadım bakmadım neyse...

vefa eğer çok istiyosa o seninkini ağzına alsın... buda başka boyutu bunu yaşasın o zaman. eğer oda istemzse seni anlar trip atmaz...

vefacım banyodan sonra olmasını tavsiye edrim. ve biraz öle olduktan sonra normale dönün geri hemen biraz onun isteğini yap sonra bırak. benden tavsiye ayrıca turkuazın dediği gibi bi kere olmuş kurtuluşun yok

tiksinceksen zor tabii..ama tiksiniyorum mu diceksin :) yani kocam bana dese ben bozulurum,gerçi ben ona diyodum o bozulmuyodu :)
erkekler bozulmaz belki.........ben çok korkan biriydim evlenmeden önce,acayip korkuyo,tiksiniyodum,o işten..görmek istemiyodum,yapmak istemiyodum.zamanla aşıyo insan kendini..sen 4 yıldır evlisin daha çok alışkın olmalısın herşeye..kocanı bir bütün olarak düşün,onun herşeyi,heryeri senin ve senin için...tiksinmemeye çalış böyle düşün..ahkeşke haklı biraz yap sonra normale dönün diyo ya,nasıl yani normale dönmeden ne zamana kadar yapcak!! ay ben bilemedim neyse...dön tabi normale dön sen,azzcık yap bırak çok istiyosa...

korkuyodum tiksiniyodum derken vefanın bahsettiğinden değil,genel olarak halvetin kendisinden korkuyodum,bunu belirtmek isterimm... :)

gitmeden lafı yapıştırmışş

sana bu konuda yardımcı olacağım ama olamıyorum ki yazamıyorum açık açık. hem eşin hem sen mutlu olacaksın

ben de merak ettim ama çatlarım..gerçek bak yumurtalarım da çatlar!!! çatlatma bana da söyle,merak ettimmm...haydar dümenliğe soyundun bu arada

noktayı koydun yaniiiii
haram değil bacıcım o da haram değil..kim kimi istiyosa istediğini yapsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…