- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.901
kızlar çıkmadan evvel aklıma geldi yazacam
haram mı bilmiyom hiç araştırma durumunda kalmadım bakmadım neyse...
vefa eğer çok istiyosa o seninkini ağzına alsın... buda başka boyutu bunu yaşasın o zaman. eğer oda istemzse seni anlar trip atmaz...
banu bunlar özelden yazışcak biz burda çatlayalım hıh!!!
yavrum o kozumu ben kaybedeli 2-3 yıl olmuştur malesef:)))
evet canım hatta şuan yazışıyo olmaları lazımm ay ne kadar meraklıyım yaa
ben bişey anlamadım ne kozu yaaa
kızlar bana bi yazsın ben süzer müzer size anlatırım:)))yardıma ihtiyacı olan beniöm hem size ne oluyo bakemmm:)))
hayır öyle bi yazmışki ahkeşke insan merak ediyor :)
hem ne o öyle gizli saklı!!! biz de eşimizle mutlu olalım bize de söylesin :) töbe yarabbii!!! ben istemiyorum ama merak da ediyorum napiim canım suç mu,belkim lazım olur
ben seni aydınlatıyım banuşum..turkuaz dedi ki vefaya kocanın istediğinin tam tersini yap dedi..o sana yapsın dedi...
vefoş da dedi ki,ohooooo dedi,o iş 2-3 yıl önce halloldu dedi...o dedi bu dedi dedi dedi dedi
valla burda gülme krizine girdim.. ya cadılar çıkamadım bir türlü bir iş yapıyom bi size bakıyomm...
kozu nasıl kaybettiğini anlamadım yapıyo mu demek istedinn.. ayrıca özelde yacaksanız bizede yazıyorsunuzzzz... ahkeşke gelirim oraya yanaklarınında sımsıkı makas alırımmmm..
bizede yazın..
vefaaa ya haram değilmiş... kızım yap gitsin yaaa.... offf insanı zorla konuşturuyor. duyanda saatlerce yapacak zanneder... biraz yap sonra tekrar normal pozisyona geç işte adamın kucağında ... insanı zorla konuşturuyorrrr.
Ah kızlar ahh!!
Ne vardı normal hayatımızda da görüşebilseydik.........................................
hallolmuş derken daha önce yapıldığı anlamına mı geliyor yaniii
keşke aynı şehirlerde olsaydık ne güzel olurdu herhafta sonu buluşup gün yapardık demi ama
banucum sıcaktan mı böylesin
evet 2-3 sene oldu diyo yapılalı..yapmışlar yaniii..onu yapmışlar şimdi adam bunu istiyo..anlamadığın bişey olursa eylül her zaman burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?