"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

işte kadın!!!! süpersin! "ben de onu mutlu edicem" ne güzelll....o zaman mutluluğunuz daim olsuunn

çokta mütevaziyiz.

offf yemek demişsinz can evmden vurdunz hergn aynı şey bugün ne yesek??
çok seviorum yemek yapmayı ama ne yapsam diye düşünmekten hep aynı şeyleri yapıveriorum bde çalışınca zor oluyo insan pratik bişiler yapıp hemn ymk istıo çalışan arkadaslarım nası hallediosnz yemek işini

haahaaaaaa romantik bir yemek olacak eminimm

afiyet olsun canım benim kırmızı mumları unutma

sormayın ne ronatik ne romantikkkk
unutmadım bacım yaktım merak etme

vayst daha ne istiyon hayattan şaka şaka ne gzel ya mutlusun demek ki senn adına sevindim valla ben kv ile otursam napardım bilmem gerçi aşırı fena değil ama kaynana işte adı üstünde:)))

ne mutlusu elif feyzam yaaa bakma sen öyle yazdığıma benim aynen öleee adı üstünde bi kere bizin '' gelin '' olduğumuz gibi...

yahu kızlar ne kadar hızlısınz bee yetişemiom size:18:
malum iş yernde olunca heran bakamıorum bnm elemanlar sürekli tepemde
ama burda çok scak çok samimi arkidişlikler olcak eminim

öyleyizdir tatlım biz, aynen samimi bi kaç kişiydik çoğalcaz burda

selaamm hoşgeldin nil..
benim de 3 ay sonra 1 yıl olacak..ben de düşünüyorum bazen,ne yapsam diye,kendim yapcam bişeyler..

ben ikinize de bulcam bişey 1. yılcıklarınızda merak etmeyin bacılar...

ben de yetişemiyorum :)
güzel bi başlangıç oldu,devamı gelecek inşallah

gelcek tabii bacım daha sen hamiş kalcan bebişi anlatcan ohooooooo

kızlar valla sinir oluyorum artık yaaaa. siinirden çatlamak üzereyim bıktım eşimin işinden iş iş iş nereye kadar yaaaa. sanki verdikleri maaş da milyarlar tamam çok şükür tabi ama valla canıma tak etti artık yaaa beyimiz arıyorum meşgule atıp duruyo meşgul meşgul bu ne böle yaaaa. dünden beri hiç konuşmadık adamın tınında değil yarın tatile gidilecek nasıl olacak falan bi bilgim yok iş yerime rapor alınacak o halledecekti ondan bile haberim kendi kaç gün izin aldı onu dahi bilmiyorum valla yeter yeter yeterrrrrrrrrrrrrr

evlendiğimden beri hiç sıkıntı çekmedim ne pişirsem diye ama son bir aydır öyle değil..bu aralar niyeyse bulamıyorum yaa,aklıma gelmiyo..sıkıldım mı dicem ama sıkılmadım da..

senin o mesajına ne karşılık verdi canım,vermedi mi yoksa..
valla hiç teselli edemicem çünkü,çok haklısın,günlerin birikimi işte,patladın sonunda

akşama ne yemek yapacaksınız ev hanımları,klasik bir soruyla muhabbete girelim barii :)

valla ben yemek değil valiz hazırlicam akşama bacım sabaha karşı 4 yada 5 gibi yola çıkcaz biz angaraa yolcusu kalmasın hadi bakemmmmm
annemde gelecek bizimle hemen atladı bende gelem diye ama kv değil bu defa kendi annem
kv yede belli olmaz belki bizle gelip izmire geçer oda ordan henüz belli değil daha

yok yaaa benim ki bakar az odamda otursam efsun hasta mısın iyi misin der hemen
diyrm ya az daha anlayışlı olsa zaten bide aynı evde olmasak benimki melek aslında

akşama balkonda tavuk ızgara yapıcam kızlar yanınada çoban salata :)

