• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi böyle olan var mı (aslan burcu) çıldıracağım

Sorduğunuz için teşekkür ederim aslında konu açayım mı yazayım mı diye kararsız kalmıştım...

Bayağ olaylar oldu gene, eşim sürekli konuşmak istedi, sürekli tartıştık olaylar büyüdü. Kah boşanmak istediğini söyledi, kah kendinde de suç buldu. Niye isteklerimi baştan söylemedim dedi, sonra yok olmuyor anlaşamıyoruz. Çıldırttı beni resmen. En sonunda olay ailesine gelip dayanınca bana söylediği "başkası olsa daha ailemle ilk tartıştığın zaman bırakırdı seni, sana çok kırgınlar bakalım nasıl gönüllerini alacaksın" dedikten sonra ben artık çıldırdım ve ne var ne yok anlattım. Senin ailen mi kırgın bana neler yaptılar haberin yok galiba dedim; annesinin tüm çevreyi arayıp beni ailemi kötülediğini, ben ona ulaşmak isterken telefonlarıma bakılmaması, mesajlarıma dönülmemesi, evine gittiğimde kapının açılmaması bana daha sonra dönülmemesi arkamdan mesajla iletişim olmaz diye dalga geçilmesi, eşimin doğumgününü kutlamak isterken kızkardeşinin beni her gün ertelemesi, alakasız insanların bile ilişkimize karışması...Ne var ne yok anlattım çok doluyum dinleyeceksin dedim. Eşim ben bunları bilmiyordum bana niye anlatmadın, ben salak yerine konulmuşum, bir şeyden haberim yok, işte annem sana kötü deyince kötü olmuyorsun şu bu bir şeyler söyledi ben çok sinirliyim yeter artık dedim sinirden ağladım...Eve geçtik, eşim içeriye gitme yanımda dur dedi sevecen davranmaya başladı, dedim şaka mı yapıyorsun az önce istemiyordun beni, söyleyeceklerimin kalanını da söyledim; ben daima sana huzur vermeye çalıştım, ne sorunlarımı anlattım ne sıkıntılarımı, evde huzur bul istedim ama yetmedi sana dedim. Geçtim içeri, uyudu yemek yedi maçını izledi. Dün sadece bir kaç cümle konuştum o kadar.

Kızgınım , kırgınım, sinirliyim...Habire bir öyle bir böyle, boşanmayla tehdit edip zorla beni değiştirmeye çalışıyor desem, bir bakıyorum olmuyor anlaşamıyoruz diyor, bir bakıyorum sen bana ailenle ilgili güzel haberleri bile vermiyorsun diyor senin ailen benim için çok önemli diyor. İyice çorba oldum.

Ya gercekten cok uzuldum :(
Eski konularinizin hepsine hakim degilim ama az cok kayinvalidenizi biliyorum ve bildiklerim fikir sahibi olmam icin yeterli oldu. Esinizin bu durumda bana ve aileme katlandigin icin tesekkur ederim demek yerine bu sekilde konusmasi beni benden aldi.

Insan esi ile evde de vakit gecirmek ister, kaldi ki ikiniz de calisiyorsunuz ve bildigim kadari ile aksamlari da gec geliyor esiniz. Gezmeyi herkes sever ama bu akraba meraki beni bile sinir etmeye yetti.

Bunun inanin burcla alakasi yok sizi kirmayi asla istemem ama esiniz cok degisik.

Anladigim kadari ile evliliginiz sizin sayenizde devam etmis, siz ailesine bile katlanmissiniz ama bosanmayi dile getiren yine esiniz!

Ben teraziyim. Evet bazen bunaltıcı olabiliyor özellikle sürekli dışarı çıkma isteği ama kızsam da hatta bazen söylensem de memnunum ben :KK51: Sizin burcunuz ne?

Boşanma konusuna yorum yapamayacağım, bence ego kasıyor.

Kova yükselen Başak. Evde huzuru severim ben, dışarıyı da severim ama böyle sürekli baskı yapılması beni acayip bunaltıyor. Baskı yapmasa da salıyormuşum...2 ay pazar günleri evde dinlendik, ben de sıkıldım hayatım artık dışarı çıkalım dedim meğer adam gene patlamaya hazır bombaymış, 2 haftadır boşanma mevzusu....

Yok benim boşanmak istemediğimi de biliyormuş da şöyleymiş de böyleymiş de....

