- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Yollar gidişime pompitişkom gülüşüme hasta kudurun :)Jajdndnsbavbznana ahahahaha
Sen batan güneş, ben yollarda çilekeş.
puahahahaJajdndnsbavbznana ahahahaha
Sen batan güneş, ben yollarda çilekeş.
Valla direk cinsellik cagirisir.merakımdan kocama pompitom diye mesaj atasım var da gelecek cevaptan korkuyorum küfür falan eder mazAllah
Ahahahaha verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
İstanbul Ankara 6 saat sana sewgim 24 saat Pompililililililililim :)puahahaha
rampaların ustasıyım
g*tünün hastasıyım
Biz de isimle kayıtlıyız. Hiç değiştirme gereği duymadım.Yalnız dikkatimi çekti, herkesin kocası ne kadar romantik ha. Benimkinin telefonunda adımla kayıtlıyım hiç aşkım, beybitom falan diye kaydetmemiş. Trip mi atsam, ehehe.
Bende yanlızken ona kocacım msjda falan askım vs o anki ruhhalime göreEskiden benimkide cikcikim derdi.simdi akıllı der bana dısarda falanda öyle seslenir bana bu gidişle adımı unutcam valla
Ben pompilitom isterim de hatta ısrarcı olTriplendim, yanımda da şu an"Niye ismimle kayıtlıyım beeeöö" dedim. "Sonuna m ekleyeyim" dedi. Ama sonuna m ekleyince de başka bir isimmiş gibi oluyor, sahiplenme anlamı katmıyor. Ay bıktım bunun düz mantığından ehehe.
Ahahahhdhdbxbx bunları atasım var ama tepkisini ölçemiyorum ajjdhshajajahpuahahaha
rampaların ustasıyım
g*tünün hastasıyım
Canı sıkılan da okuyor.Cani sıkılan konu aciyor
Yine mi sen?Canı sıkılan da okuyor.
Konuyu okumadan siteye giriş yapamazsın diye uyarı mı çıktı?
Bu ne bayağılık ya?Pompilim nedense bana cinselliği çağrıştırıyor
Aşkım bugün pompişe geç kalma
Sen olmasan kime sararım ben?
Ben sex hayatını arkadaşlarına anlatan varoş kadın değilim de;Bu ne bayağılık ya?
WhatsApp grubu değil bura
Sex hayatını arkadişlerine anlatan varoş kadınlar-dan 1isi
Biz de isimle kayıtlıyız. Hiç değiştirme gereği duymadım.“Aşkım” dan tiksiniyorum ben de ya. Geyik olsun diye çok isim uydururum ama aşkım daha iğrenç bence. Asıl pembik gelin deyince benim aklıma gırtlaktan gelen bir k harfiyle her cümlesinin başında aşqımm diyen biri geliyor. Aşqım ne alakası var, aşqım gördün mü aşqım aşqım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?