Eşe hitap

Haha yaaa vallahi benimkide öyle. Hatta hiç askım canım demiyor diye bile konu açmıştım geçen. hayret ettim nasıl yadırgamadı :))))

İsmimle duyamayacak kadar uzaksam ve büyükler varsa hitap eder hayatım ya da aşkım der genelde ama artık sınır tanımam ben de bakalım o neler türetecek
Vay pompilito kocacımm vayy! Daha dozunu kaçırırım ben bunun cilve mi istiyosun kamooon diye

Aradı şimdi diyalog şöyle

O: -sevgilim naptın?
Ben : -iyiyim sevgilim sen naptın?
O: -iyiyim de what is the pompilişko?
Ben : -it is the sosyal deney
O : - ha ok. KK yani
Ben : -aynen aynen

KK yani, iyiymiş

Konu sayesinde bir sürü adama pompiliko mesajı gitti, evliliklere yenilenme geldi resmen
Ben de yalnızlığımı hissettim konuyu okurken

Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılır Yanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Aşkınızı güncellemeliymişsiniz demekki,yaptığı bu amme hizmeti için fukkaya bi teşekkür edin bakalım ,eşleriniz bilse mnnettar olurdu:))

Harbiden hiç yadırgamadılar ya bizde mi bir tuhaflık var adamlar minnoş kedi çıktı

Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılır Yanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Benimki de Sivaslı ve aynen o kelimeleri kullanır, babayiğitliğiyle övünürdü bir popilitoma tav oldu ya la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…