- Konu Sahibi efsuNevfel
-
kızlar,hepiniz severek mi evlendiniz???
hadi anlatın birazcık..
önce ben başlıyım
biz eşimle ortaokuldan arkadaştık...yıllar sonra o kpss için dersane ararken karşılaştık,ben aöf için dersaneye gidiyodum,o da kpss..böyle başladık görüşmeye..
2010 martta sevgili olduk.2011 martta istediler :) eylülde de evlendik...siz pekiiii???
yazdım ben düzeltme yaptım bakarsın canım
seni bırakıp gidiyorum diye üzüldüm şekerimmmm
üstümü giyiniyorum zaten çıkcam birazdan
ne güzell...
ben de mayısta nişanlandım ama 2011 de :)
sen asker de bekledin hee,zor olmuştur..
kızlar,hepiniz severek mi evlendiniz???
hadi anlatın birazcık..
önce ben başlıyım
biz eşimle ortaokuldan arkadaştık...yıllar sonra o kpss için dersane ararken karşılaştık,ben aöf için dersaneye gidiyodum,o da kpss..böyle başladık görüşmeye..
2010 martta sevgili olduk.2011 martta istediler :) eylülde de evlendik...siz pekiiii???
Evet evet severek evlendik
Biz de liseden arkadaştık ama merhaba bile demişliğimiz yoktursınıfın arka sıralarından bi çocuktu işte yıllar sonra nasip olunca birbirini buluyor insan bir şekilde..
Ortak arkadaşlar vardı öyle irtibata geçtik ama askerdi.. 15 ay askerlik 6 ay hazırlık aşamasından sonra Mart 2011 de sözlendik Kasım 2011 de de evlendik çok şükür Rabbimize
eveeet severek evlendim hemde çooook
ilk başta ünv de yani 2006-2007 arkadaştık hemde kankaaa sonra 2007 ocakta çıkmaya başladık sonra derken 2009 da nişanlandık sonra 2011 de avlendik ayyy ne güzel yıllardı yaa ama valla ailemi ikna edene kadar canım çıktı canım
üzülme üzülme,git ne güzel..be nde çıkarım birazdan,eşimle pazara gitcez gelince :)
sen nişanlanırken ben evlenmeye hazırlanıyordum yaniiiii
yok canım çok zor olmadı onun askerliğinden 1 ay önce üni. yerleştim ben
samsunda değildim o askerken o yüzden biraz daha kolay oldu
yoksa o yokken duramazdım buralarda
ohhh ne güzel maşaşallahh valla
benimki bırak pazarı bazen markete bile götürmüyor
ben alıp gelerim sen listeyi ver diyor
efsun evde beklesinnnnn
eveeet severek evlendim hemde çooook
ilk başta ünv de yani 2006-2007 arkadaştık hemde kankaaa sonra 2007 ocakta çıkmaya başladık sonra derken 2009 da nişanlandık sonra 2011 de avlendik ayyy ne güzel yıllardı yaa ama valla ailemi ikna edene kadar canım çıktı canım
ohhh herkes kocişle plan yapıyo yaaa. neyse bende tatile gideceğim onu düşüneyim bariii kızlar 5 gün yokum haaaa.
arkadaşlık aşka dönüşüyoorrr :) iyiymiş bu da!!
sen baya nişanlı durdun o zaman,aile niye zor ikna oldu,küçüksün diye filan mı
ben geldim ynee...babam gelmedi vazgeçmiş kızlar iki dakkda alıştım sze ya özldim bile sanki :))konuları kaçırdım mı ne..yemek olarak dünden karnıyarık var yanına da şehrye çorba yaparım artık...evlenme konusuna gelince en eskiniz benm tarih olarak galiba 25 yaşında 7 senelik evliyiim yahu..severek evlendik bizde bu aralar canımı sıktı benm gerç ama sevgim bitmez eşime karşı seviyorum onu çook ve itiraf ediyorum kim çok kıskanmaya başldm bu aralar yeni doğum yaptım dye mi neyse..
pazar bize çok yakın,ondan hep gidiyoruz,markete filan da birlkte gideriz biz,o da sever.yoksa ben iyice evde aksesuar gibi hissedicem kendimi,azcık çıkıyım hava alıyım bari :)
yok canım yaaa uzak memleket die bide babam çıktığımızı falan bilmiyodu.ondan zor ikna ettim dayanamadım sonunda aman baba yaaa seviyorum ben seviyo dedim.
bizim de ortaokul zamanında merhabamız yoktu,öyle biriydi işte :) biz karşılaştığımızda o da askerdi,ama aynı şehirde askerdi,akşamları eve gidiyo,haftasonu tatil oluyodu,o yüzden zorlanmadım :) ve aynı şekilde martta söz oldu..
aynı zaman dilimlerinde aynı şeyleri yaşamışız :)
şimdi yıldönümü telaşı saracak bizi,o zaman da paylaşırız burda bişeyler
yok canım yaaa uzak memleket die bide babam çıktığımızı falan bilmiyodu.ondan zor ikna ettim dayanamadım sonunda aman baba yaaa seviyorum ben seviyo dedim.
ayy 2 aylık bebeğin var de miii..ne güzellonun psikolojisindendir,ona bağlayalım :) hem seven insan kıskanır canım:)
bu arada baya erken evlenmişsin gerçekten,ya da biz geç kaldık bilemiyorum..ama napiim benim hayatımın aşkı anca çıktı karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?