- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.921
.....................banucum sıcaktan mı böylesin
evet 2-3 sene oldu diyo yapılalı..yapmışlar yaniii..onu yapmışlar şimdi adam bunu istiyo..anlamadığın bişey olursa eylül her zaman burda :)
ahkeşkeye bakın!
az önce haram! haram! diyodu şimdi taktiğini veriyooo
yeni evli olunca insan,en taze gelin bendim burda,ahkeşke ünvanımı elimden aldı!
BANUM senin saflığın üstündeeee yaniii vefa diyorki köprünün altından çok sular aktıı. yani bacım bunlar 2-3 sene önce onları aşmışlarrr.
bu arada banu sen henüz bunları yaşamamışsın bunuda belli ettin kuşummmm
vefamm seninki biraz olaya perspektif bakıyor bacım yaneeee... sen kurtuldun sanıyosan yanılıyorsun... temizlenmiş gelmiş adam daha ne yapsın..
vefa sen bunu yapmadan önce düşünecektin o tadı verdin sen ona. adamın ağzına bal çal sonra yok vermem deeeeeee.... sen yapmadan önce soraydın ya bizeeee...
eylüşş sende yapmıyom korkuyom diyon ama maaşallah senin kapasite de ful yane. ben çözdüm seni...
BANUM senin saflığın üstündeeee yaniii vefa diyorki köprünün altından çok sular aktıı. yani bacım bunlar 2-3 sene önce onları aşmışlarrr.
bu arada banu sen henüz bunları yaşamamışsın bunuda belli ettin kuşummmm
vefamm seninki biraz olaya perspektif bakıyor bacım yaneeee... sen kurtuldun sanıyosan yanılıyorsun... temizlenmiş gelmiş adam daha ne yapsın..
vefa sen bunu yapmadan önce düşünecektin o tadı verdin sen ona. adamın ağzına bal çal sonra yok vermem deeeeeee.... sen yapmadan önce soraydın ya bizeeee...
eylüşş sende yapmıyom korkuyom diyon ama maaşallah senin kapasite de ful yane. ben çözdüm seni...
eylüşüm okadar hırslanmışki yavrum aynı mesajı 3defa atmış:))sıranı savma yavrum sende yaz taktiklerini:)))
eylüşüm okadar hırslanmışki yavrum aynı mesajı 3defa atmış:))sıranı savma yavrum sende yaz taktiklerini:)))
vefacım özelden yazdım ama geldimi bişeyler oldu da anlamadım
ya kızlar gidin yaaaa amma monoton gece hayatınız var yahuuu biz bi atraksıyonlar yaparız ohhhh çeşit çeşit sonra deliyiz biz die güleriz
ahkeşkem hani özele yazacaktın(((
ya kızlar gidin yaaaa amma monoton gece hayatınız var yahuuu biz bi atraksıyonlar yaparız ohhhh çeşit çeşit sonra deliyiz biz die güleriz
e bitanem yazdım gelmedimi
hepinize mail atıyorum oradan bakın kuduruklar. vefa mail yolla sende bana senin yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?