Eşi askerde olan hanımlar ...

ısparta gülü merhaba ıspartada mı oturuyorsun ?
direkt konuya girdim
benim nişanlım askerliğini yaptı geldi yani konu askerlikle alakalı değil de,, orada oturuyorsan bende evlenip oraya geliyorum diyecektim

Son düzenleme:
ısparta gülü merhaba ıspartada mı oturuyorsun ?
direkt konuya girdim
benim nişanlım askerliğini yaptı geldi yani konu askerlikle alakalı değil de,, orada oturuyorsan bende evlenip oraya geliyorum diyecektim

:) hmam ne güzel çok sevindim senin adına..evet Isparta'da oturuyorum çok güzel bir yer şimdiden söyleyeyim sana :)

:) hmam ne güzel çok sevindim senin adına..evet Isparta'da oturuyorum çok güzel bir yer şimdiden söyleyeyim sana :)

Evet canım biliyorum gezdim gördüm bende seviyorum :)
Neresindesin canım sen, biz merkezde oturacağız

Benimde eşim martta gitti askere bizde 5 aylık evliydik gittiğinde şuan 5 ayı bitti ama bide bana sorun. Benimde eşim Ankara'da yapıyor. Bayramda gidicem inşallah. Sen sık sık gidebiliyomusun?

Eşim yarından sonra askere gidiyo Ankara'ya .çok üzgünüm daha 5 aylık evliyiz ((

Allah şimdiden yardımcınız olsun..bizde yani evliyiz eşim nasipse kasımda gidecek hemde uzun dönem ..Allah kolaylaştırsın onada sizede off şimdidn gamlı baykuş gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…