ooohhhhhhhhh süper afiyet olsun şimdiden

ben akşam 5 te çıkıyorum canım eve gider gitmez atıyorum çantayı önce çocuklarımı seviyorum sonra hemen mutfağa koşşşşş eşim çok önem veriyo akşam yemeğine en az 2 çeşit olacak aparatif şeyleride sevmiyor 1,5 saatin içinde 3 çeşit yemek yaparım genelde,o arada evi de derle topla süpür derken bitkin düşüyorum,çok zor ya bu bayanların işi eşim gelir sofra hazırmı der oturur yer geçer tv karşısına sonrada uyur ama bayanların işi yatana kadar bitmezzzzzzz

valla canım özel iş elin işi zor kimseye acımıyorlar malesef,sinir olma relax ol boşver güzel geçirceğiniz anı tatili düşün germe kendini

senin o mesajına ne karşılık verdi canım,vermedi mi yoksa..
valla hiç teselli edemicem çünkü,çok haklısın,günlerin birikimi işte,patladın sonunda

valla mail atmıştım okumamış bile. görmemiş yani daha mail adresini açıp baktım okunmamış duruyo. o onu görene kadaaaaar ancak ben bak mail attım dersem

canım öncelikle aramıza hoşgeldin,çalışan kadınların artı çocukluların bu yemek konusu zor oluyor,benim 2,5 yaşında oğlum var k.v bakıyor,bazen orda yiyoruz (tabi gelin toplayıp temizleme koşuluyla)bazende evimizde kolay pratik menemen kızartma türü şeyler yaparak geçiriyoruz nereye gitsem iş bana bakıyo anlıcan oğlumu sevmeye zaman bırakmıyorlar

mailine bile cevap vermedi mi o odun ü
yarabbimmm yaaawwww bence yol sen bu herifci canım yoksa gelip biz yolcaz heee

evlendiğimden beri hiç sıkıntı çekmedim ne pişirsem diye ama son bir aydır öyle değil..bu aralar niyeyse bulamıyorum yaa,aklıma gelmiyo..sıkıldım mı dicem ama sıkılmadım da..

sıkılmak değil canım havalar sıcak ondandır sıcak yemek yenmiyor pek

valla mail atmıştım okumamış bile. görmemiş yani daha mail adresini açıp baktım okunmamış duruyo. o onu görene kadaaaaar ancak ben bak mail attım dersem

hımm görmediyse bişey diyemezsin...
ahkeşkecim çok haklısın tamam ama napıcaksın,en azından işinde gücünde şuanda,ondan ilgilenemiyo,başka bişey yapmıyoki.öyle düşünmeye çalış,daha fazla üzülme..

valla canım özel iş elin işi zor kimseye acımıyorlar malesef,sinir olma relax ol boşver güzel geçirceğiniz anı tatili düşün germe kendini

canım benim allah aşkına hangi özel işte sabah sekiz gece 1-12 çalışılıyo. valla yemin edrim evli bi kadın olduğumu unuttum beee. bu ne yaaa taip erdoğanla emine erdoğan bizden sık görüşüyodur

ee eylülcüm naparsın bugün sana yarın bana dimi ama onlarıda mutlu etmek lazımki onlarda bizi mutlu etsin bebeğim
bu gece bende mutlu etmeyi düşünüyorum kocişimi dün adam cilve yaptı hastayım diye karşılık vermedim sen hep beni kırıyosun hep ben atıyorum ilk adımı dedi döndü arkasını yattı gönlünü almam lazım
benim temmuz 16 yıldönümü ama böle yapıyo hiç bişey yapasım gelmiyo valla şimdi yanımda olsa çarpardım bi tane

bizimde 15 temmuz evlilik yıldönümümüz bakalım bişeyler yapacakmı hiç umudum yok ama:44:

sıkılmak değil canım havalar sıcak ondandır sıcak yemek yenmiyor pek

doğru söylüyosun böyle havalarda ağır yemekler gitmiyo..kahvaltı etsek yeter :) Allahtan yemek ayırmaz,ne koysam yiyo,o yönden rahatım,neyse bakalım bu günü de tavukla geçircez,yarına Allah bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…