- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Harbi burcu da aslan haDemekki o aslanların içinde,okşanmayı bekleyen sevimli bir kedi yavrusu var,bunu çözenler çözüyor,adamları peşinden koşturuyor ister eş,ister yasak aşk...
Ben deneyim diyorumda adam şantiyede çalışıyor çok yüksekte bişey olur aşagı düşer diye cesaret edemedimHâlâ kocasına pompilim diye mesaj atmayan var mı aranızda?
Dene deneBen deneyim diyorumda adam şantiyede çalışıyor çok yüksekte bişey olur aşagı düşer diye cesaret edemedim
Denesemiki hiç benden böyle bir söz duymadıya aşagı düşmez demiDene denebakalım seninki de pompilito mu
DeneDenesemiki hiç benden böyle bir söz duymadıya aşagı düşmez demi
Atım valla bekliyorummDeneALLAH korusun düşmez ya belki de yıllardır beklediği sözdür
Normalde ikimiz de şımarık insanlar deiliz ama evin için de aynı sizin bahsettiginiz gibi. Her şekilde şımarıp birbirimize saçma sapan hitaplarda bulunuyoruz. Şahsen hoşuma gidiyor cMerhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz
BenHâlâ kocasına pompilim diye mesaj atmayan var mı aranızda?
Yaz da görBen pompitom yazıp yollasam o ne la topitop gibi derçok fenaymış hitaplarınız evlerden ırak bizde en fazla "hacı, müdür, ortaam" falan olur
Pompilimin anlamı nedir?
Hiç bir fikrim yok ponçiğin 2018 sürümü galiba bence en iyi hitap hacı abi :) bu pembiklik işi bana göre değilmiş okudum mesajları bir tane uyan yokPompilimin anlamı nedir?
Eşine hacı mı diyorsunHiç bir fikrim yok ponçiğin 2018 sürümü galiba bence en iyi hitap hacı abi :) bu pembiklik işi bana göre değilmiş okudum mesajları bir tane uyan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?