Eşe hitap

Flört dönemimizden beri AŞK olarak kayıtlı bizde. Hiç değişmemiştir. Aslında son zamanlarda sıkıldım biraz, ilgi çekici bir şey bulursam değiştiririm ikimizi de
Ben değiştim haksız mıyım şimdi camış demekte soruyorum isyanım var :)

Bende adımla kayıtlıyım senelerdir canım bak senelerdir diyorum

Triplendim, yanımda da şu an "Niye ismimle kayıtlıyım beeeöö" dedim. "Sonuna m ekleyeyim" dedi. Ama sonuna m ekleyince de başka bir isimmiş gibi oluyor, sahiplenme anlamı katmıyor. Ay bıktım bunun düz mantığından ehehe.

Benim adımda eşimin adı gizli o yüzden ben adımla kayıt etmesini hiç sorun olarak görmedim.
Sonuçta toplantıdayken telefonunun pompililotom arıyor diye çalmasını istemez

Benim adımda eşimin adı gizli o yüzden ben adımla kayıt etmesini hiç sorun olarak görmedim.
Sonuçta toplantıdayken telefonunun pompililotom arıyor diye çalmasını istemez

Hahsjsjsj "pompililotom arıyor". Ayy yalnız romantizm diye buna derim adımda adın var falan uuu beybi...

Pompitoşkon dinlesin o zaman seni :) Dikkat et ama senin isyanın onun isyanına dönüşmesin de pompitoşkom demen yüzünden
Benden bekleyeceği en son şeylerden biri bunu söylememdir heralde şoka girer hatta nefes tutmak suretiyle bitkisel hayata girip kalıcı hafıza kaybı yaşamayı deneyebilir :)

Bir nesil beni korkutuyor yahu kocişle başladı nerelere geldi patates çuvalım diye seven gördü bu gözler :0 ben mi garip karşılıyorum bilrmedim!
Osuruk çiçeğim diye sevin bari daha yaratıcı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…