- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Pompiş uyku mu tutmadı seni yoksa biri zorla bu konuya mı çekti tehdit falan mı var ha yoksa ne yapacağını biliyosundur biliyo musun?Bu ne bayağılık ya?
WhatsApp grubu değil bura
Sex hayatını arkadişlerine anlatan varoş kadınlar-dan 1isi
Bu ne bayağılık ya?
WhatsApp grubu değil bura
Sex hayatını arkadişlerine anlatan varoş kadınlar-dan 1isi
Pompişi yok galiba o yüzden depresifBdv'de pek takılmam ama ne zaman girsem sizin gereksiz bir polemik yaratma çabanızı görüyorum. Gerçekten epey mutsuz olduğunuzu düşünmeye başladım. Keşke bir konu açıp anlatsanız.
Pompişi yok galiba o yüzden depresif
Cahil cesaretiyle forum üyelerine laf soktuğunu sanan aşırı trajikomik insan kendisi. :)Pompiş uyku mu tutmadı seni yoksa biri zorla bu konuya mı çekti tehdit falan mı var ha yoksa ne yapacağını biliyosundur biliyo musun?
Bu kadar olamaz yahu bilmiyosan boşan adama yazık :)Son ne diyorduk kocaya:)
Sen polemik nasıl başlar görmemişsinBdv'de pek takılmam ama ne zaman girsem sizin gereksiz bir polemik yaratma çabanızı görüyorum. Gerçekten epey mutsuz olduğunuzu düşünmeye başladım. Keşke bir konu açıp anlatsanız.
Yok var yok var işte ha yopyok var bi de ki bu gruba dahil bence kendileri o derece :)İstemsizce güldüm. Benim de yok diye ara ara üzülüyodum ama konudaki bazı yorumları görünce şükretmedim değil.
Sen polemik nasıl başlar görmemişsin
Ben yorum yazar, çıkarım
Konudan bana bildirim gelmez
Üzülme :)Doğrudur işin o kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Bana kalırsa tarayıcıyı kapatınca biter gider zaten, internet diyaloglarını önemsemem. Ama siz alakasız yerlerden insanlara sataşıyorsunuz, dikkat çekici bir agresifliğiniz var. Bunu da sataşmak için söylemedim. Hakikaten üzüldüm mutsuzluğunuza.
Üzülme :)
Yakında bitiyor :)
Ama buradaki dilim değişir mi bilmiyorum:)
Bu kadar olamaz yahu bilmiyosan boşan adama yazık :)
öyle birini sev ki sen kociştellişkom diyince o pompillililim desinİstanbul Ankara 6 saat sana sewgim 24 saat Pompililililililililim :)
Akıllı ne ya,söyletmem valla öyle,sanki tamlaması eksik gibi yarım akıllı,gelgit akıllı vsEskiden benimkide cikcikim derdi.simdi akıllı der bana dısarda falanda öyle seslenir bana bu gidişle adımı unutcam valla
atsana lütfen ahahahah tepkisi “bende tam bu anı bekliyordum. will you marry me aşkiştoroşkom”Ahahahhdhdbxbx bunları atasım var ama tepkisini ölçemiyorum ajjdhshajajah
Şu emojilerde canerin kafasında dilini ısırarak bardak kırma figürü de olsa keşke anladın onu senöyle birini sev ki sen kociştellişkom diyince o pompillililim desin
anladım anladım
Şu emojilerde canerin kafasında dilini ısırarak bardak kırma figürü de olsa keşke anladın onu sen
Evliyim de dışarıda kendisi :)atsana lütfen ahahahah tepkisi “bende tam bu anı bekliyordum. will you marry me aşkiştoroşkom”evli misin bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?