Eşi eve geç gelenler

Birlikte aile danışmanına gidin kabul ederse, danışman sizi yönlendirir alkol tedavisine falan.. başka yere taşının arkadaşlarından uzaklaşsın? İşiniz zor Allah kolaylık versin ama kendinizi atmayın ordan burdan evladınızı düşünün
Gidebilmek gibi bi imkanım olsa hiç durmam en son topliycam esyami gidicem gelirse gelir arkamdan sabah çıktım sokak sokak aradım onu motorla

Esiniz de siz de erken yasta ebeveyn olmussunuz, siz evlendiginizi bir aile kurdugunuzu fark etmissiniz ama o hala genc bekar hayati yasamaya devam ediyor. Esinizin acil olgunlasmasi, olgunlasmazsa da sizi kaybedecegini anlamasi lazim. Gencsiniz, bir bebeginiz var caniniza kiymak da ne demek? O minigi birakamazsiniz her seyden once, o yuzden bir an once toparlanin. Esinizi karsiniza alip ciddi bir sekilde konusun, degismesi icin ikna etmeye calisin. Eger onca seye ragmen, sizi kaybedebilecegini bile bile duzelmiyorsa kendinize yeni bir hayat kurun. Cunku bu sekilde bir aile degilsiniz, siz cocugunuza eve alkol sofrasindan donmeyen bir baba ile yasamak yerine daha guzel bir hayat saglayabilirsiniz.
Bende cocugümun geleceğini düşünüyorum onun bu hallerini benim uzgunlugumu göreceğine o hiç olmasın hayatimizda birsey ler eksik olur ama belki güzel, huzur olur

Daha gençliğinizi yaşamadan, olgunlaşmadan çoluk çocuk sahibi olunca böyle oluyor. Eşiniz yeterince olgunlaşmamış maalesef, aile bilincinde değil.
Şu var adam içiyor ama alkolik mi, içmeyince yoksunluk mu çekiyor?
Yoksa içki bahane amaç mekan mekan gezmek mi bekar gibi?
İkiside değilse anlaşma yapın, konuşun eşinizle evinizde içsin belli ölçülerle, karşı değilseniz siz de eşlik edin hatta arada,
arkadaşlarından ziyade size yaklaşmaya başlar belki.
Tabi bir kadın 4. kattan atlamaya çalışacak dereceye gelecek, ama adamın umurunda olmayacak.
Böyle evlilikten hayır gelir mi önce bunu sorgulamalı.:işsiz:
Evet haklısınız inanın çok karmaşık duygular içerisindeyim ne uykum ne doğru düzgün yemem herşeyim alt üst oldu

sen bu adama 4 çocuk da yapsan işe yaramaz.
adam sana değil alkole bağlı çünkü.
Belki bir çocuk daha olursa düzelir ailenin farkına varır diye dusundum ama hamile falan değilim cok sukur bu sene böyle olmaya başladı öncesinde böyle değildi ama ben artık onu taniyamiyorum evin içinde bana karşı çok güzel davranın. Acaba bu bana karşı yaptığı bir yanlışın kendince telafisi gibi mi görüyor dediğiniz gibi başka biri olabilirmi
sarhoş sarhoş başka eve gidiyordur belki.
malum kendini bekar sanıyor.

