- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Dışardaysa daha iyi at at at at :)Evliyim de dışarıda kendisi :)
Sen bi at bakalım ne diyecek
Ya bisi sorcam acaba kocalarinizin adi mi yok?
Bi tek ben mi adıyla hitap ediyorum?
Kalbinde yer yoksa pompilimDışardaysa daha iyi at at at at :)
Eşim bana senin g... yerim dese , inanın soğurum .
Rast geleKalbinde yer yoksa pompilim
Sorun yok ben ayakta da giderim :)
Yazdım
yanımda eşim akşamdan beri pompili pom pom diyorumEvliyim de dışarıda kendisi :)
Sen bi at bakalım ne diyecek
Tam yoğun bir iş temposu içindeyken falan.yanımda eşim akşamdan beri pompili pom pom diyorumgösterdim benim kadar gülmedi ama snkdvkdkdkvhs daha değişik fikirlere açığım yarın onları atarım mesajda daha komik oluyor
Kalbinde yer yoksa pompilim
Sorun yok ben ayakta da giderim :)
Yazdım
KK yasağı geliyormuş mazallah gizliden gizliye girerimTam yoğun bir iş temposu içindeyken falan.
Ahahahaha.
Hakkımızda ne düşünecekler bilmem
AhahahhaCiddiyetimi kaybediyorum ajshahanhahsnsnsns.
Dohtora gittim
Böbreğimde daş
Dişimde çürük
Kalbimde seni buldu.
Ha?Sen polemik nasıl başlar görmemişsin
Ben yorum yazar, çıkarım
Konudan bana bildirim gelmez
Gerek yok yorma kendini makara kukara sonuç yok ;DYa ben çıktım, pompilimle ilgilendim, burda da pompili ile ilgilenmişler 57 sayfa nedir insan okuyacak bunları
Ahaha :) anadolunun bağrından kopmuş taze taze :)Ahahahhagalbim diye okudu. Yani mani o derece yöresel bir ağızla geldi dilime öyle içten, öyle sıcak
Ahahahah sağdan sağdan gizli gizli :)KK yasağı geliyormuş mazallah gizliden gizliye girerim
Hayr biz yapmiyoruz. Hic yapmadik da ama herkesin kendi yasayisi yapanida yapmayanida garipsemem. Ikinizde bu durumdan hoslaniyrsanz sikinti yok. Bizde asla birbirimize ismimzle hitap etmeyiz. Bikere bile cikmadi mesela agzimdan ismi:) hep tatlım derizz herşyimz tatlılıkla olsun diye. 3 senelk evliyim 3 senedir de bu böyle:)) dışarda da mı öylesiniz. Bizim sabittir mesela. Kim olursa olsun bizde değişmezMerhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz
Onu boşver senin g.tünü yerim şerefsiz de bakalım asıl o zaman ne diyecekPompilitom yazdim bende bekkiyorum ne dicek:)
Tamam gelsin birazdan solerim:) sonucu yazarim taşlamasın burdaki avratlar sonra beni :))))Onu boşver senin g.tünü yerim şerefsiz de bakalım asıl o zaman ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?