"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

BANUM senin saflığın üstündeeee yaniii vefa diyorki köprünün altından çok sular aktıı. yani bacım bunlar 2-3 sene önce onları aşmışlarrr.
bu arada banu sen henüz bunları yaşamamışsın bunuda belli ettin kuşummmm

vefamm seninki biraz olaya perspektif bakıyor bacım yaneeee... sen kurtuldun sanıyosan yanılıyorsun... temizlenmiş gelmiş adam daha ne yapsın..
vefa sen bunu yapmadan önce düşünecektin o tadı verdin sen ona. adamın ağzına bal çal sonra yok vermem deeeeeee.... sen yapmadan önce soraydın ya bizeeee...

eylüşş sende yapmıyom korkuyom diyon ama maaşallah senin kapasite de ful yane. ben çözdüm seni...

ahkeşkeye bakın!
az önce haram! haram! diyodu şimdi taktiğini veriyooo
yeni evli olunca insan,en taze gelin bendim burda,ahkeşke ünvanımı elimden aldı!

eylüşüm okadar hırslanmışki yavrum aynı mesajı 3defa atmış:))sıranı savma yavrum sende yaz taktiklerini:)))

yok kız yaşadım emin emin konuşmaaaaaaaaa

yavrum evlenmeden önceydi o..herşey iyi hoş da iş halvete gelince ödüm kopuyodu,yaptırmam diyodum,yaptırmaaaaammm!!!! tiksinirim,iğrenirim,canım acır!!
ama şimdi nooldu....noooldu....sen çözdüm diyosun ya kociş de çözdü beni,çözdü ki ne çözdü

.......................kadının ar damarı 3 kere de çatlarmış...1.adet olduğunda 2.kadın olduğunda 3.doğum yaptığında

dip not olarak.............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
eylüşüm okadar hırslanmışki yavrum aynı mesajı 3defa atmış:))sıranı savma yavrum sende yaz taktiklerini:)))

ben ve laptopum hırs yaptık
benim çok taktiğim yok canım yaa,olsa paylaşırım..sadece kocişi mutlu etmek için herşeyi yaparım bunu söyliyim sen anla!!!

ya kızlar gidin yaaaa amma monoton gece hayatınız var yahuuu biz bi atraksıyonlar yaparız ohhhh çeşit çeşit sonra deliyiz biz die güleriz

ya kızlar gidin yaaaa amma monoton gece hayatınız var yahuuu biz bi atraksıyonlar yaparız ohhhh çeşit çeşit sonra deliyiz biz die güleriz

şuna bak yaa..kim demiş monoton..ben rengimi belli etmem de ondan bi kerem!!!
atraksiyonun kitabını yazmış adamla evliyim ben de az değilimdir haniii.....senin eline su dökemem belki ama,olsun,bana yeter :)
at şu mesajı bana da yavrucum yaa

EVLİLİK yolunda giden biri olarak konu ilgimi cekti ve abone oldum simdiden ben gibilere taktikler vs ise yrar seyler varmıs burada.. hanimişş hanimişş... bu kk hatunları fena yawwws

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…