Cokn
Sizin ve karşı tarafın iyiliği adına yazmak istedim.Buraya insanların hangi psikolojiyle yazdığını görmüyor dolayısıyla bilmiyoruz.Hatırlar mısınız -çok zaman geçmedi üzerinden-dolmuştakiler köprüden atlamayı düşünen adamı trafiği durdurdu diye "Atla" diyerek adamın intiharına sebep olmuşlardı.
Burası internetten hiç tanımadığımız binlerce kadının akıl almak, tavsiye almak/vermek ve bazen de o an tek çıkış noktası olarak görebilecekleri bir forum.Lütfen yorum yazarken kırıcı olmayan yapıcı cümleler kuralım.Lafım size değil sadece, burada karşı tarafın incinmesini hiç düşünmeden, o an ki karşı tarafın hatalarını büyük resimden gördüğünü düşünerek çat diye yazmanın ne size ne karşı tarafa hiçbir faydası yok.
Teşekkür ederim çok güzel aciklamissiniz. İnanın kendimi nasıl ifade edecegimi bilmiyorum burda belki birilerine birseyler paylasirsam kendimi toparlarim yada yanlışları doğrular ı görebilirim çünkü herkesin kendine göre bi hayat tecrübesi var benim gibi olan kaç bayan var inanın kimseyle birsey paylasamiyorsunuz çünkü çok dolusunuz içimdeki sesler burda kelimelere dökülüyor işte

baban kapım sana hep açık dediyse, neden hala bekliyorsun düzelecek diye?
düzelmeyecek bu adam... evliliğin ciddiyetini kavrayamamış hala.
ne dmek küçücük kadınla çocuğu evde yalnız bırakıp bekar arkadaşlarıyla her gece içmekler?

her şey olabilir.
çünkü arkadaşları bekar diyorsun.
bazı geceler kadınlarla beraber içiyorlardır belki de.

sonuçta bekar erkekler ve her gece kadınsız takılmazlar.

çevremde çok görüyorum kadınlarla içki masasında alem yapanları.
e kocan da onlarla beraber olduğuna göre.

Bana karşı iyi davranması yaptığı birşeylerin telafisi olarak görüyor alabilirmı kendince
olabilir.
çünkü kötü davransa seni elden kaçırır.
toplumdaki imajısın sen.
evli, çocuklu adam imajı alkolik serseri imajından güzel.

İyi yada kötü yorumlariniza tesekkur ederim hepiniz sagolun hayatta mutluluk huzur hepimiz le olsun bugün konuşmayı deniycem babamda haber verdim bugün geliyor önce kendim eşimle oturup konuşup ona göre bı karar verip hareket edicem

İyi yada kötü yorumlariniza tesekkur ederim hepiniz sagolun hayatta mutluluk huzur hepimiz le olsun bugün konuşmayı deniycem babamda haber verdim bugün geliyor önce kendim eşimle oturup konuşup ona göre bı karar verip hareket edicem
inşallah baban seni alıp gider.
evladın için alkolik baba çok kötü bir örnek çünkü.

neden kendine bu hayatı layık görüyorsun?

şimdi bilemeyeceğim annenlere geri dönecek misin, devam edecek misin ama öyle ya da böyle devam edeceksen evliliğe, tek tavsiyem KORUN

derdi içmek olsa oturur evinde içerdi,
çocuğun asıl olayı evde vakit geçirmek istememesi, arkadaş ortamından keyif alıp evde sıkılması,
yaşı 25 miş, kaç yıllık evli, yani o da çocuk yaşta evlenmiş, sorumluluğu kaldıramamış haliyle,
çözümü yok bence, zorla eve bağlayamazsınız ki, bağlasanız da aklı dışarda olduğu sürece bedeninin evde olmasının ne faydası olacak.

O değil de koca sana doymustur her gece seni napsin ne yaa ? O zaman 5 10 yilliklar hep aldatilmali mi ? Dusunceye bak :işsiz:
Allah akıl fikir versin

Merhaba, ben 21 yaşındayım 2 yasinda bir oğlum var eşim içkiye çok düşkün bırakması için her yolu denedim en son kendimi 4 kattan atmayı bilé denedim onun gözünün önünde ama yapamadım bebeğimi birakamadim.. sizin de eve gec gelen kocalarinız varmı ?
Eve işi yüzünden geç gelen kocam var evet. Sizin sorununuz daha farklı tabi ama intihar çözüm mü sizce?

Kendin için olmasa da çocuğun için birseyler yapman lazım. .. ailen arkanda mi

Back
X