Kova yükselen Başak. Evde huzuru severim ben, dışarıyı da severim ama böyle sürekli baskı yapılması beni acayip bunaltıyor. Baskı yapmasa da salıyormuşum...2 ay pazar günleri evde dinlendik, ben de sıkıldım hayatım artık dışarı çıkalım dedim meğer adam gene patlamaya hazır bombaymış, 2 haftadır boşanma mevzusu....

Ne münasebet, öyle de bir boşanırsınız ki.. Bunların huyu böyle hep eyleyeceksin, dışarı çıkılacak gezilecek yenilip içilecek haftaiçi de paso iş

Bana eşiniz normal siz anormal geldiniz. İş konusu hariç.

Burda yazdıklarınız kadarı ile yorumum bence uygun bir çift değilsiniz.

Saman alevi gibi parlamıştır o. Gereksiz konuşmuş saçmalamıştır. Güzelce konuşun anlaşın. Bence sizi seviyor. İfade sorunu var her erkek gibi. Anne babada olsa eviniz dışında tutun. Onlara kendinizi affettirmeniz gerekmiyor. İnşallah Mutlu olursunuz.:KK36:

Ya gercekten cok uzuldum :KK43:
Eski konularinizin hepsine hakim degilim ama az cok kayinvalidenizi biliyorum ve bildiklerim fikir sahibi olmam icin yeterli oldu. Esinizin bu durumda bana ve aileme katlandigin icin tesekkur ederim demek yerine bu sekilde konusmasi beni benden aldi.

Insan esi ile evde de vakit gecirmek ister, kaldi ki ikiniz de calisiyorsunuz ve bildigim kadari ile aksamlari da gec geliyor esiniz. Gezmeyi herkes sever ama bu akraba meraki beni bile sinir etmeye yetti.

Bunun inanin burcla alakasi yok sizi kirmayi asla istemem ama esiniz cok degisik.

Anladigim kadari ile evliliginiz sizin sayenizde devam etmis, siz ailesine bile katlanmissiniz ama bosanmayi dile getiren yine esiniz!

Ya öyle bir manipüle edilmiş ben öyle bir kötülenmişim ki benim anlattıklarımdan haberi bile yokmuşmuş!!! A ne demek canım ben onlara değil, onlar bana katlanıyor. Bana hem katlanıyorlar, hem de oğullarını üzüyorum...Fikir bu yani kafalarındaki.

Evet ikimiz de çalışıyoruz, eşim geç gelir aynen, ve ben bunu söyledim kendisine, hangi kadın bunu çeker söyler misin dedim. Daha yıllardır haftaiçi bir oturup beraber yemek yiyemedik, zaten benim yediğimi yemiyorsun, paşa gibi önüne tepsi bekliyorsun, geç geliyorsun. Neymiş efendim evde huzur yokmuş kendini işe veriyormuş. Evde kavga gürültü yok, mis gibi ev, güleryüzlü eş var ama bunların yanında da evet bıkkın bir eş var.

Yok canım ne kırılması malımı biliyorum ben:) Ona göre o beni idare ediyor ben de onu idare ediyorum.

Bunun burçla ilgisi yok..olsaydı kocam çooook romantik olurdu hani balık burcu romaniktir ya :KK70:

Yetiştirilş tarzı “kadın bana uyacak”, e birde düğün-dernek, akraba ziyareti seviyorsa sonuç bu..

Tiyatro-sinema biletini günler öncesinden alıp “şu gün burdayız” deseniz işe yarar belki..

Hıı hem gezecek hem ben aktivite ayarlayacağım. Neymiş yuvayı dişi kuş yaparmış.

Ya öyle bir manipüle edilmiş ben öyle bir kötülenmişim ki benim anlattıklarımdan haberi bile yokmuşmuş!!! A ne demek canım ben onlara değil, onlar bana katlanıyor. Bana hem katlanıyorlar, hem de oğullarını üzüyorum...Fikir bu yani kafalarındaki.

Evet ikimiz de çalışıyoruz, eşim geç gelir aynen, ve ben bunu söyledim kendisine, hangi kadın bunu çeker söyler misin dedim. Daha yıllardır haftaiçi bir oturup beraber yemek yiyemedik, zaten benim yediğimi yemiyorsun, paşa gibi önüne tepsi bekliyorsun, geç geliyorsun. Neymiş efendim evde huzur yokmuş kendini işe veriyormuş. Evde kavga gürültü yok, mis gibi ev, güleryüzlü eş var ama bunların yanında da evet bıkkın bir eş var.

Yok canım ne kırılması malımı biliyorum ben:) Ona göre o beni idare ediyor ben de onu idare ediyorum.

