- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Bu çok tehlikelig*tünü yerim şerefsiz de ahhahahah
tamam boşver gece gece.AhahahBu olmaz ama haksızlık
Hem fikir miyiz??tamam boşver gece gece.
kalbinde yer yoksa pompilim
sorun yok ben ayakta da giderim de
Pompi yi duyduğu anda beyaz ışığı görebilir kalp masajı biliyo musun :)Hem fikir miyiz??
Suni teneffüs biliyorum o yeter onu canlandırmayaPompi yi duyduğu anda beyaz ışığı görebilir kalp masajı biliyo musun :)
Teneffüs fikri aklıma bile gelmedi acaba nedenSuni teneffüs biliyorum o yeter onu canlandırmayıEşim alışkındır benden böyle dğeişik hitaplar görmeye pek şaşıracağını sanmyorum
Esime watupptan yazdim senin .. yerim s.. diye:)
Tepkisi: ney
Ben: senin .. yerim s..
Tepkisi: iyimisin?
2dk sonra yazmıs: Hasta misin sen ne diyon?
Trontriko sacma sapan konusma ne diyon? Manyak misin sen? Ne diyon?
Ya cocuklar uyuyo geberiyom gulmekten:))) aguhahaha
Yarin konu acmam insallah kocam beni dovdu ya da herif beni bosuyo ya da kk sayesinde timarhaneye kapatiyolar beni diye:)))
Bende guldum valla :)Gece gece güldüm ya
Krize girdim tontriko şaka mısın yapılır mı buEsime watupptan yazdim senin .. yerim s.. diye:)
Yarin konu acmam insallah kocam beni dovdu ya da herif beni bosuyo ya da kk sayesinde timarhaneye kapatiyolar beni diye:)))
Yaptim valla asil birazdan gelince ne dicekmerak ediyorum:))Krize girdim tontriko şaka mısın yapılır mı bu
ay bu çok iyi ahahahahEsime watupptan yazdim senin .. yerim s.. diye:)
Hadi kalk acile gidiyoruz der kesinYaptim valla asil birazdan gelince ne dicekmerak ediyorum:))
O kesin, valla baya ciddi sordu iyimisin diye israrla:)ay bu çok iyi ahahahahyazık adama ya karısı, çocuklarının anası için ne kadar da endişeleniyor şuan.
Telefonumu ele geçirmişler ben yazmadım falan de bari daha inandırıcı:)Esime watupptan yazdim senin .. yerim s.. diye:)
Ya da hazir benim avrat kaffayi yedi ole kalsin belki biraz normallesir deyip ellemez hic:))Hadi kalk acile gidiyoruz der kesin
Cocuklar yazdi desem:))) okuma yazma bilmiyolarki daha : (Telefonumu ele geçirmişler ben yazmadım falan de bari daha inandırıcı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?