Ben evlenmek istemiyordum zaten kendisi bırakmadı kader böyleymiş alıştım ama ne zaman memlekete gelsem böyle davranıyor banaNeden size sifir esya bile almayan ailenize saygi gostermeyen biriyle evliliginizi surdurup birde hamile kaldiniz o zaman?
Siz öyle sanin umarım denk gelirsiniz böyle birisine anlarsinizNiye sığmasın, 140 karakterlik sms değil ki burası. İstediğiniz uzunlukta yazabilirsiniz. Çırpındıkça batıyorsunuz sanki.
Eşya dahi alınmadıysa aldırsaydınız keşke. Evlenirken bir şeyler isteseydiniz. Konu bunlar değil, bunları düşünerek kendinize zarar vermeyin boşuna. Olan olmuş artık geçmişte yaşamaya gerek yok değil mi? Ayrıca birkaç günlüğüne ailesinin yanına gitmiş ve ailesiyle zaman geçirmek isteyebilir eşiniz. Eğer sizin ailenizin yanında durmuyorsa kendisi, siz de ben yürüyüşe çıkıyorum diye evden çıkabilirsiniz kimseye muhtaç değilsiniz. Eşinizin tepkisi yanlış evet ama siz de biraz hatalısınız.Emin olun hicbisi demedim evlendim yeni evliyiz eşya dahi alınmadı bana ikinci el eşyalı evde oturuyorum hepsini geçtim aileme gidince suratı asık ve hiçbir şekilde evde durmaz ailem ona karşı çok iyi olmasına rağmen
Ben tam okudum da ne diyeyim? Bana o sözü dese eşim aylarca peşimde koşmasa o eve adımımı atmam, hadi siz de böyle yapın diyeyim o zaman. Yapacak mısınız? Üzmek istemiyorum yazmışım bir de zaten şimdi üzmüş oldum.Keşke tam okusaydiniz sizin ailenize gidiyor varsayalım suratı asık dışarıda hep ailem ona çok iyi babam engelli diye durmuyor yanında
Evlenmek istemiyorsaniz evlenmeseydiniz kendisi bu kadar istiyorduysa duzgun bir esya alsaydi ikinci el degil. Herseyi kadere baglamayin Allah askina sizin iradeniz akliniz var sonucta yapip yapip kadere suc atmayinBen evlenmek istemiyordum zaten kendisi bırakmadı kader böyleymiş alıştım ama ne zaman memlekete gelsem böyle davranıyor bana
Denk gelmem, gelmedim. Beddua da döner dolaşır sahibini bulur derler.Siz öyle sanin umarım denk gelirsiniz böyle birisine anlarsiniz
Ailenize karşı iyi olmayan, babanızın engeliyle dalga geçilmesine müsade eden koca iyi falan olamaz.Bana iyi aileme değil babam engelli diye annesi sürekli dile getirip dalgaya aliyor
Babam engelli diye durmuyor dediğiniz yerde yıkıldımKeşke tam okusaydiniz sizin ailenize gidiyor varsayalım suratı asık dışarıda hep ailem ona çok iyi babam engelli diye durmuyor yanında