• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi böyle olan var mı (aslan burcu) çıldıracağım

aslan erkekleri eşine düşkün olur ve eşin seni yanında istiyor sanırım sen bunalmışsın bak konuları genelde herkes ilgisizlikten şikayetçi bence şanslısın :p
aslan kadını olarak söylüyorum sevdiklerini aslanlar biraz göz önünde görmek ister ama bunu tabiki bunu ayarlamak dozunu önemli aslanlar ailesine düşkün evcimendir ne kadar umursamaz görünse de dışardan bakışta :)
aile konusunda biraz abartmış sanki sen artık farklı birşeyler yapmanız gerektiğini sizin bir aile olduğunuzu sizin de kendinize vakit ayırmanız gerektiğin sıkıldığını kibarca kırmadan aktarsan
bir de merakım başka şey var senin ailene nasıl ?

haklısınız tabiki ama benim sıkıntım hep ailesi ile ilgiliydi, bir aşamadık ki önümüzü görelim. Eşim ısrarla onları katmamaya çalışıyor, her şeyi yapan katan karıştıran onlar ama sorun bizde. Şaka gibi...

Sözde benim aileme karşı da çok iyi, benim ailem onun ailesiymiş. Ama davranışta biz iyiyken iyi aileme, aramız bozukken ne arar ne sorar gider, onlardan da uzaklaşıyor.

evet eski eşim aslandı. Düğün derneğe gitmezdi ama akraba diye geberirdi. her iznimiz annesi geilde geçerdi.yakına taşınınca da sürekli onlara gitmek zorunda kalıyordum. Bu bir sosyallik değik ve sosyalliğinde dozu olmalı. İstemediğin yere eşin istiyor gitmek zulüm. Yapılarınız farklı ne yazık ki:KK43:

Siz bu yüzden mi ayrıldınız?

Eşinizle farklısınız bu farklılıklarda orta yol bulamamışsınız bunca yıldır bundan sonrası için önünüzü güzel görüyor musunuz? Bunu iyi düşünüp karar verin bence.

Evet bende bunu düşünüyorum , bunca yıldır ailesiyle uğraşmaktan biz birbirimizi bile tanıyamamışız, bir aile olamamışız ki...Bunu da konuştuk. Ama burda da eşimin hatası çok, zaten kabul ediyor, konuşmuyor, isteklerini anlatmıyor, canı sıkılınca işe sarıyor kendini, muamma gibi bir şey karşımda.

Siz bu yüzden mi ayrıldınız?
hayır ama kavgalara neden oluyordu bu zorlamalar.Genel geçimsizliğimizde payı büyüktü negatif ruh haliyle misafirlikten hayırmı gelir.. sonra surat yaptınlar bilmem neler.. belki o akraba gezmeleri olmasa evlilik daha iyi bie yere kanalize olabilirdi. Midem bulanıyor şu gün bile.Ne gerek!

Sen benim evi bir gör haftasonları ağzına kadar dolu hiç oturmuyorum, geçen cuma çocuk gibi ağladım artık bacaklarımı uzatıp uyumak istiyorum diye artık daha dikkatli. 1 hafta dışarı çıkmasak hemen bunalır, beni almadan da bir yere adım atmaz ama alıştım ben, çıkıp gidiyorum onunla

Hadi yaaa, yok benim ev öyle olmadı hiç ama çağıracak kimseleri yok ki:) Ya şaka gibi bir yandan, ailesi herkesle küs akraba vs, ama sosyallik akraba ziyareti bekliyorlar :) Peki siz mi ayarlıyorsunuz gelme gitme işlerini?

hayır ama kavgalara neden oluyordu bu zorlamalar.Genel geçimsizliğimizde payı büyüktü negatif ruh haliyle misafirlikten hayırmı gelir.. sonra surat yaptınlar bilmem neler.. belki o akraba gezmeleri olmasa evlilik daha iyi bie yere kanalize olabilirdi. Midem bulanıyor şu gün bile.Ne gerek!

Sizi çok iyi anlıyorum,ya eşimde illa şuraya buraya gidelim yok, hep benden organizasyon bekliyor, yuvayı dişi kuş yaparmış.

Sizin burcunuz nedir?

Evet bende bunu düşünüyorum , bunca yıldır ailesiyle uğraşmaktan biz birbirimizi bile tanıyamamışız, bir aile olamamışız ki...Bunu da konuştuk. Ama burda da eşimin hatası çok, zaten kabul ediyor, konuşmuyor, isteklerini anlatmıyor, canı sıkılınca işe sarıyor kendini, muamma gibi bir şey karşımda.
Ben eşiyle mutlu olamayan bir kadın görüyorum sizin yazdıklarınızdan,gayet aklı başında makul bir insansınız. Sizin de eşinizinde hataları vardır, tüm ayrıntıları elbette bilemeyiz ama bunca zaman birşeylerin normale dönmesi gerekir bence. Ama hala bosanma lafini ağzına alabilmesi eşinizin evliliğinizin hiç oturmadığını gösterir. Bir ömür bu gelgitleri mi yaşayacaksınız ? İletişim kuramadığınız bir insanla bir hayatı paylasmak çok zor olur.
Hakkınızda hayırlı olsun ama bence daha mutlu olmayı hakediyorsunuz.

