- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Haha yaaa vallahi benimkide öyle. Hatta hiç askım canım demiyor diye bile konu açmıştım geçen.hayret ettim nasıl yadırgamadı :))))
Cevap hazir: aaaa nasıl bilmezsin kociskom, mitolojide çok güçlü, karizmatik, yakışıklı anlamına geliyoraynen ya anlamı ne dese bir şey de diyemem
Cevap hazir: aaaa nasıl bilmezsin kociskom, mitolojide çok güçlü, karizmatik, yakışıklı anlamına geliyor
Hahaaaa ben alo cuyum, 19 yıllığım:))))ama ilk yıllarda aşkipompom olamadık:)))))ilk yıl normaldir hele bir 20. yıla gel alooo diye bile seslenir
Aradı şimdi diyalog şöyle
O: -sevgilim naptın?
Ben : -iyiyim sevgilim sen naptın?
O: -iyiyim de what is the pompilişko?
Ben : -it is the sosyal deney
O : - ha ok. KK yani
Ben : -aynen aynen
Aşkınızı güncellemeliymişsiniz demekki,yaptığı bu amme hizmeti için fukkaya bi teşekkür edin bakalım ,eşleriniz bilse mnnettar olurdu:))Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılırYanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Harbiden hiç yadırgamadılar yaHahahahah peşine aradı kahkahalarla açtım,yemin ediyorum zerre yadırgamamış aşkım neye gülüyorsun ki eve gelirken bir şey lazım mı diyorPompilito dedim ya pompilito? Kaç kez duydun da yadırgamıyosun
Yok ben karar verdim daha da komik görünür diye asla bişeyden kaçınmam.
Keşke benimki de böyle yazsaydıCvp geldi kimyazmış
Adamlar bunu bekliyormuş, pıtırcıklarBende 4 cümle de kullandım sanki kullanmamışım gibi gayet normal cevap verdi o ne diye bile sormadı ya
Bir bildikleri varmış demek kiBirisi de eşine telefonda "poçiniii" diyordu,boşuna değlmiş:))
Benimki de Sivaslı ve aynen o kelimeleri kullanır, babayiğitliğiyle övünürdüYa niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılırYanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Yavaş gelKac yasindasiniz bu hitaplar cok itici benceaskitom falan neysede pompisim ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?