Eşe hitap

Ben de hatun ve isim sonuna eklenen oş eş gibi eklerden nefret ediyorum isim söyle daha iyi ne o öyle biz diyo muyuz mahmutoş vs

Koltukta oturuyordu telefona bakıyordu. Günün nasıl geçti pompitoşkom dedim. Hafif gülümseyerek yüzüme baktı bi 4 saniye. Sonra ne, bir daha söyler misin dedi. Pom-pi-toş-kom dedim. Gülerek bunu duymasam daha iyi geçebilirdi, dedi. Sonra bende güldüm. Hala gülümseyerek iyi misin falan dedi. Gülerek odaya kaçtım ben. O da benden iyisin diye bağırdı gülerek.

Sonra şaka yaptım bebeğim, ilk ve sondu bu dedim. Bence de bu evin dışına çıkmasın dedi

İyi güldük gece gece Bazen çocuklaşıyoruz ikimizde

eşin bi de g*tünü yerim şerefsizi duysa

Ya ben pompitom mu okuyunca yazamadım heralde ayipli bisey düşündüm. Kesin esimde oyle düşünür diye dedim bu sana çağrıştırıyor diye bu ne aklima gelmiyor bisey1 dedi. Kendimden utandım

Ya ben pompitom mu okuyunca yazamadım heralde ayipli bisey düşündüm. Kesin esimde oyle düşünür diye dedim bu sana çağrıştırıyor diye bu ne aklima gelmiyor bisey1 dedi. Kendimden utandım
Şaka amaçlı denilebilir ya, gidip de sokağın ortasında demeyin tabi :) Evde biraz gülmek için iyi bence böyle şeyler :)

5 senelik evliyiz

Ponci
Kocamikolla
Kumto
Ponci
O an aklima ne gelirse onu soyler yazarim esim sabit kuzum.

Şaka amaçlı denilebilir ya, gidip de sokağın ortasında demeyin tabi :) Evde biraz gülmek için iyi bence böyle şeyler :)

Yani yani ama hayatımda boyle hitap duymadim ben cok değişik ama asil değişik gelen senin g.tunu yerim şerefsiz. Şerefsiz sevgi göstergesi değil.
Hatta bu dilde baska seyleri demeye yol açar gülüp geçilirse

Onu bende savunmuyorum kesinlikle. O nedir ya. Öyle sevgi göstergesi olmaz olsun. Böyle terbiyesizce konuşmayız ama 7/24 de ciddi olmayız. Hayat arada da dalga istiyor :)

İlişkiniz ritmine göre değişebilecek bir şey. Benle eşim gülüp geçtik mesela, bir daha da demem şaka amaçlı söyledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…