Eş ve aile?

lylam678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
86
15
3
27
Arkadaşlar eşimle hiçbir sorunumuz yok bebek bekliyoruz ama dort gundur memlekete geldik izine onlardayiz şuan ben üç gundur çarşıya çıkalım birlikte vakit geçirelim vs dedikçe o kardeşlerini on plana atıyor annesi dayak yemiş bugüne kadar çok zorluk görmüş ayrılmışlar bugün eşimle tartistik eşimde S***** G** (Defol) dedi ben gidiyordum bırakmadılar geldi özür diledi bana annem önceliğim diyor bende bişi diyemedim çok üzüldüm şuan işten yeni çıktım arada kaldım ne yapayım sizce zamana mi bırakayım

Saygısızlığın zamana bırakacak bir tarafı yok. Bu lafları söyleyen yine söyleyecektir.

Saygısızlığın zamana bırakacak bir tarafı yok. Bu lafları söyleyen yine söyleyecektir.
Bende çok doldum bende birkaç defa bitsin dedim işten çıktığım için kafam çok karışık şuan bebekte var dönmek istemiyorum normalde çok çok iyidir ama bu lafından sonra çok üzüldüm

Ne kadar rest çekebilirsiniz? En Kötü ihtimalde boşanacak mısınız mesela? Boşanmayacaksanız en fazla birkaç gün soğuk yapabilirsiniz yani. Zaten hamilesiniz, sizi üzmek de istemiyorum o yüzden başka şey söylemeyeyim.

3-5 gün eşinizle baş başa vakit geçirmeyince incileriniz mi dökülüyor? Bırakın adam ailesiyle ilgilensin, hasret gidersin. Küfür hoş değil ama belli ki zorlamışsınız adamı o noktaya getirene kadar.

Emin olun hicbisi demedim evlendim yeni evliyiz eşya dahi alınmadı bana ikinci el eşyalı evde oturuyorum hepsini geçtim aileme gidince suratı asık ve hiçbir şekilde evde durmaz ailem ona karşı çok iyi olmasına rağmen

Keşke tam okusaydiniz sizin ailenize gidiyor varsayalım suratı asık dışarıda hep ailem ona çok iyi babam engelli diye durmuyor yanında

Memlekete gidince beraber vakit geçirme isteğini hiç anlamıyorum.
Siz zaten yılın geri kalan kısmında berabersiniz, aile yanında birkaç günde ayrıca vakit geçirmeyin ne olacak?
Bunun için eş darlanması yanlış, eşinizin tepkisi de aynı şekilde.

Bize gidince çok kötü davranıyor aileme ama kendisi ben insan gibi ona yaklaştıkça babam engelli diye annesi sürekli dile getiriyor daha neler neler

Konu bunlar değil ama. Bunlar olsa konu açarken yazardınız. Şimdi haksız bulununca haklı çıkma çabası olarak görünüyor bu yazdıklarınız.

Neden size sifir esya bile almayan ailenize saygi gostermeyen biriyle evliliginizi surdurup birde hamile kaldiniz o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…