- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Ben değiştim haksız mıyım şimdi camış demekte soruyorum isyanım var :)Flört dönemimizden beri AŞK olarak kayıtlı bizde. Hiç değişmemiştir. Aslında son zamanlarda sıkıldım biraz, ilgi çekici bir şey bulursam değiştiririm ikimizi de
Bende adımla kayıtlıyım senelerdir canım bak senelerdir diyorumYalnız dikkatimi çekti, herkesin kocası ne kadar romantik ha. Benimkinin telefonunda adımla kayıtlıyım hiç aşkım, beybitom falan diye kaydetmemiş. Trip mi atsam, ehehe.
Haklısın haklısın :) Vur isyanı buraya, dinlerim benBen değiştim haksız mıyım şimdi camış demekte soruyorum isyanım var :)
Bende adımla kayıtlıyım senelerdir canım bak senelerdir diyorum
1 m ile yırtamazsın deTriplendim, yanımda da şu an"Niye ismimle kayıtlıyım beeeöö" dedim. "Sonuna m ekleyeyim" dedi. Ama sonuna m ekleyince de başka bir isimmiş gibi oluyor, sahiplenme anlamı katmıyor. Ay bıktım bunun düz mantığından ehehe.
Benim adımda eşimin adı gizli o yüzden ben adımla kayıt etmesini hiç sorun olarak görmedim.Triplendim, yanımda da şu an"Niye ismimle kayıtlıyım beeeöö" dedim. "Sonuna m ekleyeyim" dedi. Ama sonuna m ekleyince de başka bir isimmiş gibi oluyor, sahiplenme anlamı katmıyor. Ay bıktım bunun düz mantığından ehehe.
Benim adımda eşimin adı gizli o yüzden ben adımla kayıt etmesini hiç sorun olarak görmedim.
Sonuçta toplantıdayken telefonunun pompililotom arıyor diye çalmasını istemez
Tüm isyanımı biriktirip pompitoşkoma yönlendireceğim bu konu beni çok pis gaza getirdi :)Haklısın haklısın :) Vur isyanı buraya, dinlerim ben
Pompitoşkon dinlesin o zaman seni :) Dikkat et ama senin isyanın onun isyanına dönüşmesin de pompitoşkom demen yüzündenTüm isyanımı biriktirip pompitoşkoma yönlendireceğim bu konu beni çok pis gaza getirdi :)
Kader ağlarını örmüştüHahsjsjsj "pompililotom arıyor". Ayy yalnız romantizm diye buna derim adımda adın var falan uuu beybi...
Benden bekleyeceği en son şeylerden biri bunu söylememdir heralde şoka girer hatta nefes tutmak suretiyle bitkisel hayata girip kalıcı hafıza kaybı yaşamayı deneyebilir :)Pompitoşkon dinlesin o zaman seni :) Dikkat et ama senin isyanın onun isyanına dönüşmesin de pompitoşkom demen yüzünden
Kız adam elden gitmesin sonra, yavaştan al önce aşkım canım falanla alıştırBenden bekleyeceği en son şeylerden biri bunu söylememdir heralde şoka girer hatta nefes tutmak suretiyle bitkisel hayata girip kalıcı hafıza kaybı yaşamayı deneyebilir :)
Gerçek mi yoksa kinaye mi yaptınız ?Kocam bana tarla faresi der ben de ona sıçan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?