"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

EVLİLİK yolunda giden biri olarak konu ilgimi cekti ve abone oldum simdiden ben gibilere taktikler vs ise yrar seyler varmıs burada.. hanimişş hanimişş... bu kk hatunları fena yawwws

hoşgeldin donuk pudra...her telden taktikler bulabilirsin burda :)
sen şuanda fena bir anımıza denk geldin gel sen de nasiplen

kızlarrrr pardon geneliniz kadın ama olsun
online forum takibine bakarken gözüm ilişti hala ayıramıyorum konudan gözümü
hani böyle birşey konuşulurken anneler şşşş bekar var falan derler ya öyle denecek diye bekliyorum
18 yaş değil de, evliler giriş yapmalı bence
neyse size iyi dertleşmeler bir kaç aya kalmaz ayyyyy kocam şöyle istedi.... diye cümlelerle gelirim yanınıza

burda bekar yok ya ondan rahat olduk biraz ama..seni de bekleriz her konuda

yada ben sana şöyle anlatayım eylülüm birgün bayanın birisi eşiyle yaşadığı cinsellik konusunu herhangi bir konuya açmış bu tür konulard CİNSELLİK bölümüne açılırmış sitede var görmedinmi hiç,neyse site yöneticisi yanlış yere konu açıldığı için konusunu cinsellik bölümüne taşımıştı aybi şaka yapayım dedimmmmm ama olmadı

Son düzenleme:
aheske bana da atarmısın ohem esi hem kendini mutlu edecek olayı..

oral yapma konusunda benim de tereddütlerim var ama ilerde nolur ne biter bilinmez tabi

çok rahatladım....sağol

şimdi ne yemek yapacağımı düşünüyorum,ne alaka ama bu da bir sorun..
banuş hamarat gelin ne yapcam ben yaa

ben zaten biliyorum bunlarıııııı tek tecrübeli sen değilsin yani

yavruuuum sen benden tecrübelisin ben daha toyum.
bide geçen biz ne yaptık valla bide son bunu anlatayım bitti yoksa bizi uyaracaklar.
şimdi eşim illa öle uyuyalım diyo bişey olmasın ama öle uyuyalım ya saşmalama falan dedim ama ne mümkün sonra biz öle uyumaya başladık tabi eşim kıpır kıpır duramıyo ya uyu hadi diyorum yok sonra olan oldu tabiii sonra diyor ki neymiş böle uyunmazmış burdan bu dersi alıyoruz...

çok rahatladım....sağol

şimdi ne yemek yapacağımı düşünüyorum,ne alaka ama bu da bir sorun..
banuş hamarat gelin ne yapcam ben yaa

canım ahkeşke gibi sizde her yemeği seçmiyorsanız bikaç örnek vereyim domates çorbası, fırında karışık etli sebze tavuk yada koyun eti farketmez,pilav kocişim evde olsa yapardım bu akşama ama yanlız yemek yenmiyor çocuklarla kendime kolay bişeyler yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…