- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
yani doğru da
gördüğüm neredeyse tüm askeri personel eşleri de küçük yaşta, genelde lise bittikten sonra 2-3 sene içinde, meslekleri yokken koşa koşa evleniyor
bu kızlar da işi maaşı belli üniformalı adam, bana baksın bebek yapayım, anne olayım diye evleniyor bu durumda. pek flört bile edeni yok tanışıp evlenen o kadar çok gördüm ki.
zira genelde askeri personel ücra yerde görev yapar
genelde nöbeti görevlendirmesi ekstrası olur
karanlıkta tek yatamayıp asker eşi olmak da yani ne biliyim...
Sana mı soracaktım evlenirken. Sen öyle yapmışsın belli 7 yıldır tanıyorum eşimi hiçte sizin dediginiz gibi olmadı valla severek evlendim insanlar değişmez mi değişiyor işteyani doğru da
gördüğüm neredeyse tüm askeri personel eşleri de küçük yaşta, genelde lise bittikten sonra 2-3 sene içinde, meslekleri yokken koşa koşa evleniyor
bu kızlar da işi maaşı belli üniformalı adam, bana baksın bebek yapayım, anne olayım diye evleniyor bu durumda. pek flört bile edeni yok tanışıp evlenen o kadar çok gördüm ki.
zira genelde askeri personel ücra yerde görev yapar
genelde nöbeti görevlendirmesi ekstrası olur
karanlıkta tek yatamayıp asker eşi olmak da yani ne biliyim...
Boşanmayı düşünüyorum. Fakat eşim boşanmak istemiyor beni tehdit ediyorBosanamazsiniz orasi bariz.
Harici bir tavsiye vereyim, yoksayin. Tutun ki eve para getiren cocuga yansiyan bir baba figuru olan, cinsellik konusunda da sizi tatmin eden bir ev arkadasiniz var. Naparsa yapsin siz de kendinize ugras bulun kendinizle ilgilenin birakin kocanizin yapmadiklarini.
Psikolojik siddetine de onu tiye alarak karsilik verin.
Bosanma ihtimalinizin zayifligi uzerine bunu soyledim, eger yaparim tak etti diyosaniz bosanin.
Turkiyenin tamami boyle evliliklerle dolu bu arada yalniz degilsiniz. Yalniz.
Çocuğunu senden alır diye korkmak ne ? Ücra köşede görev yapan adam çocuğu senden alirmi sen bosanmaktam korkuyorsun boşan veya boşanma ama bu anksiyete panik atak desteksiz geçmez hele hele seni anlatan bı eşin yoksa hiç geçmez ilk zamnlar eşim inanmazdi psikologa beraber gittik hatta psikiyatriyede beraber gittik şimdi bakışım dan bile anlar atak geldiğini bin şükür derdimi anlıyor kolay atlatiyorum daha da kötü olmamak için ya kocanı boşa yada doktora birlikde gi
Alamaz bu bahaneye sığınmayın lütfençocuğumu benden alır diye korkuyorum
Değişmez de sizin gözünüz yeni açılmıştır.Sana mı soracaktım evlenirken. Sen öyle yapmışsın belli 7 yıldır tanıyorum eşimi hiçte sizin dediginiz gibi olmadı valla severek evlendim insanlar değişmez mi değişiyor işte
Bahane mi? Neyin bahanesi insanlar ne der den çekinmiyorum asker eşim farkndaysaniz ve ölümle tehdit ediyor beni evladımdan ayitmsktsn.kastim buAlamaz bu bahaneye sığınmayın lütfen
Değişmez de sizin gözünüz yeni açılmıştır.
İnşAllah sizinki değişir görürsünüzDeğişmez de sizin gözünüz yeni açılmıştır.
Ölümle tehdit ediyor beni
Evet bu modeller böyle, kronik bir arıza varmış sanırımAma böyle değildi ki ben 3 sene bekledim çocuk yapmak için ve evladımı iyili doğurmuşum o olmasa ben napardim
Ay değişirse de alır giderim çocuğumu bana deli diyen adam buyursun öldürsün.İnşAllah sizinki değişir görürsünüz
Yarın konusucam umrunda değil artık bugün daha iyi.kafama dank etti gerçekten uyuşuk değilim herşeyi yaptım söyledim tehdit de ettim.korkmiyor ki ama bugün daha net gördüm herşeyiSen böyle uyuşuk olursan herşeyi yapar.
Tehdit ederken al ses kaydına, ara polisi.
Sende onu tehdit et.
Birde askeri personel, meslek hayatı biter.
Bazı insanlar maalesef sadece bir düzeni olsun diye evleniyorlar. Bu düzen,kimisi için maddi bir düzen kimisi için düzenli cinsel hayat kimisi için günlük rutin işlerini düzenli görülmesi şeklinde değişiklik gösteriyor
Ay değişirse de alır giderim çocuğumu bana deli diyen adam buyursun öldürsün.
Söylemesi o kadar kolay ki . özellikle anksiyete ve panik bozukluk yaşayan biri içinAy değişirse de alır giderim çocuğumu bana deli diyen adam buyursun öldürsün.
Ben severek evlendim bunun için değildi yani mesleğim var memleketime dönsem bugün mesleğime geri dönerimDoğru kişiden kişiye değişiyor evlilik
Burası her görüşten insanın düşüncelerini yazdığı bir platform. Duymak istediklerinizi sınırlı tutarsanız bu sizin için hata olur.Söylemesi o kadar kolay ki . özellikle anksiyete ve panik bozukluk yaşayan biri için
Bugün daha iyi dank etti kafama herşeyBöyle birinin anlayacağı dil kocalık görevini yapmıyorsan kadınlık görevi beklemeyeceksin.
Aslında haklısınız panik anında kendimi kaybedip çok sinirli oluyorum bu elimde değil aslında öyle bir insan değildim. Boşanmayı düşünüyorum kendime hayatı zehir etme derdinde değilim asla. Ama eşim ne zaman boşanma konusunu açsam beni resmen psikolojik olarak daha çok etkiliyor ben bundan korktuğum için kaçtım hep ama bugün daha fazla dank etti bazı şeyler kafama ilgisizligini daha net gördüm gerçektenBurası her görüşten insanın düşüncelerini yazdığı bir platform. Duymak istediklerinizi sınırlı tutarsanız bu sizin için hata olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?