Bir de gordugum kadari ile siz cok aklibasindasiniz ve bu evlilikte alttan alan taraf sizsiniz sanirim. Bu adam bundan anlamaz buna cinnet gecireceksiniz. Siz eski konulardan dolayi zor bir surec yasadiginiz icin kavga cikmamasi adina yapici olmaya calistikca adam iyice dizginleri almis. Tehditler falan..

Genel olarak bir iletisim sorununuz oldugunu da dusunuyorum ama bu adamla nasil saglikli bir iletisim kurulur tartisilir :)

Esinizi dolduran kayinvalide ve esiniz dolmaya musait biri. Ailevi konular yuzunden de gezmeye sariyor aklinca, maksat sizi zorlamak.
Ailesi konusunda sonuna kadar haklisiniz asla geri adim atmayin. Esiniz de biraz yapici olmayi denesin bir zahmet ki isitip isitip bunlari onunuze getirmesin. Bal gibi de her seyi biliyordur safa yatiyor :)

Ne münasebet, öyle de bir boşanırsınız ki.. Bunların huyu böyle hep eyleyeceksin, dışarı çıkılacak gezilecek yenilip içilecek haftaiçi de paso iş

Ben sinirlenince de hemen kedi gibi, aşkım yanıma gel, şu bu... Ay evet haftaiçi full iş, hatta işte yazınca bile sinir oluyor, haftasonu da hep onun gönlü olacak. Haftaiçi o geç gelince , etrafındakilere sormuş, onların eşleri arkadaşlarıyla kahve içiyormuş avm de geziyormuş...Her akşam herkes avm de fink atıyor sanki...

Bana eşiniz normal siz anormal geldiniz. İş konusu hariç.

Burda yazdıklarınız kadarı ile yorumum bence uygun bir çift değilsiniz.

Her yoruma saygım var. Ben hiç çıkıp gezmeyelim evde oturalım demiyorum, ama bu kadar baskı yapılıp, evliliğin asli unsuru haline gelince , diğer yaptıklarım çöp gibi geliyor.

Ben sinirlenince de hemen kedi gibi, aşkım yanıma gel, şu bu... Ay evet haftaiçi full iş, hatta işte yazınca bile sinir oluyor, haftasonu da hep onun gönlü olacak. Haftaiçi o geç gelince , etrafındakilere sormuş, onların eşleri arkadaşlarıyla kahve içiyormuş avm de geziyormuş...Her akşam herkes avm de fink atıyor sanki...
Aslan burcu erkeği, nasıl da aynılar. Aman napalım ya milletin kocası gibi hiç evden çıkmasaydı boşver canım

Saman alevi gibi parlamıştır o. Gereksiz konuşmuş saçmalamıştır. Güzelce konuşun anlaşın. Bence sizi seviyor. İfade sorunu var her erkek gibi. Anne babada olsa eviniz dışında tutun. Onlara kendinizi affettirmeniz gerekmiyor. İnşallah Mutlu olursunuz.:KK36:

Ya zaten hiç konuşmuyor, istiyor ki surat asınca hemen anlayayım....Biriktiriyor biriktiriyor ondan sonra patlıyor boşanmalara kadar geliyoruz. Bir kere daha yaptı bunu, resmen inat etti evde 15 gün oturdu, ailesiyle barışıp söz verene kadar. Sinir oluyorum böyle yapmasına.

Zaten ben ailemi hiç karıştırmam, onları uzak tutmak için elimden geleni yaparım, bu dengeyi evlat sağlar çünkü. Kv zaten beni sevmiyor istemiyor, bir de bir olay olunca hemen üstüne gidip sağı solu aramaya başlıyor, buldu ya bir açık aman hemen kullansın.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hayırlısı olsun bundan sonra artık...

aslan erkekleri eşine düşkün olur ve eşin seni yanında istiyor sanırım sen bunalmışsın bak konuları genelde herkes ilgisizlikten şikayetçi bence şanslısın :P
aslan kadını olarak söylüyorum sevdiklerini aslanlar biraz göz önünde görmek ister ama bunu tabiki bunu ayarlamak dozunu önemli aslanlar ailesine düşkün evcimendir ne kadar umursamaz görünse de dışardan bakışta :)
aile konusunda biraz abartmış sanki sen artık farklı birşeyler yapmanız gerektiğini sizin bir aile olduğunuzu sizin de kendinize vakit ayırmanız gerektiğin sıkıldığını kibarca kırmadan aktarsan
bir de merakım başka şey var senin ailene nasıl ?

