Eşe hitap

Sevgililik ve evlilik dahil laubali hal ve tavırlardan, hiç
Hoşlanmam. Saygı benm için en az sevgi kadar ve hatta dahada fazlasıyla önemli. Bugün severken şerefsiz diyen yarın kavga ettiğinde neler demez ki.
Bu çizgimi hep korurum ki 8 senesi evlilikle geçen 14 senemiz boyunca en derin tartışmamızda dahi en ufak argo kelime kullanmadık birbirimize. Müsade etmedim. Çocuklarımda birbirlerine argo kullanamaz, yasaktır evimizde. Dışarda salak kelimesini duymuş hemen uyardım kızımı.

Eşim İlk tanıştığımız zamanlarda ismimi kısaltarak kullanmıştı bir iki defa. ‘Ben senin asker arkadaşı değilim’ diye uyardım. Halbuki Arkadaşlarım öyle hitap ediyordu ve onlardan duymuştu . ama müsade etmedim kendisinin ismimi kısaltarak hitap etmesine. Böylece sağlam kurduk temellerimizi.
Herkesin kendi hayat görüşü farklıdır . Saygı duyarım. Buda benm görüşüm.

Esime watupptan yazdim senin .. yerim s.. diye:)

Tepkisi: ney
Ben: senin .. yerim s..
Tepkisi: iyimisin?

2dk sonra yazmıs: Hasta misin sen ne diyon?
Trontriko sacma sapan konusma ne diyon? Manyak misin sen? Ne diyon?

Ben: senin .. yerim s..

Ya cocuklar uyuyo geberiyom gulmekten:))) aguhahaha

Yarin konu acmam insallah kocam beni dovdu ya da herif beni bosuyo ya da kk sayesinde timarhaneye kapatiyolar beni diye:)))

Aha pembik gelin misin sen yoksa
... ni yerim nedir ya. Cok kotu bence. Niye yazdin buraya ne gerek vardi. Ogrenince ne kazandik simdi. Dert mi bu kaldirin bu konuyu midem bulandi

Gece gece güldüm ya

Krize girdim tontriko şaka mısın yapılır mı bu

ay bu çok iyi ahahahah yazık adama ya karısı, çocuklarının anası için ne kadar da endişeleniyor şuan.

Telefonumu ele geçirmişler ben yazmadım falan de bari daha inandırıcı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…