Hadi yaaa, yok benim ev öyle olmadı hiç ama çağıracak kimseleri yok ki:) Ya şaka gibi bir yandan, ailesi herkesle küs akraba vs, ama sosyallik akraba ziyareti bekliyorlar :) Peki siz mi ayarlıyorsunuz gelme gitme işlerini?
Benim eşim akraba düşkünü değildir, biz zaten eşimle liseden beri tanışıyoruz nerdeyse bütün arkadaşlarımız ortak 10 küsür yıldır.
Benim erkek kardeşimi çok sever her hafta sonu onu bir gece kalmaya kesin çağırıyor zaten. Cuma günü otururken mesela arkadaşlarıyla telefonda konuşurken yarın gel otururuz şunu yaparız bunu yaparız getirtiyor bir şekilde onları, ama benim eşim misafir gelince benden beklemez sağ olsun mutfağa girer çay servis eder tabakları taşır bende çok bir şey demiyorum ondan ama bazen yalnız kalıp kanepeye uzanıp tv izlemek istiyorum, haftanın 5 günü çalışıyorum çünkü.

Güzelce anlattım tabi ki gelsinler yesinler içsinler ama biraz da ev bize kalsın diye, tamam dedi şimdi de dışarı çıkalım diyor. Mesela bugün cuma mesaj atmış şimdi akşam nereye gidiyoruz aşkım diye :kızgın:

Ben eşiyle mutlu olamayan bir kadın görüyorum sizin yazdıklarınızdan,gayet aklı başında makul bir insansınız. Sizin de eşinizinde hataları vardır, tüm ayrıntıları elbette bilemeyiz ama bunca zaman birşeylerin normale dönmesi gerekir bence. Ama hala bosanma lafini ağzına alabilmesi eşinizin evliliğinizin hiç oturmadığını gösterir. Bir ömür bu gelgitleri mi yaşayacaksınız ? İletişim kuramadığınız bir insanla bir hayatı paylasmak çok olur.
Hakkınızda hayırlı olsun ama bence daha mutlu olmayı hakediyorsunuz.

Teşekkür ederim öncelikle..Nasıl anlatsam bir gün çok mutluyken öbür gün çok mutsuzuz...Eşim iyiyken çok iyi, kötüyken çok kötü.. (yani şiddet ve asla yok kötü derken, zaten asla ve asla tahammülüm olmaz). Benim iyiniyetim kullanılıyor diyor ve agresifleşiyor.

İletişim kilit konu bizde. Ve çok haklısınız ki biz evliliğin başında konuşulması gereken ne varsa 6 sene sonra konuştuk:) Konuşmayan kendini anlatmayan birini tanımak o kadar zor ki...Annem hep babanı emekli olunca tanıdım der, güler geçerdim inanın konuşmadan aynı evi paylaşmak bile tanımaya yetmiyor.

İnanın bu yazdıklarınızı ben de düşünüyorum. Bakalım neler gösterecek zaman ileriki günlerde...

Benim eşim akraba düşkünü değildir, biz zaten eşimle liseden beri tanışıyoruz nerdeyse bütün arkadaşlarımız ortak 10 küsür yıldır.
Benim erkek kardeşimi çok sever her hafta sonu onu bir gece kalmaya kesin çağırıyor zaten. Cuma günü otururken mesela arkadaşlarıyla telefonda konuşurken yarın gel otururuz şunu yaparız bunu yaparız getirtiyor bir şekilde onları, ama benim eşim misafir gelince benden beklemez sağ olsun mutfağa girer çay servis eder tabakları taşır bende çok bir şey demiyorum ondan ama bazen yalnız kalıp kanepeye uzanıp tv izlemek istiyorum, haftanın 5 günü çalışıyorum çünkü.

Güzelce anlattım tabi ki gelsinler yesinler içsinler ama biraz da ev bize kalsın diye, tamam dedi şimdi de dışarı çıkalım diyor. Mesela bugün cuma mesaj atmış şimdi akşam nereye gidiyoruz aşkım diye :kızgın:

İşte eşimin böyle çağıracağı kimsesi de yok, hepsini benden bekliyor. Bende çalışıyorum 5 gün, bankacıyım üstelik. Akşama pert haldeyim. Neymiş onu eve bağlayacakmışım. Misafir var desem erken gelirmiş eve. Öyle yardım falan da etmez, hazır alalım der.