evet eski eşim aslandı. Düğün derneğe gitmezdi ama akraba diye geberirdi. her iznimiz annesi geilde geçerdi.yakına taşınınca da sürekli onlara gitmek zorunda kalıyordum. Bu bir sosyallik değik ve sosyalliğinde dozu olmalı. İstemediğin yere eşin istiyor gitmek zulüm. Yapılarınız farklı ne yazık ki:KK43:

Bir de gordugum kadari ile siz cok aklibasindasiniz ve bu evlilikte alttan alan taraf sizsiniz sanirim. Bu adam bundan anlamaz buna cinnet gecireceksiniz. Siz eski konulardan dolayi zor bir surec yasadiginiz icin kavga cikmamasi adina yapici olmaya calistikca adam iyice dizginleri almis. Tehditler falan..

Genel olarak bir iletisim sorununuz oldugunu da dusunuyorum ama bu adamla nasil saglikli bir iletisim kurulur tartisilir :)

Esinizi dolduran kayinvalide ve esiniz dolmaya musait biri. Ailevi konular yuzunden de gezmeye sariyor aklinca, maksat sizi zorlamak.
Ailesi konusunda sonuna kadar haklisiniz asla geri adim atmayin. Esiniz de biraz yapici olmayi denesin bir zahmet ki isitip isitip bunlari onunuze getirmesin. Bal gibi de her seyi biliyordur safa yatiyor :)

Ben yapı itibariyle kusur bulucu, artniyetli bir insan asla değilim. Kimsenin kusurunu aramaya çalışmam. Kv sanki elinde bir defter habire her lağımı sözümü bakışımı süzgeçten geçiren, kusur arayan bir insan. En sonu kusurum da şuymuş; kurban bayramında beraber kurban kesilsin istediler, kırmayayım bu sefer dedim. Neyse kesildi etler geldi ben gidemedim sınavım var ders çalışıyorum, neymiş aramam ve telefonla teşekkür etmem gerekiyormuş, çok kırılmış. Ben onu aradığımda açmayan, mesajlarıma dönmeyen ve evine almayan birisi , ne sırf bir teşekkür etmedim diye.

Konuşan insanla konuşulur, kendi istemedikçe asla konuşmaz beyefendi. Çok zor insanlar ya, çok zor. Çok bunaldım. Her seferinde vicdanım durduruyor beni. Yakıp yıkmak kolay diyorum.

Dediğiniz konuya gelince, ailelerle görüşelim demiyorum, ikimizden bahsediyorum diyor ama ben inanmıyorum nedense. Altından ne çıktı biliyor musunuz? Annesi artık görüşmek istememiş, benim yüzümden sorun çıkmasın demiş, o da görüşmüyor bensiz. Gördüğüm kadarıyla ve söylediği kadarıyla. Ama benim yüzümden sorun çıkmasın diyen kadın, sağı solu arayıp gene beni kötülüyor....

Aile konusunu açan benim, çünkü iş oraya dayanıyor. İyi ki de açmışım ne var ne yok içimde saydım döktüm...

Eşinizle farklısınız bu farklılıklarda orta yol bulamamışsınız bunca yıldır bundan sonrası için önünüzü güzel görüyor musunuz? Bunu iyi düşünüp karar verin bence.

Çok çok iyi anlıyorum.. Yaz gelsin eve girmeyeceğiz diye heveslendirin ben kış diye duruyorum evde cidden

Aslında her cumartesi dışardayız ama misafir gelmez bize...Kışın da misafir istiyor, haklı tabi gelen giden olur ama bu böyle mi söylenir? Bir de evlendiğimizden beri ilk kez huzurumuz olmuş, bir pazarları evde oturmuşuz adama battı resmen.

Aslında her cumartesi dışardayız ama misafir gelmez bize...Kışın da misafir istiyor, haklı tabi gelen giden olur ama bu böyle mi söylenir? Bir de evlendiğimizden beri ilk kez huzurumuz olmuş, bir pazarları evde oturmuşuz adama battı resmen.
Sen benim evi bir gör haftasonları ağzına kadar dolu hiç oturmuyorum, geçen cuma çocuk gibi ağladım artık bacaklarımı uzatıp uyumak istiyorum diye artık daha dikkatli. 1 hafta dışarı çıkmasak hemen bunalır, beni almadan da bir yere adım atmaz ama alıştım ben, çıkıp gidiyorum onunla

Back
X