"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

yavrum o kozumu ben kaybedeli 2-3 yıl olmuştur malesef:)))

evet canım hatta şuan yazışıyo olmaları lazımm ay ne kadar meraklıyım yaa

hayır öyle bi yazmışki ahkeşke insan merak ediyor :)
hem ne o öyle gizli saklı!!! biz de eşimizle mutlu olalım bize de söylesin :) töbe yarabbii!!! ben istemiyorum ama merak da ediyorum napiim canım suç mu,belkim lazım olur

yavrum o kozumu ben kaybedeli 2-3 yıl olmuştur malesef:)))

valla burda gülme krizine girdim.. ya cadılar çıkamadım bir türlü bir iş yapıyom bi size bakıyomm...
kozu nasıl kaybettiğini anlamadım yapıyo mu demek istedinn.. ayrıca özelde yacaksanız bizede yazıyorsunuzzzz... ahkeşke gelirim oraya yanaklarınında sımsıkı makas alırımmmm..
bizede yazın..
vefaaa ya haram değilmiş... kızım yap gitsin yaaa.... offf insanı zorla konuşturuyor. duyanda saatlerce yapacak zanneder... biraz yap sonra tekrar normal pozisyona geç işte adamın kucağında ... insanı zorla konuşturuyorrrr.

kızlar bana bi yazsın ben süzer müzer size anlatırım:)))yardıma ihtiyacı olan beniöm hem size ne oluyo bakemmm:)))

kızlar bana bi yazsın ben süzer müzer size anlatırım:)))yardıma ihtiyacı olan beniöm hem size ne oluyo bakemmm:)))

bugün sana yarın bana vefacım ihtiyacımız olmasa da belki bir gün olur..siz söyleyin bakiim bi..hem ne demek süzerek anlatmak!! olmaz efendim,açık açık anlatacak bize de ahkeşkem ahkeşkem

demi ama canım bizde mutlu olalım bizde merak ediyoruz öğrenmek hakkımız şaka maka çok merak ettim valla ahkeşke vefaya attığın msj bizlerede gönderiyosun

Ah kızlar ahh!!
Ne vardı normal hayatımızda da görüşebilseydik.........................................

ben seni aydınlatıyım banuşum..turkuaz dedi ki vefaya kocanın istediğinin tam tersini yap dedi..o sana yapsın dedi...
vefoş da dedi ki,ohooooo dedi,o iş 2-3 yıl önce halloldu dedi...o dedi bu dedi dedi dedi dedi

hallolmuş derken daha önce yapıldığı anlamına mı geliyor yaniii

evet turkiş yapıyodu ben sesimi çıkartmıyordum napim ama durum şimdi farklı boyut aldı yahu benim yapmam abesime gitti işte:)zaten adam akşam temizlenmiş hazırlanmışda gelmiş ee bende lafı diyince bizim durum fıssssss:)))akşamki nabzına göre değerlendircem bakalım ,o üzerine durmazsa kurtuldum demektir

banucum sıcaktan mı böylesin
evet 2-3 sene oldu diyo yapılalı..yapmışlar yaniii..onu yapmışlar şimdi adam bunu istiyo..anlamadığın bişey olursa eylül her zaman burda :)

ay allahım gülmekten bayılıcam burda benim kafada durdu sanırım ne yapayım anacım karıştırdımm

vefa adam sana yaparken iyide ne oldu şimdiiiii

ahkeşkeye bakın!
az önce haram! haram! diyodu şimdi taktiğini veriyooo
yeni evli olunca insan,en taze gelin bendim burda,ahkeşke ünvanımı elimden aldı!

ahkeşkeye bakın!
yeni evli olunca insan,en taze gelin bendim burda,ahkeşke ünvanımı elimden aldı!

ahkeşkeye bakın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…