Eşe hitap

Gozumun onunde pembe koltuklar pembe perdeler pembe halilar canlandi yazinizi okuyunca. Omrum der bana gunisigim derim ona. Bu en basindan beri boyle.

18 yillik evluyuk.
4 yilda oncesi tanişma.
Hiç kaba veya incitici hitaplarimiz olmadi.
Toplumda veya akrabalari yaninda,arkadaşlari yaninda adinin sonuna hep BEY kelimesini ekledim.
Bizbizeyken beyim,erim,babasi,hakliysam ve kizginsamm adi- bey- ALOOO acin şu kulaklarda duyun birrr.sonra işte zorla dinletirim kendimi bla..bla..bla..
O ise adimin ilk hecesini ikiler hitabinda.18+4 yildir.ee benden 7 yaş buyuk.buyursun soylesin er gişim benim.

Kusura bakmayın böyle hitaplar bana çok saçma gelir yeni evlisiniz ve sanırım yaşınız genç çok değil iki yıl sonra bunlardan eser kalmıyor hayat telaşına düşünce hepsi uçup gidiyor

Benim pompilim şuan uyudu,aslında şu konuyu daha önce okumuş olaydımda bende bi pompilim patlatıp adamın uykusunu kaçırsaydım nolurdu
Hiç üşenmeden bütün sayfaları okudum yarın benim pompiliye bi değişiklik yapayım da aksiyon olsun hayatımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…