- Konu Sahibi efsuNevfel
- #7.081
bende geldim ama yine kimseler yokkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla eşim yok dedimi biter ikna olmaz.4 yıl bitti evlilikte 5in içindeyiz diyim.çocugum yok.istemedim hiç.ha 7 ay önce istedim oldu öldü karnımda.ailemle görşemiyorum izin vermiyor.gdersen gelme diyor.gitsemde yüzümde kalmıyor yavas yavas bende bilemiyorum.bide uzun süredir bu adamla eşimleyim.huyum suyum hep değişti ailemle uzaktan yakından uyusamam bile temelli gitsem bile onlarleyken dahi zor gnler bekliyor beni.biraz tutucular cünkü.sana bunu yaşatmaya hakkı yokki canım birde aynı şehirdeyken çok zor görüşmemek ,nasıl bi düşünceye sahip eşin,kaç yıl oldu evleneli çocuğun varmı sen kaçtığın halde ailen seni kabul etmişken özlemliyken onlara daha fazla hasret çektirmen inan doğru değil,hatalar hata üstüne kuruluyor,ailen ii günündede kötü günündede yanında olur bence görüş derimm
günaydın kızlar herkese hayırlı günler...
günaydın kızlar herkese hayırlı günler...
günaydın kızlar soğuk ve yağmurlu bi sabahtan herkese günaydınnnn
günaydın kızlar soğuk ve yağmurlu bi sabahtan herkese günaydınnnn
ayyy burada hava soğuk ama güneşli daha doğrusu bizim iş yeri soğuk hava güneşli...
efsuncuma ne olmuş keyfi yokmuş
rüyamda hamile olan bi kuzenim var çorumda oturuyo samsuna gelmiş onlara oturmaya gitmişim bende... evde büyük bi kafeste alalı bulalı kuzu yavrusu ve hamster gördüm kızlar yaaa....
rüyamda hamile olan bi kuzenim var çorumda oturuyo samsuna gelmiş onlara oturmaya gitmişim bende... evde büyük bi kafeste alalı bulalı kuzu yavrusu ve hamster gördüm kızlar yaaa....
ayyy vefa sanki yağmur ve soğuk burada gibi oldum içim titredi birden