- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
2.çocuk yapmayınO kadar yanlızım ki 4 senedir evliyim 8 aylık oğlum var eşim jandarma karakolu eve çok uzak bı gün var bı gün yok arkadaşım yok ulaşabileceğim kimsede yok eşim eve gelince uyuyor akşam da kişisel bakım yemek telefonla oynuyor. Oturup sohbet muhabbet etmiyor ve panik bozukluk ve anksiyete teşhisi konuldu bana 3 aydır çekiyorum bu illeti eşim destekçi değil bana deli diyoraz önce gene bı atak yaşadım ona mesaj attim 10 dakika önce atmıştım girmiş pubg oynuyor iş yerinde 2 dk önce başladı diyor resmen görmüş mesajımı bakmamış git gide eşimden soğumaya başladım. Afedersiniz sadece cinsellik için insan eşine yaklaşir mı ya o kadar zoruma gidiyor ki oturup sohbet muhabbet yok vakit geçirme Yok yanlızım eve gelince telefon elinden düşmüyor. Yoruldum tek başına savaşmaktan. Doğumda yanlızım sonra deprem oldu eşim deprem bölgesine gitti bebegim daha kırkı bile çıkmadı yapayanliz kaldik çok yorgunum cok derdimi birine anlatsam bizde yanlızdik diyor karanlık fobim var yanliz karanlıkta yatamam eşim onunla bile dalga geçiyor resmen napicam bilmiyorum annesine babasina umursamaz şekilde anlatıyor rahatsızlığımı sanki bilerek yapıyor muşum gibi
Ailenizden farklı bı sehirdemisiniz? Apt da komşu falan yokmu? Eşe gelince saygısız ,ukala ,ömür törpüsü cinstenO kadar yanlızım ki 4 senedir evliyim 8 aylık oğlum var eşim jandarma karakolu eve çok uzak bı gün var bı gün yok arkadaşım yok ulaşabileceğim kimsede yok eşim eve gelince uyuyor akşam da kişisel bakım yemek telefonla oynuyor. Oturup sohbet muhabbet etmiyor ve panik bozukluk ve anksiyete teşhisi konuldu bana 3 aydır çekiyorum bu illeti eşim destekçi değil bana deli diyoraz önce gene bı atak yaşadım ona mesaj attim 10 dakika önce atmıştım girmiş pubg oynuyor iş yerinde 2 dk önce başladı diyor resmen görmüş mesajımı bakmamış git gide eşimden soğumaya başladım. Afedersiniz sadece cinsellik için insan eşine yaklaşir mı ya o kadar zoruma gidiyor ki oturup sohbet muhabbet yok vakit geçirme Yok yanlızım eve gelince telefon elinden düşmüyor. Yoruldum tek başına savaşmaktan. Doğumda yanlızım sonra deprem oldu eşim deprem bölgesine gitti bebegim daha kırkı bile çıkmadı yapayanliz kaldik çok yorgunum cok derdimi birine anlatsam bizde yanlızdik diyor karanlık fobim var yanliz karanlıkta yatamam eşim onunla bile dalga geçiyor resmen napicam bilmiyorum annesine babasina umursamaz şekilde anlatıyor rahatsızlığımı sanki bilerek yapıyor muşum gibi
yani doğru daBazı insanlar maalesef sadece bir düzeni olsun diye evleniyorlar. Bu düzen,kimisi için maddi bir düzen kimisi için düzenli cinsel hayat kimisi için günlük rutin işlerini düzenli görülmesi şeklinde değişiklik gösteriyor
Oturduğum yer şişer savcı öğretmen ağırlıklı ve çoğu bekar aileme 1700km uzaktayım eşim hiç destek değilAilenizden farklı bı sehirdemisiniz? Apt da komşu falan yokmu? Eşe gelince saygısız ,ukala ,ömür törpüsü cinsten
çocuğumu benden alır diye korkuyorumboşanmak için neyi bekliyorsun?
Ama böyle değildi ki ben 3 sene bekledim çocuk yapmak için ve evladımı iyili doğurmuşum o olmasa ben napardimBöyle adamları niye baba yapıyorsunuz?
İyice zaten soğuyorum.Böyle eş olsa ne olacak, olmasa ne olacak. Konu mankeni gibi.
Bosanin. Aileniz destek cikar mi bir mesleginiz var mi?
Evet mesleğim var. Ailem destek olmmaz keşke olsalarİyice zaten soğuyorum.
İyice zaten soğuyorum.
Cinsellik istediğinde sizde onu kabul etmeyin. Ya düzeleceksin ya düzeleceksin başka çare yok diyeceksin. Eş olmanın sorumluluğunu alacak. Düzenli cinsel yaşamı olsun diye mi evlenmiş beyefendi. Sürekli oyun oynuyor ve asker burnuma kötü kokular geliyor.
Keşke bu adamı(!) baba yapmasaydınız. Aslında size verebileceğim tek tavsiye boşanmak olur ama çocuk var diye düzeltmek istiyorsunuz sanırım. Ciddi bir rest çekmekten başka çareniz yok.
Hiçbirşey yapamaz.çocuğumu benden alır diye korkuyorum
Düzelsin diye bı çabam yok daha önce boşanmayı konuştum dedim senden soğuyorum. Umrudns değil çocuğumu bırak nereye gidersen git dedi çocuğumu asla bırakmam ve dediği şey seni öldürürüm çocuğundan beni ayiramazsin dedi.Evet mesleğim var. Ailem destek olmmaz keşke olsalar
Ölümle tehdit ediyor beniHiçbirşey yapamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?