- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
valla mail atmıştım okumamış bile. görmemiş yani daha mail adresini açıp baktım okunmamış duruyo. o onu görene kadaaaaar ancak ben bak mail attım dersem
canım benim allah aşkına hangi özel işte sabah sekiz gece 1-12 çalışılıyo. valla yemin edrim evli bi kadın olduğumu unuttum beee. bu ne yaaa taip erdoğanla emine erdoğan bizden sık görüşüyodur
canım benim allah aşkına hangi özel işte sabah sekiz gece 1-12 çalışılıyo. valla yemin edrim evli bi kadın olduğumu unuttum beee. bu ne yaaa taip erdoğanla emine erdoğan bizden sık görüşüyodur
doğru söylüyosun böyle havalarda ağır yemekler gitmiyo..kahvaltı etsek yeter :) Allahtan yemek ayırmaz,ne koysam yiyo,o yönden rahatım,neyse bakalım bu günü de tavukla geçircez,yarına Allah bilir :)
onlar en azından gittikleri yere birlikte gidiyolar :)))
bütün akşam boyunca kv,görümce ile oturmak için mi evlendin yaaaaaaaa!!!! ayy çok kızıyorum
canım o nasıl bir işmiş o yaa bu kadar çalıştırılırmı benim eşimde özelde sabah 8 akşam 4 madalya takarlar yakında seninkine
benim ki yapar ona şüpem yok 6 haziran doğum günümdü çok güzel kutlamıştı. yapmayacak olsa dahi benim çenemden korkar yine yapar
onlar en azından gittikleri yere birlikte gidiyolar :)))
bütün akşam boyunca kv,görümce ile oturmak için mi evlendin yaaaaaaaa!!!! ayy çok kızıyorum
en güzeli yemek seçmemek canım zaten ne o öyle yok onu yemem bunu yemem bizdede seçen yok yani eşim ve bende
biz derkene yaniiiii
canım o nasıl bir işmiş o yaa bu kadar çalıştırılırmı benim eşimde özelde sabah 8 akşam 4 madalya takarlar yakında seninkine
sen "biz" deyince ben "sizi" doğru anlıyorum efsuncum :) ailenden bahsediyosun,kocan ve senden oluşan ailenden
aynen öle valla yaaaaaa
diyorum zaten annenle evlenmişim ben die
kızlar,hepiniz severek mi evlendiniz???
hadi anlatın birazcık..
önce ben başlıyım
biz eşimle ortaokuldan arkadaştık...yıllar sonra o kpss için dersane ararken karşılaştık,ben aöf için dersaneye gidiyodum,o da kpss..böyle başladık görüşmeye..
2010 martta sevgili olduk.2011 martta istediler :) eylülde de evlendik...siz pekiiii???
ne güzel yıllar sonra nasip olmuş canım valla bende anlatacaktım ama uzun sürer biraz diye şuan vazcaydım
4te ablama sözüm var elbiseyi almaya gitcez beraber terziye bir iki işimde var eve kaçta dönerim bilemiyorum
tamam sonra anlat..zaten kimse bişey yazmadı yine :))
ama niye üzüldün öyle,ne güzel ablan var dışarı çıkıyosun,eşin de geç geliyo zaten çık işte ne güzell
ne güzel yıllar sonra nasip olmuş canım valla bende anlatacaktım ama uzun sürer biraz diye şuan vazcaydım
4te ablama sözüm var elbiseyi almaya gitcez beraber terziye bir iki işimde var eve kaçta dönerim bilemiyorum
ama kısaca özet geçeyim eşimle 2003 yılında ablası bi akrabamla nişanlanınca tanıştık
2010 yılı nisan ayında istemeye geldiler ve mayıs ayında bizim nişanımız oldu
2011 yılı haziran ayındada evlendik sonunda...
bu 7 yılda liseler bitti benim üni. bitti onun askerlik bitti
kavuştuk sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?