"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sana bunu yaşatmaya hakkı yokki canım birde aynı şehirdeyken çok zor görüşmemek ,nasıl bi düşünceye sahip eşin,kaç yıl oldu evleneli çocuğun varmı sen kaçtığın halde ailen seni kabul etmişken özlemliyken onlara daha fazla hasret çektirmen inan doğru değil,hatalar hata üstüne kuruluyor,ailen ii günündede kötü günündede yanında olur bence görüş derimm
valla eşim yok dedimi biter ikna olmaz.4 yıl bitti evlilikte 5in içindeyiz diyim.çocugum yok.istemedim hiç.ha 7 ay önce istedim oldu öldü karnımda.ailemle görşemiyorum izin vermiyor.gdersen gelme diyor.gitsemde yüzümde kalmıyor yavas yavas bende bilemiyorum.bide uzun süredir bu adamla eşimleyim.huyum suyum hep değişti ailemle uzaktan yakından uyusamam bile temelli gitsem bile onlarleyken dahi zor gnler bekliyor beni.biraz tutucular cünkü.

hepinize günaydın canlarım....
bugün herşey gönlünüzce olsun inşşallahhhhh...
hayırlı günler....

$246555_464298930279298_12351463_n.webp

günaydın kızlar herkese hayırlı günler...
günaydın kızlar soğuk ve yağmurlu bi sabahtan herkese günaydınnnn

günaydın ahkeşkem.... günaydın toğrağam...

günaydın banummmmmmmm

samsunda bugün hava soğuk ve yağmurlu...
normalde yağmuru çok severim ama bugün benimde keyfim yok gibi gibi :14:

ayyy burada hava soğuk ama güneşli daha doğrusu bizim iş yeri soğuk hava güneşli...
efsuncuma ne olmuş keyfi yokmuş

klima yokmu canım aç ısın :9: üşüme sakın...
eşim 2 gündür çok hasta trabzondan kaptı sanırım şifayı :14:
aslında bişey yokta ahkeşkem ne bilim yaaa... akşam başladım duaya ama fazla okuyamadım bizimkilerin yanında oturmaktan eşimde işten çıkınca acile falan geçmiş geç geldi bayaaa yatmam 11 geçiyodu... sıcak su torbası ilaç taylot maylot derken...

rüyamda hamile olan bi kuzenim var çorumda oturuyo samsuna gelmiş onlara oturmaya gitmişim bende... evde büyük bi kafeste alalı bulalı kuzu yavrusu ve hamster gördüm kızlar yaaa....

rüyamda hamile olan bi kuzenim var çorumda oturuyo samsuna gelmiş onlara oturmaya gitmişim bende... evde büyük bi kafeste alalı bulalı kuzu yavrusu ve hamster gördüm kızlar yaaa....

hayır olsun kuzum ya bende çok değişik rüyalar gördüm iş değişitiriyorum ababa kullanıyorum ama arabayı sağa sola savurarak kullanıyorum stresli bir rüyaydı benimkisi,ben hamsteri severim kıs ögrenciyken arkadaşımın vardı bakıyordukk :)))

günaydın efsuncuğum . ALLAH rüyanı hayırlara çıkarsın . benimde çorumda oturan bir arkadaşım var kuzeni hamileydi dün doktor kontrolüne gitmişler ama bebeğin kalp atışlarını duyamamışlar . bebek kızın karnında ölmüş . çok üzüldüm dün seninle konuşmuştuk çok korkuyorum bundan diye bide bunu duyunca çok etkilendim

Back
X