- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Aşkınızı güncellemeliymişsiniz demekki,yaptığı bu amme hizmeti için fukkaya bi teşekkür edin bakalım ,eşleriniz bilse mnnettar olurdu:))
Cilve mi istiyorsun, kamoonİsmimle duyamayacak kadar uzaksam ve büyükler varsa hitap eder hayatım ya da aşkım der genelde ama artık sınır tanımam ben de bakalım o neler türetecek
Vay pompilito kocacımm vayy! Daha dozunu kaçırırım ben bununcilve mi istiyosun kamooon diye
Büyük konuşma kuzumEşim bana aşkilotam dese ertesi gün boşarım onu
Lütfen yaz yaBen yazmaya korkuyorum sürekli ister diye..belli mi olur
Adamlar bunu bekliyormuş, pıtırcıklar
Benimki de Sivaslı ve aynen o kelimeleri kullanır, babayiğitliğiyle övünürdübir popilitoma tav oldu ya la
Yavaş gel
Başta böyle diyenler şimdi pompilitonun erleri olduEşine denemeden emin olma:))
Ahahabende yumuşatıcıyı unutma ponçikila yazmıştım
burda öyle marka yok diyor ya ahahahahaha
o kadar ihtimal vermiyor ki hitap olabileceğine
Aynen yazık acıdım adamlaraDemek neymiş her erkegin hayaliymis pompilim olmakk. Bizde is yok
Alamamıştır. Ard arda bebitom falan da yaz
boşver ponçikila yoksa bingo al dedimAhahaaldın mı bebitom yaz
Keşke benimki de böyle yazsaydı
KorkuyorumLütfen yaz yabelki seninki de pompitom çıkar
Bence bozuntuya verme, ciddi olduğunu göster belki o da ponçik çıkar ama bozuntuya vermiyordur dalga geçiyon diyeo bence dalgasına yazdığımı anlamıştır akşam sorar konusunu sorarsa yazarım ne dediğini
Demekki o aslanların içinde,okşanmayı bekleyen sevimli bir kedi yavrusu var,bunu çözenler çözüyor,adamları peşinden koşturuyor ister eş,ister yasak aşk...Benimki de Sivaslı ve aynen o kelimeleri kullanır, babayiğitliğiyle övünürdübir popilitoma tav oldu ya la
Yorumları okuİyi ki zamanında evlenmişim. Yeni nesil evliliklerde hitaplar bile bi değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?