kuzenim yazmış de oldu olacakCocuklar yazdi desem:))) okuma yazma bilmiyolarki daha : (
Ben de hatun ve isim sonuna eklenen oş eş gibi eklerden nefret ediyorum isim söyle daha iyi ne o öyle biz diyo muyuz mahmutoş vsSevgililik ve evlilik dahil laubali hal ve tavırlardan, hiç
Hoşlanmam. Saygı benm için en az sevgi kadar ve hatta dahada fazlasıyla önemli. Bugün severken şerefsiz diyen yarın kavga ettiğinde neler demez ki.
Bu çizgimi hep korurum ki 8 senesi evlilikle geçen 14 senemiz boyunca en derin tartışmamızda dahi en ufak argo kelime kullanmadık birbirimize. Müsade etmedim. Çocuklarımda birbirlerine argo kullanamaz, yasaktır evimizde. Dışarda salak kelimesini duymuş hemen uyardım kızımı.
Eşim İlk tanıştığımız zamanlarda ismimi kısaltarak kullanmıştı bir iki defa. ‘Ben senin asker arkadaşı değilim’ diye uyardım. Halbuki Arkadaşlarım öyle hitap ediyordu ve onlardan duymuştu . ama müsade etmedim kendisinin ismimi kısaltarak hitap etmesine. Böylece sağlam kurduk temellerimizi.
Herkesin kendi hayat görüşü farklıdır . Saygı duyarım. Buda benm görüşüm.
Koltukta oturuyordu telefona bakıyordu. Günün nasıl geçti pompitoşkom dedim. Hafif gülümseyerek yüzüme baktı bi 4 saniye. Sonra ne, bir daha söyler misin dedi. Pom-pi-toş-kom dedim. Gülerek bunu duymasam daha iyi geçebilirdi, dedi. Sonra bende güldüm. Hala gülümseyerek iyi misin falan dedi. Gülerek odaya kaçtım ben. O da benden iyisin diye bağırdı gülerek.
Sonra şaka yaptım bebeğim, ilk ve sondu bu dedim. Bence de bu evin dışına çıkmasın dedi
İyi güldük gece geceBazen çocuklaşıyoruz ikimizde
valla arabaya atıp adliyeye götürmesin deOna da gülerek tepki vermez herhaldeDirekt arabaya atıp hastaneye götürebilir
Ahahaha yok artıkvalla arabaya atıp adliyeye götürmesin de
Di mi ama serdar ortaçın dediği gibi binlerce pompiş var :)Ahahaha yok artıkKendi bilir valla başka pompişler bulurum
her pompişin yoğurt yiyişi farklıdır sonuçtaAhahaha yok artıkKendi bilir valla başka pompişler bulurum
Bence onu dese daha iyiydi:))
eşin bi de g*tünü yerim şerefsizi duysa
Aman ben eşimi seviyorum :) Pompiş falan olmasın amanher pompişin yoğurt yiyişi farklıdır sonuçta
Gaza getirme kız ikinciyi kaldıramayabilirBence onu dese daha iyiydi:))
Olsun onuda yarin dene biz bekleriz:)))Gaza getirme kız ikinciyi kaldıramayabilir29 yaşında daha kalpten gitmez ama
Seninki eve gelsin görüşeceğizOlsun onuda yarin dene biz bekleriz:)))
Şaka amaçlı denilebilir ya, gidip de sokağın ortasında demeyin tabi :) Evde biraz gülmek için iyi bence böyle şeyler :)Ya ben pompitom mu okuyunca yazamadım heralde ayipli bisey düşündüm. Kesin esimde oyle düşünür diye dedim bu sana çağrıştırıyor diye bu ne aklima gelmiyor bisey1 dedi. Kendimden utandım
Şaka amaçlı denilebilir ya, gidip de sokağın ortasında demeyin tabi :) Evde biraz gülmek için iyi bence böyle şeyler :)
Onu bende savunmuyorum kesinlikle. O nedir ya. Öyle sevgi göstergesi olmaz olsun. Böyle terbiyesizce konuşmayız ama 7/24 de ciddi olmayız. Hayat arada da dalga istiyor :)Yani yani ama hayatımda boyle hitap duymadim ben cok değişik ama asil değişik gelen senin g.tunu yerim şerefsiz. Şerefsiz sevgi göstergesi değil.
Hatta bu dilde baska seyleri demeye yol açar gülüp geçilirse
Geldi:))Seninki eve gelsin görüşeceğiz.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?