İşte eşimin böyle çağıracağı kimsesi de yok, hepsini benden bekliyor. Bende çalışıyorum 5 gün, bankacıyım üstelik. Akşama pert haldeyim. Neymiş onu eve bağlayacakmışım. Misafir var desem erken gelirmiş eve. Öyle yardım falan da etmez, hazır alalım der.
Çok zor ama öyle, ne demek eve bağlamak misafir varsa erken gelmek.. Evde eşi var yetmiyor muymuş? Karşınıza alıp sakin sakin anlatmayı denediniz mi hiç? Ben yorumları okumadan geldiğim için bilmiyorum da

Çok zor ama öyle, ne demek eve bağlamak misafir varsa erken gelmek.. Evde eşi var yetmiyor muymuş? Karşınıza alıp sakin sakin anlatmayı denediniz mi hiç? Ben yorumları okumadan geldiğim için bilmiyorum da

Söyledim bunları, ben sana yetmiyorum demek ki dedim. Bunalmış evde. Değişiklik istiyor, haklı da. Ama bu böyle mi gösterilir? Ben de bir kadınım sonuçta. Anlattım, kendinde de hatalar olduğunu kabul etti. Sosyal bir insanım deyip duruyor, allahaşkına ne dedim sen evlenmeden önce ne yapıyordun da bu kadar sosyaldin? Arkadaşlarıyla çıkıyormuş, sinemaya gidiyormuş. E yine git bağlayan mı var diyorum, zevk almıyorum, seninle birlikte olmak istiyorum niye evlendim ben diyor.

Soyayllesmenin akrabaları kapsayan türü en nefret ettiğin şey. Sosyallik istiyorsa siz de kendi arkadaşlarınıza ve onların eşine yonlendirin. Ortak paydada buluşun derim. Gençsiniz daha ya ebesi ninesi halası dayisi yerine çıkın gezin, etkinliklere katilin, ortak hobiniz varsa kursa yazilin. Sosyalleşmek bence budur. Ama sosyallik adinda benim akrabami esimi dostumu agirla diyorsa bana ters. Insan bir yerden sonra konusacak konu bile bulamiyo ortak noktasi olmayan insanlarla.

Söyledim bunları, ben sana yetmiyorum demek ki dedim. Bunalmış evde. Değişiklik istiyor, haklı da. Ama bu böyle mi gösterilir? Ben de bir kadınım sonuçta. Anlattım, kendinde de hatalar olduğunu kabul etti. Sosyal bir insanım deyip duruyor, allahaşkına ne dedim sen evlenmeden önce ne yapıyordun da bu kadar sosyaldin? Arkadaşlarıyla çıkıyormuş, sinemaya gidiyormuş. E yine git bağlayan mı var diyorum, zevk almıyorum, seninle birlikte olmak istiyorum niye evlendim ben diyor.
Rabbim sana kolaylık versin kuzum. Sinemaya falan git sende sana da değişiklik olur hem onun gönlü olur. 1-2 kere geri çevirmezsen hep böyle yapıyorsun demeye yüzü tutmaz belki

Rabbim sana kolaylık versin kuzum. Sinemaya falan git sende sana da değişiklik olur hem onun gönlü olur. 1-2 kere geri çevirmezsen hep böyle yapıyorsun demeye yüzü tutmaz belki

Geçen sene sırf gönlü olsun diye annesinin istediği tüm faaliyetleri yaptım, ama dayanamadım çok yoruldum. İstediği her yere gidiyoruz, ama benden de bekliyor program yapmamı. 1-2 ay başbaşa kalsak hemen çıldırıyor bunalıyor, ev basıyor onu. Sonra başlıyor sen değişmiyorsun şu bu. Bana dese ki hayatım sıkıldım değişik bir şeyler yapsak, ben de bir şeyler yapmaya çalışırım, konuşmayınca suratını asınca benden parti düzenlememi mi bekliyor anlamıyorum.

Geçen sene sırf gönlü olsun diye annesinin istediği tüm faaliyetleri yaptım, ama dayanamadım çok yoruldum. İstediği her yere gidiyoruz, ama benden de bekliyor program yapmamı. 1-2 ay başbaşa kalsak hemen çıldırıyor bunalıyor, ev basıyor onu. Sonra başlıyor sen değişmiyorsun şu bu. Bana dese ki hayatım sıkıldım değişik bir şeyler yapsak, ben de bir şeyler yapmaya çalışırım, konuşmayınca suratını asınca benden parti düzenlememi mi bekliyor anlamıyorum.
Sen eşinin bu huyundan değil de ailesiyle olanlardan bunalmış olabilir misin peki biraz, belki psikolojin bunu böyle yansıtıyor

Back
X